Puberťák a kamarádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.7.17 19:50

Tak už jsem se synem hodila řeč a řekl na to, že budeme všichni spokojeni.
On je teda vždycky před brigádou naštvanej a nerudnej.
Největší trest pro něho byl, že si už všechny peníze za minulý měsíc utratil,
a tak teď musí říkat nám a jak jsme se hádali, tak odešel bez peněz.

• Citovat
  • Upravit
7355
30.7.17 21:31

Mě by teda ta zmiňovaná váha docela strašila, pamatuju si, že na přelomu osmička a prvák jsem mívala 50km (hubeňour). Takže na to jídlo bych určitě dohlížela, co na to dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.17 23:16

No a jsem vlastně tam, kde jsem byla. Když už se rozhodnu, že to řešit nebudu, tak někdo řekne něco, že to zase začnu řešit. Zjistila jsem, že lidi tolik neupozorňují na to, že je někdo nechutně tlustej, ale na to, že je někdo hubenej.
Jinak Dr na to nic, je zdravej.

• Citovat
  • Upravit
102087
31.7.17 00:33
@Anonymní píše:
No a jsem vlastně tam, kde jsem byla. Když už se rozhodnu, že to řešit nebudu, tak někdo řekne něco, že to zase začnu řešit.

No, pokud by tam měl být opravdu problém s příjmem potravy, tak je potřeba to řešit sakra opatrně a citlivě, což mi z tvých příspěvků nevyznívá (kor když sama víš, jak si reagovala na mámu, on může úplně stejně), takže pokud doktor tvrdí, že je zdravý, tak bych to raději neřešila, neb bys mohla nadělat víc škody než užitku. Případně bych to řešila přípravou hodnotné stravy, protože objektivně vzato, on mu ten vnucovaný další rohlík vlastně nic výživného nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.17 06:49
@j.a.n.i1 píše:
No, pokud by tam měl být opravdu problém s příjmem potravy, tak je potřeba to řešit sakra opatrně a citlivě, což mi z tvých příspěvků nevyznívá (kor když sama víš, jak si reagovala na mámu, on může úplně stejně), takže pokud doktor tvrdí, že je zdravý, tak bych to raději neřešila, neb bys mohla nadělat víc škody než užitku. Případně bych to řešila přípravou hodnotné stravy, protože objektivně vzato, on mu ten vnucovaný další rohlík vlastně nic výživného nedá.

A co je ta hodnotná strava?

• Citovat
  • Upravit
33005
31.7.17 07:32
@Anonymní píše:
A co je ta hodnotná strava?

Třeba centrální kaše s ovocem, celozrnny chleb s oblohou (zelenina, kvalitní šunka či tvrdý syr).

Reakce syna byla přes čáru, tam bych ho usměrnil, ze takhle se tedy nechová. Nicméně chystat 16 letému pravidelne snídaně a ještě ho kontrolovat, kolik snedl/nesnedl a jeste navic pred kamaradem, je taky dost mimo. Ze synů takovýchto matek kvocen jsou pak potenciální nevěsty nešťastné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
1.8.17 07:50

Mě přijde, že lidi dělají hrozné halo kolem sprosté mluvy. U nás doma se sprostě nemluvilo. Nikdy. A já jsem přesto hodně vulgární. Nikoho tak netituluji, ale jsem velice emotivní a impulzivní člověk a navíc vulgarismy nevnímám jako něco špatného. Někde jsem tu v komentářích zahlédla, že když si tohle dovolil, jednou se tak bude chovat špatně ke své ženě. A proč by měl? Jsou to slova jako každá jiná. Někdo holt neumí vše zaobalit do kudrlinek.
Zakladatelko, věř mi, že s mojí matkou mluvím neskutečným způsobem. Ne, neposílám jí do p*****. To ne, ale když s ní mluvím, tak i v legraci, používám sprostá slova naprosto běžně asi jako slovo ALE (například). A přesto nejsem špatný člověk. K příteli se nechovám hnusně. Nejsem NA NĚJ sprostá. Pracuji, jsem slušný člověk.
Nehledejte za tím hlubší význam. Prostě mu bylo trapně, že mu říkáte, co má dělat, chtěl zamachrovat a mohl být protivnej z toho, že musí vstát brzy a jít na brigádu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
2.8.17 17:00

Hele, neřešila bych to nijak. :) Synem (15) taky melou hormony a dává to slovně dost důrazně najevo, ale jsme „tak trochu jiná“ rodina a prostě mu stejně vulgárně odpovím. On se tomu aspoň zasměje a je v pohodě. Všechno je o přístupu, netrestala bych. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
2.8.17 21:51
@Teressska píše:

u nás se též vulgárně nemluvilo.
A tak si to teď v dospělosti vynahrazuju. Je to pro mne ventil, když se přes mě všechno valí. Děti vědí, že když teda zanadávám, tak už fakt sranda skončila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí