Puberťák a kamarádi?

Anonymní
30.7.17 13:27

Puberťák a kamarádi

Dneska mě šestnáctiletý syn teda naštval. Spal u nás jeho kamarád a pak u snídaně před ním zamachroval. Odpověděl mi před ním: „Na to já seru.“ To mě teda dostalo. Za trest jsem je neodvezla, kam chtěli. Šlapali pěšky. Už se mi po telefonu omluvil. Také se vám to stalo a jak byste se zachovali?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
30.7.17 13:30

Normalka. Mava s nim testosteron. Servat, potrestat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.7.17 13:34

No jo pubertacek machruje. Pokud by byl sam, odpovedel by stejne? Pokud ne a bylo to poprve, odpustila bych mu to.Ale taky zalezi, o co slo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.17 13:42

Jestli by tak odpověděl, kdyby byl sám - těžko říct. Už ale i učitelky si na jeho chování stěžovaly, že byl sprostej. Poslouchá taky písničky se sprostým textem, tak mu to asi pak připadá normální nebo nevím.

• Citovat
  • Upravit
9947
30.7.17 13:42

Je to normální, je to puberťák tak zkouší ono ho to přejde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.17 13:45

To doufám, že ho to přejde. Ale trestat ho za to musím, jinak by nám přerostl přes hlavu…

• Citovat
  • Upravit
102692
30.7.17 13:53

Asi by záleželo na tom, na co že to s.al… pokud to bylo něco, na co já taky, tak bych jen odpověděla, že takhle se nemluví a víc to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13273
30.7.17 14:01

Puberta no.
Vynadat nebo potrestat, aby viděl, že takhle ne. Časem to přejde. Tedy to nejhorší a se zbytkem si bude snad ve slušné společnosti dávat pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7361
30.7.17 14:06

Jak se znám, tak bych řekla, že na to s..u taky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59496
30.7.17 14:14

Záleží o co by šlo :lol: pokud by to bylo něco co jsem po něm chtěla aby udělal tak by se mu to v dohledné době vrátilo, nejspíš až by si přišel pro oběd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.17 14:29

:lol: No co jsem po něm chtěla? - Aby dojedl snídani. Protože mi bylo v té chvíli jasné, že bude bez oběda a minimálně do šesti večer bez jídla, protože šli na brigádu a kvůli kamarádovi, kterému začínala o hodinu dřív, chtěl odvézt dřív. Je to hubeňour, tak to řeším.

• Citovat
  • Upravit
102692
30.7.17 14:31

Tak v tom případě promiň, ale to jsem na straně tvého syna, organizovat mi v 16 matka, že mám dojíst snídani, tak moje odpověď bude možná ještě méně slušná, resp. byla by řečená slušnějšími slovy, ale mnohem jedovatější… Jo a rozhodně bych se ti neomlouvala, ale druhý den vyrazila rovnou pěšky a hlavně bez snídaně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.7.17 14:38
@j.a.n.i1 píše:
Tak v tom případě promiň, ale to jsem na straně tvého syna, organizovat mi v 16 matka, že mám dojíst snídani, tak moje odpověď bude možná ještě méně slušná.

Tak to trochu meni situaci. Myslela jsem, ze to byla prosba o nejakou pomoc doma.Tak ze by se dalo rict, ze se jen jadrne vyjadruje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.7.17 14:40

A navic v tech vedrech chodi misto flakani na brigadu. Nemas si na co stezovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
30.7.17 14:42

Nechala bych ho hladovět. Mohl to říct jinak, ale mně nutit v 16 máma do jídla, tak ji pošlu úplně nejdál a to i kdybych věděla, že dostanu pár facek.
Je skoro dospělý, musí sám vědět, že bude mít hlad, třeba si něco koupil cestou.
Já nenutím dojídat ani pětiletého. Dneska nesnídal, neobědval a když jsem mu řekla, co bude k svačině, tak nebude ani svačit a nejspíš nebude ani večeřet…

PS: Výše uvedené platí, pokud nemá např. problémy s příjmem potravy, to by měnilo situaci.

EDIT: A ještě ho „nutit“ před kamarádem. To si musel připadat jak mimino a musel se stydět.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML