Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je tu někdo, kdo navštěvuje psychologa a má od něj nějaké psychologické testy? Popřípadě, zda se dají někde stáhnout, ale i s výsledkama a bez nějakého posílání x sms za 79,– apod. Díky.
Psychologické testy je hodně široký pojem, jaké přesně máš na mysli?
Opravdové se podle mě nikde stáhnout nedají, natož s výsledky a způsobem hodnocení…
Známá chodí k psychologovi a ten ji nějaký dává, ale nesejdu se s ní v dohledný době a nemá pc aby mi je poslala, tak prostě nejaký od psychologa
osobnostní apod.
@ohýnek píše:
Já našla jeden za 89, nestačil by?
děkuji za ochotu, ale nestačil ![]()
@jadviga tak oni ty testy asi z nějakého důvodu ke stažení nejsou, že. Tím spíš s výsledky. Jaký by pak měly význam??? Navíc je to hodnocení složitější než jen odšktat si a, b,c… Pokud máš nějaké pochybnosti, navštiv psychologa, třeba ti nějaký zadá, ale hodnotit ho bude on ne ty sama…
@Michelle32 píše:
@jadviga tak oni ty testy asi z nějakého důvodu ke stažení nejsou, že. Tím spíš s výsledky. Jaký by pak měly význam??? Navíc je to hodnocení složitější než jen odšktat si a, b,c… Pokud máš nějaké pochybnosti, navštiv psychologa, třeba ti nějaký zadá, ale hodnotit ho bude on ne ty sama…
děkuji za příspěvek - mimochodem, jeden test uveřejnila třeba TV nova
A na co to potřebuješ jestli se smím zeptat? Jestli jako přípravu na psychotesty k AČR nebo PČR tak ti stejně budou prd platný… A jestli chceš sama někoho diagnostikovat jen tak z fleku, bez přípravy a vzdělávání, tak dovol abych se zasmála
nehodnotí se jen výsledky testů ale další desítky parametrů okolo… A na to laik nestačí… Jako zkusit si to můžeš, ale rozhodně z toho nedělej žádný závěry, jestli nejsi z oboru…
@Anonymní píše:
A na co to potřebuješ jestli se smím zeptat? Jestli jako přípravu na psychotesty k AČR nebo PČR tak ti stejně budou prd platný… A jestli chceš sama někoho diagnostikovat jen tak z fleku, bez přípravy a vzdělávání, tak dovol abych se zasmálanehodnotí se jen výsledky testů ale další desítky parametrů okolo… A na to laik nestačí… Jako zkusit si to můžeš, ale rozhodně z toho nedělej žádný závěry, jestli nejsi z oboru…
Ahojky, koukám na komentáře tady a v něčem bohužel musím s anonymem souhlasit. Smím se zeptat na co to potřebuješ? Klidně do vzkazu jestli to nechceš rozebírat veřejně, třeba budu moct poradit.