Puchýřky v krku

10.4.23 15:42

Puchýřky v krku

Ahoj holky už me asi 2 tydny boli v krku a mam zadní rýmu..mam povlak na jazyku a vsimla jsem si že mám jakýsi puchyrky v krku.. nekdy jsem tam videla i cepy na mandlich ale ty potom zmizeli.. a potom tam zase byli a ted tam nejsou.. nevite co by to mohlo být? ;) 8o :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
10.4.23 15:51

Angína, zítra k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.23 15:58

@Asiina U doktorka jsem byla před týdnem a všechny testy mi vyšli v pořádku.. bakterialní to neni a řekl mi že je to jen nejaka viroza ale už to trvá fakt dlouho.. tak se mi to nezda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
10.4.23 16:01

A před týdnem jsi už tam ty puchýřky a čepy měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.23 17:36

@Asiina Ano mela ale doktor mi rekl ze to muze byt i virovy protoze mi ten vyter z krku a i krevni testy vysli dobre.. fakt nevim co to je nikdy jsem takhle dlouho bolest v krku nemela.. taky se mi zvecily uzliny to doktor nejak neresil ale vedel o tom :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
10.4.23 18:19

@Laraa12333 zašla bych tam znovu no, ale já jsem teď čerstvě po angíně, tak jsem asi ovlivněná 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14692
10.4.23 20:01

Ja mam bezne cepy i pri virozach. Puchyrky nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
10.4.23 20:55

Šla bych na kontrolu…může se stát, že na virovou infekci nasedne bakteriální a pak jsou potřeba atb. Taky je možné, že jsi u doktora byla moc brzy…jeste než se bakterie pomnozily natolik, aby byly dekovatelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alinois
10.4.23 21:18

Zadní rýma je u zánětu nosohltanu, vzdy když mám rýmu tak se změní do této podoby. Bohužel dokáže být celkem urputná a může ta léčba trvat déle. Crp jsem pri tom vzdy měla lehce zvýšené. I podle fotky to vypadá na chycený nosohltan takže by to i odpovídalo ale nejsem doktor, jen hádám podle své zkušenosti :think:

• Citovat
  • Upravit
16.4.23 19:39
:?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alinois
16.4.23 20:22

@Laraa12333 co ti na to řekl doktor? Dal ti nějaká ATB byla jsi na kontrole?

• Citovat
  • Upravit
4164
16.4.23 20:33

Faryngitida?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11722
17.4.23 06:59

Teď opravdu řádí podobné nemoci. Dceru opravdu hodně bolelo v krku víc jak tři týdny v kuse. Ta nakonec dostala antibiotika - z výtěru jí vyšly bakterie hraniční a pro přetrvávající silné bolesti v krku. Celá nemoc trvala přes měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí