Puding z UM - jak?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pudink z UM jak?
Holky chci malému udělat pudink z UM ale nevím jak. Poradte prosím. Dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
UM se nemá převařovat, aby se nezničily všechny ty superzdravé látky, které v něm jsou. Ale pokud na tom trváš, tak bych klasicky udělala mlíko z UM a vody a pak postupovala stejně jako u pudinku z normálního mléka. (Mimo téma - pudink se pro malé děti nehodí, je to jen obarvený škrob, nemá to v podstatě žádnou výživovou hodnotu, jen to zaplácne žaludek, ale na to ses neptala. Já jsem si jen nemohla pomoct
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, já totiž malému dala na oběd už 3. den polévku, tak jsem mu chtěla udělat velkou svacu. Tak nějaký jiný nápad? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sebaanez Jak starý je malý? Od půl roku může už kravské mléko do vaření, pudink bych klidně dala taky ![]()
- Citovat
- Upravit
@sebaanez Já dělala jak píše ProfZav, myslím, že jednou za čas neuškodí, malej ho měl třebas jednou za měsíc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Delala jsem tak, ze uvarila pudink ve vode a pak si podle mnozstvi pridala UM. Napr. 200 ml pudinku 6 davek UM, presne si uz nepamatuji davkovani. Nedavala jsem do vreleho, ale pri teplote co ma mit UM. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud chceš dělat pudink z UM tak bych uvařila pudink ve vodě a UM v něm rozmíchala až nebude vřelý. Píšeš, ze mu chceš udělat velkou sváču, co třeba ovoce, jogurt, to už jsi zkoušela?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sebaanez píše:
Holky chci malému udělat pudink z UM ale nevím jak. Poradte prosím. Dekuji
Uvaříš vodu s pudinkovým práškem, když to zhoustne, odstavíš z plotny a vmícháš prášek z UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen upozornuji, je pudink z UM bude mit asi tak stejnou trvanlivost, jako UM samotne - 3 hodiny? takze jen jednu porci teto delikatesy:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
Jen upozornuji, je pudink z UM bude mit asi tak stejnou trvanlivost, jako UM samotne - 3 hodiny? takze jen jednu porci teto delikatesy:-)
Jsem ani nevěděla, ze tak dlouho, já hned UM výlevam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit