Psychologické testy

14546
14.3.13 13:36

Psychologické testy

Je tu někdo, kdo navštěvuje psychologa a má od něj nějaké psychologické testy? Popřípadě, zda se dají někde stáhnout, ale i s výsledkama a bez nějakého posílání x sms za 79,– apod. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
14.3.13 13:47

Já našla jeden za 89, nestačil by?

• Citovat
  • Upravit
20840
14.3.13 13:52

Psychologické testy je hodně široký pojem, jaké přesně máš na mysli?
Opravdové se podle mě nikde stáhnout nedají, natož s výsledky a způsobem hodnocení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
14.3.13 13:55

Známá chodí k psychologovi a ten ji nějaký dává, ale nesejdu se s ní v dohledný době a nemá pc aby mi je poslala, tak prostě nejaký od psychologa ;) osobnostní apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
14.3.13 13:55
@ohýnek píše:
Já našla jeden za 89, nestačil by?

děkuji za ochotu, ale nestačil :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
14.3.13 13:56

@jadviga není za co :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Michelle32
14.3.13 14:45

@jadviga tak oni ty testy asi z nějakého důvodu ke stažení nejsou, že. Tím spíš s výsledky. Jaký by pak měly význam??? Navíc je to hodnocení složitější než jen odšktat si a, b,c… Pokud máš nějaké pochybnosti, navštiv psychologa, třeba ti nějaký zadá, ale hodnotit ho bude on ne ty sama…

• Citovat
  • Upravit
2618
14.3.13 14:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pst007
14.3.13 14:53

www.psychotestyzdarma.cz - některé jsou placené, většina není :-)

• Citovat
  • Upravit
14546
14.3.13 15:02
@Michelle32 píše:
@jadviga tak oni ty testy asi z nějakého důvodu ke stažení nejsou, že. Tím spíš s výsledky. Jaký by pak měly význam??? Navíc je to hodnocení složitější než jen odšktat si a, b,c… Pokud máš nějaké pochybnosti, navštiv psychologa, třeba ti nějaký zadá, ale hodnotit ho bude on ne ty sama…

děkuji za příspěvek - mimochodem, jeden test uveřejnila třeba TV nova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
14.3.13 15:02

Díky, podívám se na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.13 16:47

A na co to potřebuješ jestli se smím zeptat? Jestli jako přípravu na psychotesty k AČR nebo PČR tak ti stejně budou prd platný… A jestli chceš sama někoho diagnostikovat jen tak z fleku, bez přípravy a vzdělávání, tak dovol abych se zasmála :D nehodnotí se jen výsledky testů ale další desítky parametrů okolo… A na to laik nestačí… Jako zkusit si to můžeš, ale rozhodně z toho nedělej žádný závěry, jestli nejsi z oboru…

• Citovat
  • Upravit
14546
15.3.13 13:09
@Anonymní píše:
A na co to potřebuješ jestli se smím zeptat? Jestli jako přípravu na psychotesty k AČR nebo PČR tak ti stejně budou prd platný… A jestli chceš sama někoho diagnostikovat jen tak z fleku, bez přípravy a vzdělávání, tak dovol abych se zasmála :D nehodnotí se jen výsledky testů ale další desítky parametrů okolo… A na to laik nestačí… Jako zkusit si to můžeš, ale rozhodně z toho nedělej žádný závěry, jestli nejsi z oboru…
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
15.3.13 13:09

Už něco mám, tak děkuji za plodné komentáře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
15.3.13 13:24

Ahojky, koukám na komentáře tady a v něčem bohužel musím s anonymem souhlasit. Smím se zeptat na co to potřebuješ? Klidně do vzkazu jestli to nechceš rozebírat veřejně, třeba budu moct poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová