Puberťácká láska na dálku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30302
27.7.14 14:41
@Vickee píše:
Určitě bych povolila a spíš nech přespávání v jiném pokoji bych se jí optala na antikoncepci a její povědomí. Je jí 15, proč by nemohli spát spolu v pokoji? Spíš se nic nestane, když jim to povolíš - zakázané ovoce nejlépe chutná :think:

S tímto souhlasím. Taky bych dovolila a klidně ať spí i v jednom pokoji. Pokud budou chtít něco udělat, udělají to stejně a nic jim nezabrání. Spíš bych řešila ochranu než oddělené spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
27.7.14 21:44

Tak jsem se tak zamyslela, co budu dělat, až za 9 let s tímhle přijde můj syn. A zjistila jsem, že mamka toho kluka je na tom mnohem hůř: Syn jede za slečnou kamsi přes půl republiky a ona fakt neovlivní, jestli budou spát v jednom pokoji, nebo ne :think: :lol: Sákra, ještě že mám takovou dobu na to, abych se na to připravila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.7.14 21:59

@Nsoci :lol: :lol: Trochu jsi mi připomněla hlášku známého, který ji často opakuje. „Jsem rád, že mám syna, nemohl bych mít dceru. Mně by vadilo, že ji někdo š*ká“ :roll: :roll: Jako mně by asi ani představa syna nerajcovala, ale to už ho nezajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.7.14 10:45

@Nsoci Hele tak to úplně chápu! :D Až ten náš mladší za 6 let přijde taky s timhle tak teda… :D :D Oni ho prý ani moc nechtějí pustit k nám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí