Zvracení kojenece

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
misa5504
25.5.15 10:59

zvracení kojenece

Zdravím,
máme 7 týdenní mimi, cca před týdnem začal dost ublinkávat, ale jen dvakrát denně přibližně ve stejnou dobu, většinou ráno a kolem 6 večer, vyblije podle mě skoro celý obsah žaludku, je toho opravdu hodně. Dr. doporučila nutriton, ten do něj nemůžu dostat, po něm zvracel ještě víc. Je plně kojený, takže ředím vodou. Zvracení mi připadá trošku i obloukem, před tím ale vůbec takové problémy neměl. Taky jde vidět že ho často natahuje, snaží se to polknout, docela nás to začíná hodně zlobit. Máte někdo zkušenost, mě zaráží, že to není po kaýdém jídle

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.5.15 11:07

@misa5504 teď moc nechápu, co ředíš vodou? U plně kojeného - můj malej blindil statečně půl roku téměř vše, co snědl.. pokud se mimčo přecpe, jde zbytek ven. Sleduj, zda přibývá, pokud ano, je to celkem běžná záležitost.. pokud by nepřibýval, pak je na místě zahušťovací um.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa5504
25.5.15 11:12

Vodou ten nutriton, je to podle mě pěkná nechutnost, možná funkční pokud se přidává do mlíka, ale jinak blééé Mě spíš zarazilo, že to přišlo tak najednou, do 6 týdnů neblil vůbec

• Citovat
  • Upravit
72725
25.5.15 11:14

@misa5504 i to se může stát.. přibývá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa5504
25.5.15 11:26

Jo jo přibývá

• Citovat
  • Upravit
886
25.5.15 11:39

To zvracanie je veľmi častý problém. My sme mali smolu, že práve náš syn mal pylorostenózu, nepriechodnosť medzi žalúdkom a dvanástnikom. Ale on zčal zvracať v troch týždňoch a zhoršovalo sa to, prestal priberať a všetko čo zjedol vyvrátil, aj dve, tri hodiny po kŕmení. Potom mu na brušku bolo vidieť takú guličku, čo mu behala pod kožou z pravej strany na ľavú, to už bolo jasné, že nemá len reflux a išiel na operáciu. Potom sa zotavil veľmi rýchlo a je v poriadku. To ale nevyzerá na váš prípad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.5.15 11:42
@misa5504 píše:
Jo jo přibývá

pak bych jen sledovala :think: třeba se tyhle krmení prostě víc přecpe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
25.5.15 12:10

Jak často kojí? Nepřejida se? Odrihne si po nebo mezi kojením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa5504
25.5.15 16:11

No on právě taky zvrací klidně tři hodiny po jídle a tu kuličku jsem taky dvakrát viděla, ale na levé straně a pak se zase ztratila myslela jsem že je jen tak nacpaný. Po jídle ho vážím a vypije max 100 ml ale jak říkám nezvrací po každém jídle ale jde vidět že ho pořád natahuje a začal teda příšerně slintat, ale to je asi u mimin normál. Říkám je to teprve týden tak uvidíme, docela ho to ale trápí :)

• Citovat
  • Upravit
misa5504
25.5.15 16:11

Jejda takového smajla jsem tam nechtěla dát, k smíchu to moc není :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení