Ptoza víčka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
O07
1
21.11.22 20:59

Ptoza víčka

Dobrý den, syn se narodil s ptózou víčka, jezdíme do Prahy do vinohrad do nemocnice a tam nám nejdříve řekli že operace na 3 letech a když jsme šly ve 3 na kontrolu nám řekli že operace az na 5 letech, že vidí dobře že opticky je v pořádku, tak proto operace az na 5 letech..syn nastoupil do školky a učitelky nás ženou k dětskému psychologovi že jim napíše asistentku na syna že prý sem tam do něčeho narazí a že si myslí že hůř na to oko vidí a proto k sobě potřebuje asistenta..ale mě se moc nezdá že by kvůli tomu že má spadle víčko musel k psychologovi..že se nemůžou dvě učitelky věnovat 23 dětem a jednomu co naraži…myslíte si že to na asistenta je? podotknu že nikdy nám ze školky nepřišel s modřinkou ani sedrenej nebyl ani prodřene kolena na teplákach nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
31.3.23 20:08

Ptóza

Zdravím a obnovují diskuzi,
Pozoruji u svého syna od narození že ma přivřené nebo spadlé horní víčko na ocicku. Narodil se s rozštěpem rtu a byl operovaný druhý den po narození v Motole. Na oční jsem si vyžádala zadanku od dětské a jdeme až 29.6.23 :zed: přijde mi to strašně dlouho, vím že čekací doby jsou dlouhé asi všude ale je to taková bezmoc když nevíte. Ten můj kluk si vybírá snad vše co jde :,( jakoby nestačil rozštěp :,( původně jsem si myslela že se to třeba srovná samo ale asi ne, ocicko někdy otevře úplně krásně ale je i vidět že jak jo otevře celé tak se jakoby zasekne víčko než se úplně otevře, snad mi rozumíte. Jak probíhá vyšetření u takto malých deticek? Malému bude v tu dobu kdy jdeme na oční 5 měsíců. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
11.6.24 21:55

Obnovuji diskuzi. Má někdo zkušenost s operací ptózy, ideálně v Motole? Dcerka má oboustrannou ptózu, po dnešní kontrole má naplánovanou operaci na duben 2025, to jí budou necelé 3 roky. Zajímá mě, co nás čeká, jaké jsou výsledky a prostě vše okolo. Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí