Kamarád v Uruguayi - choroba?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5533
14.3.13 08:19
@Anonymní píše:
@pikola Díky za info jak jsem to tak četla-ty nemoci tak to setkání asi zruším 8o

Hele, žloutenku typu A můžeš dostat kdekoliv, takže dodržuj hygienu a můžeš být v klidu, Béčko ti hrozí jen v případě, že se s ním vyspíš bez ochrany, asi i z velkého množství slin (ale předpokládám, že celovečerní líbačka také nehrozí), a pokrevní bratrství snad také páchat nehodláte :think:
Pokud by měl břišní tyfus, tak by mu bylo tak zle, že by na nějakou schůzku s tebou fakt nešel…
Vzteklina se přenáší kousnutím - slinou do otevřené rány, což bys poznala z agresivnějšího chování, a pokud by se choval agresivně, můžeš ze schůzky kdykoliv odejít…

No, a klasické očkování určitě má za sebou. Nehledě na to, že tam jezdí pracovně, tudíž musí procházet lékařskými prohlídkami a pokud jezdí do rizikových oblastí, očkování se hlídá (obvykle)

Já bych na schůzku klidně šla, obzvlášť, pokud je ti ten dotyčný blízký…
Má tchýně je několikrát v roce na dovolených v nejšílenějších částech světa a nikdy mě nenapadlo bát se, že by nás mohla něčím nakazit i přesto, že je u nás dost často :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.13 08:45

@tterka Já vím, ale ještě tam jsou ty horečky a kožní vyrážky atd. :roll:

• Citovat
  • Upravit
35799
14.3.13 09:40

Ja bych rekla, ze rizikovejsi je kdejaky bezdak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
14.3.13 10:02
@pikola píše:
Ja bych rekla, ze rizikovejsi je kdejaky bezdak..

Asi tak nějak…
Zakladatelko, pokud se s přítelem chceš setkat, tak se s ním setkej. Pokud nechceš, tak nikam nechoď.
Podle mě hledáš zbytečně problémy tam, kde nejsou. Nějakou chorobu můžeš chytit od kamaráda z Uruguaye stejně tak, jako od kamarádky ze sousedství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová