Kamarád v Uruguayi - choroba?

Anonymní
13.3.13 21:50

kamarád v urugvaji

Ahoj holky, mám tady takový dotaz, ale píšu anonymně páč mě tady pár lidí zná. Chci se zeptat kamarád(bývalý přítel),kterého jsem 10let neviděla jezdí na montáže do urugvaje-Jižní Amerika myslím, ve čtvrtek večer má přijet a v pátek se chce sejít, psali jsme si asi měsíc přes facebook a chci se zeptat jestli se od něho nemůžu nakazit nějakou nemocí nebo tak něčím nevím jestli je očkovaný, nevíte co tam lze v tom urugvaji chytit? chci ho strašně moc vidět ale mám dvě malé děti tak se bojím ohledně těch nemocí :think: děkuji za odpověďi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35766
13.3.13 21:53

Hodlas s nim soulozit bez ochrany? Jine riziko me nenapada..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.13 21:58

@pikola No to určitě ne! maximálně mu dám pusu…kamarádskou, mám přítele a 2 děti :srdce: :srdce: ale chci ho vidět po x letech :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35766
13.3.13 22:03

Tak pokud se pohybuje v civilizaci a nebydli nekde ve stanu s opicema v pralese, tak bych rekla ze nic nehrozi.
 http://www.ockovani.cz/uruguay/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
13.3.13 22:04

Pokud je kamarád očkovaný, tak by neměla žádná choroba hrozit ani tobě, ani jemu (tedy kromě těch pohlavních, které ti s pusy nehrozí :) ). Jedině by ti mohla hrozit vzteklina, takže kdyby tě náhodou pokousal, tak se zastav v nemocnici na injekci :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.13 22:07

@tterka No já nevím jestli je očkovaný právě :think:

• Citovat
  • Upravit
662
13.3.13 22:12

Svara taky jezdi na montaze do Uru, nevim o tom, ze by doma podnikali nejaka extra opatreni, nebala bych se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.13 22:15

@pikola Díky za info jak jsem to tak četla-ty nemoci tak to setkání asi zruším 8o

• Citovat
  • Upravit
35766
13.3.13 22:17

Hele, to bys nemohla ani ven, pochybuju, ze by jezdil neockovanej :-) ty nemoci nejsou tak hrozny, tedy neni tam takove riziko ze bys s nim nemohla na kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.13 22:21

@pikola Tak má malý dítě tak snad očkovaný je :roll:

• Citovat
  • Upravit
434
13.3.13 22:21

Procestovala jsem pred nekolika lety celou jizni Ameriku a naprosto v pohode. Neni se ceho bat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.13 22:24

@tweedy ale víš co náhoda je blbec :think:

• Citovat
  • Upravit
434
13.3.13 22:31

Myslim, ze se fakt nemas ceho bat. Uruguay je z tech zemi v jizni America jedna z nejcivilizovanejsich. A predpokladam, ze kamarad bude urcite ockovany, kdyz tam jezdim pravidelne… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10947
13.3.13 23:52

A proč se ho prostě nezeptáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.13 08:09

@Trojlístek Protože mě to nenapadlo a ted se s ním nespojím bo je v letadle a ten tel už tam nefunguje má mi zítra volat tak se ho zeptám :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová