Bílý výtok u 18měsíčního chlapečka

3127
13.5.12 14:49

bílý výtok u 18 měsíčního chlapečka

Holky, pls, help. Mému synovi posledních pár hodin vytéká mírně z penisu bílý výtok, hustotou asi jako krém či mléko, něco mezi tím. Barvu to má spíše máslovou. Ráno po probuzení to měl v plence v oblasti pindíka a při dalším přebalování znovu. Tak jsem mrkla na pindíka a mírně stáhla kůži, aniž bych nějak tahala a teklo to znovu. :think: Nemáte některá zkušenost? Každopádně zítra volám Dr, aby na to mrkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
13.5.12 14:51

A není to mázek, který se usazuje mezi žaludem a předkožkou? Třeba se mu uvolňuje předkožka, pindík se mu možná ve spánku nebo při močení postavil a předkožka se uvolnila. Bolí ho to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
13.5.12 14:53

Já myslím, že ne. Na pindíka si nechá klidně sáhnout a směje se. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
13.5.12 15:34

To vyteka z mocove trubice nebo z predkozkoveho vaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. martina.se
13.5.12 18:52

Ahoj, mohla se mu trochu odloupnout kůže, kolikrát to nebolí, ani když tam má mírný zánět. Dr nám na to dala Framykoin a mažeme tim, pokaždé se to ztratí. Pokud nemá zarudlé a nebolí ho to, tak oplachovat heřmánkovým čajem..

• Citovat
  • Upravit
2858
13.5.12 21:16

ahoj tuhle jsem řešila něco podobného…akorát jsem si všimla takového bílého vaku pod kůžičkou,tak sem plašila a když jsem ho u dr slíkla,tak mu to akorát vyteklo…a bylo to přesně,jak píšeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
13.5.12 22:30

Aha, takže jak to tak čtu, tak to asi nic vážného nebude. Zajdu k Dr. pro tu mastičku a bude to, omrkne ho a budu mít jistotu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí