Ptoza víčka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
26.1.13 10:16

Zdravim nataliene :-) Dcera to prave geneticke nema :-) Neni to nervove, je to proste nevivinuty sval. Udelali ji frontalni zaves a nepomohlo to :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
28.3.13 11:03

Odehnal

Tak po operaci v Plzni, vysledky zadny, ba i horsi… Takze jedem do Prahy k panu Odehnalovi a doufam, ze uz to bude oka :-) Pry akorat cekaci doba je docela dlouho, minimalne pul roku. Tak uvidime, jestli driv neporodim, to bych nechtela opustit prcka :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nataliene
28.3.13 12:56

Jessi, věřím že vám pan dr. pomůže a ta čekačka uteče :-) je sice delší, já osobně jsem čekala od října do června, ale za to stojí! Držím pěsti, ať už přejde trápení a bude jen a jen dobře :-)

• Citovat
  • Upravit
76
28.3.13 15:05

Taky cekam, ze to potrva. Ale doufala jsem, ze bych mohla porodit az po te operaci, protoze mi to asi utrhne srdce odejit od prcka druhyho :-(
Ale mockrat dekuji za dodani duvery v panu dr. Odehnalovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
16.4.13 17:56

10.9

Takze k panu Odehnalovi na konzultaci objednano az na 10.zari, to budou Nikce uz dva roky :-( Za jak dlouho mam cekat operaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.14 09:48

ptoza

Holky nevite jeslti je mozne ze se ptoza upravi sama? Mam 2mesicni holcicku a podle neurolozky ma slabsi svaly v pravem hornim vicku. Mala s vickem jakztakz hybe nekdy umi ocko otevrit pekne a to vypada spis jak otekle nez spadnute. Mame napsane rehabilitace ale nidke jsem nenasla nic pozitivniho ze to jde upravit bez operace :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.14 14:44

ptoza

Holky nevite jeslti je mozne ze se ptoza upravi sama? Mam 2mesicni holcicku a podle neurolozky ma slabsi svaly v pravem hornim vicku. Mala s vickem jakztakz hybe nekdy umi ocko otevrit pekne a to vypada spis jak otekle nez spadnute. Mame napsane rehabilitace ale nidke jsem nenasla nic pozitivniho ze to jde upravit bez operace :-(

• Citovat
  • Upravit
8
29.3.14 20:05

Ja mam 7mi tydenniho kluka a taky to tak ma. rehab nam pomohly ale uz :,( mi prijde;ze se ocko otevrelo do maxima a ze bude nutna operace.jsme objednani do motola ale az za dva mesice:-(:-( a buh vi jak dlouho se bude cekat na operaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.14 09:38

ptoza

Všechny vás zdravím. Mám 12 letou dcerku, která má také ptozu na očním víčku. V 6 byla v Plzni na operaci skrytého strabismu a díky tomu není tupozraká a vidí na obě oči dobře. Operaci nám primářka v Plzni doporučila až v pubertě, když to sama bude chtít, že výsledek je stejně nejistý. Pokles víčka se u dcerky mění podle únavy, kdy se to zvýrazní. Při horečce má očíčko téměř zavřené. Jsme objednaní v dubnu k Dr. Odehnalovi, tak jí snad pomůže. Moc bych si to přála, protože jí to dost trápí. Na operaci jsme čekaly také půl roku. Mám teď 5 týdenního prcka, tak uvidíme jak to zvládnem. Držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.4.14 14:47

Budu Vam moc drzet palce.snad se to spravi.my jdeme v cervnu teprve na konzultaci.maly to vicko pouziva, jak se mibzlibi. nekdy vic,nekdy.mene :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.4.14 08:40

Jeste jsem se holky chtela zeptat…kdyz je miminko dvoumesicni a jdeme k panu doktorovi Odehnalovi az zac. cervna…muze se miminku poskodit zrak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
4.4.14 08:49

@miskot Syn devět měsíců má také ptozu víčka. U Dr.jsme byla až v 6měsících. Stejně malýmu nic nedělali. Máme přijít až za půl roku na kontrolu, jestli se to nehorší. Má překryté oko z 1/6, což zraku nijak nevadí. Asi záleží, jak moc má víčko pokleslé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.14 09:22

Na rozsahu poklesu víčka určitě záleží. Když nepřekrývá zorničku, tak je to vlastně jen kosmetická vada. Pokud jí překrývá hrozí tupozrakost oka a operuje se co nejdřív. Názory lékařů se ale hodně rozcházejí, jeden řekne operovat druhý ne:,( My jsme chodily s dcerou na kontrolu každý půlrok až rok a v deseti jí vyřadily, že vidí dobře a je to jen kosmetické :nevim: Dr. Odehnalovi jsem sama napsala a on nás pozval.Je to bezva člověk. :) Snad jí pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.14 11:09

Ma dcera dnes uz 4mesice nemuzu rict ze nam rehabilitace nepomohli male se vicko zvedlo celkem dost takze u nas asi ta kosmeticka vada. Nekdy to jde videt vic nekdy mene nekdy zornicku neprekriva vubec nekdy ji jde videt jen pul zornicky. Ted mela zanet v tom ociciku a vicko ji zase cele spadlo. Po zanetu se zase zvedlo ale mam pocit ze to ma horsi sice ne o moc ale trosku se ji to zhorsilo podle ocniho je vse v poradku tak uvidime co bude dal :-(

• Citovat
  • Upravit
8
5.4.14 08:36

Jj ja mu taky psala a tez nas pozval na konzultaci.je super, ze rychle reaguje.no jsem zvedava, jak vse dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí