Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hodlas s nim soulozit bez ochrany? Jine riziko me nenapada..
@pikola No to určitě ne! maximálně mu dám pusu…kamarádskou, mám přítele a 2 děti
ale chci ho vidět po x letech ![]()
Tak pokud se pohybuje v civilizaci a nebydli nekde ve stanu s opicema v pralese, tak bych rekla ze nic nehrozi.
http://www.ockovani.cz/uruguay/
Pokud je kamarád očkovaný, tak by neměla žádná choroba hrozit ani tobě, ani jemu (tedy kromě těch pohlavních, které ti s pusy nehrozí
). Jedině by ti mohla hrozit vzteklina, takže kdyby tě náhodou pokousal, tak se zastav v nemocnici na injekci
![]()
Svara taky jezdi na montaze do Uru, nevim o tom, ze by doma podnikali nejaka extra opatreni, nebala bych se ![]()
@pikola Díky za info jak jsem to tak četla-ty nemoci tak to setkání asi zruším ![]()
Hele, to bys nemohla ani ven, pochybuju, ze by jezdil neockovanej
ty nemoci nejsou tak hrozny, tedy neni tam takove riziko ze bys s nim nemohla na kafe.
Procestovala jsem pred nekolika lety celou jizni Ameriku a naprosto v pohode. Neni se ceho bat…
Myslim, ze se fakt nemas ceho bat. Uruguay je z tech zemi v jizni America jedna z nejcivilizovanejsich. A predpokladam, ze kamarad bude urcite ockovany, kdyz tam jezdim pravidelne… ![]()
@Trojlístek Protože mě to nenapadlo a ted se s ním nespojím bo je v letadle a ten tel už tam nefunguje má mi zítra volat tak se ho zeptám ![]()
Ahoj holky, mám tady takový dotaz, ale píšu anonymně páč mě tady pár lidí zná. Chci se zeptat kamarád(bývalý přítel),kterého jsem 10let neviděla jezdí na montáže do urugvaje-Jižní Amerika myslím, ve čtvrtek večer má přijet a v pátek se chce sejít, psali jsme si asi měsíc přes facebook a chci se zeptat jestli se od něho nemůžu nakazit nějakou nemocí nebo tak něčím nevím jestli je očkovaný, nevíte co tam lze v tom urugvaji chytit? chci ho strašně moc vidět ale mám dvě malé děti tak se bojím ohledně těch nemocí
děkuji za odpověďi