Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěla bych vám říct, co se mi dnes přihodilo. Vracela jsem se z nákupu a šla jsem doprovodit kamarádku. Když jsem se vracela domů, napojil se na mě nějakej chlap. Zrychlila jsem a on taky, přešla jsem, ale pořád šel za mnou. Ať jsem udělala cokoliv, opakoval to po mě. Vyndala jsem telefon a že někomu zavolam, abych -kdyby něco- měla někoho na drátě, ale telefon se mi vybil. Čapla jsem malou za ruku, před sebou kočárek a pospíchaly jsme domů. Chlap za mnou asi 50m odě mě. Když vyděl, že jsem se zastavila, zastavil se taky, otevřela jsem dveře a letmo jsem si všimla, že se otočil a šel pryč. Rychle jsem zamkla a už jsem nevylezla. No, od zítřka, sebou nosím pepřák, nevim, kdo to byl, jestli jenom něco hledal, ale nepřišlo mi to.
Ježiši, aby to nebyl nějakej úchyl..nebo zloděj
ten pepřák si na 100% pořiď!!!
Ahoj, znam lidi kteří zazili toto nwm jak se to jmenuje ale ti lidi kteří je sledujou sou každy den tam kde oni mají potřebu se někam upínat ted to bylo ve víkendu! Prost pokud by te sledoval cca.8dní zašla bych na policaity ale pepřek u sebe
A bacha at to není uchyl nebo zloděj věci kabelku nos tak na dohled ne na boku bacha na děti!
![]()
Určitě ho budu mít od zítřka na kapse, ještě že bydlíme v rušný ulici, pořád lidi, plno hospod, všude nějakej policajt…
Tak to se s nimi roztrhl pytel - mě se stalo to samé asi dva týdný zpátky. Chytil se nás na hlavní ulici, já ale bydlím v takové opuštěné vedlejší uličce, tak jsem to musela řešit hned - bych se bále jít domů. Já jsem poseroutka, ale měla jsem sebou Trpaslíčka - a tu nedám!
jsem se zastavila a říkám:" pane nechte nás. Jděte pryč." se mi třepal hlas i nohy ale chlop nás nechal. Děs!
Lepší je paralyzér. tohle je úplně hrozný já tohle nesnáším.
já si jednou vybrala na poště mateřskou a šla se projít s kočárkem. šla jsem takovou zalesněnou plochou mezi ulicema a všimla jsem si že za mnou od pošty jdou nějaký dva týpci. no otočila jsem se na podpatku a metelila pryč. od té doby tam už nechodím
Radši jsi snad neměla chodit hned domů, raději někam zalézt třeba do obchodu, teď ví, kde bydlíš.
Teď to nemyslím nijak zle, ale nejsi trochu paranoidní? Víš určitě, že tě sledoval? Já osobně, když jdu po venku s dětma, tak si okolních lidí nevšímám. Mám plné ruce práce s kočárkem a dvěma dětma a oči jenom na nich. I kdyby mě někdo sledoval, tak si toho nevšimnu. Třeba ses tomu chlapíkovi jenom líbila ![]()
Teď abych kvůli deilovi nechodila snad ven, nebo co… Kolem nás jsou jen hospody a maličké večerky, no naštěstí se nepřiblížil. Ani jsem n
eměla strach, spíš jsem přemýšlela rychle jak se zachovat kdyby něco, co dělat. Volat jsem nemohla, napadlo mě nastartovat nohy a zaběhnout do jedné z hospod a požádat o pomoc
@marrcellka Nevím, když jsem zrychlila, on taky, zastavila jsem se, on taky, přešla jsem a už tam byl taky.. Bylo šero, já jsem si ho právě všimla, jsem dost všímavá, protože už se mi tohle jednou stalo, ale to mě chlap dohnal, čapl mě za ruku a chtěl mě táhnout. Šlápla jsem mu na nohu a utekla jsem.
@syselinka píše:
@kissi vidím, že hraješ lady popular, já taky
JO jasně, je to prima na odreagování, třeba jsme se tak už potkaly ![]()
@kissi on neví, že se Ti vybil mobil, takže můžeš ev. udělat to, že nahlas budeš telefonovat buď na policii či raději příteli.. ahoj, mám takový divný pocit, jako by mě někdo sledoval. Tak nevím, co mám dělat. (chvíli ticho) vážně si myslíš, že mám zavolat na policii. Dobře, tak díky za radu, zavolám.
Já měla podobný zážitek, šla jsem do práce kolem řeky, po cestě, ale je to méně využívaná cesta (normálně jsem nikdy tama nešla, ale šla jsem od Dr. a bylo to nejkratší) a najednou kolem mě projel chlap na babetě.
Tenkrát bylo horko, já měla sukni a tílko, on podezřele moc oblečený (šusťačku, přilbu), za chvíli jel zpátky, pak zas kolem mě… já pos..ná až za ušima, za celou dobu projely 2auta. Pak tam stál nějaký kamion a já měla strach, že jsou domluvení. Zrychlila jsem, telefon taky vybitý, nicméně jsem jej delší dobu držela u ucha a dělala, že volám. A za chvíli byl týpek pryč i s babetou.
To mě se tak jednou stalo, že jsem jela do města svých studií a pršelo, šla jsem pěšky městem v neděli odpoledne a z ničeho nic projel chlápek na kole, takový úchylák v tepkákovce na favoritce a sáhl mi zezadu do rozkroku
a řekl nazdar kočičko… Řvala jsem po něm „ty hajzle“ a začal kroužit kolem mě…jediné štěstí bylo, že v dáli projeli měšťci do protější ulice tak odjel…ale mě se klepali kolena, brečela jsem strachy a cestu jsem si prodloužila kolem hlavního tahu kde jezdí tuny aut abych měla pocit, že je kolem mě ruch. Akorát dodnes nesnesu, když jdu a projede zezadu kolem mě kolo, rozbuší se mi srdce a mám úplnou hrůůůzu a to je už let co se to stalo. Taky když vidím nějakého týpka a jsem s ním sama na ulici, nedej bože když je za mnou, mám hned ty nejhorší scénáře ![]()
HOLKY co je lady popular?
![]()
A k tematu mne se to stalo taky ale ja byla tehotná a šly za mnou dva chlapy a ješte mnely reči typu co sní udeláme, má bricho a ták. a ja se bála ![]()
a šly semnou až ke vchodu a pak si tam sedly na schody, a ja dolu poslala manžela ale už tam nebyly a mam vystrelovací obušek a nebojím se ho použít ![]()