Pudinkovo-šlehačkový krém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2073
5.9.11 10:21

Pudinkovo šlehačkový krém

Ahoj,
potrebovala bych na ozdobeni kosicku nejaky lehky krem. Tak me napadlo uvarit pudink a do toho primichat vyslehanou slehacku a pridat zeletinovy ztuzovac. Myslite, ze by to slo - potrebuji, aby to drzelo tvar.
Nebo pokud mate nejaky jiny lehky krem, ktery drzi tvar, tak mi prosim poslete recet.
Diky moc.
 V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
5.9.11 10:32

pridala bych spis zakysanku, slehacka ti muze s pudinkem pekne zdrcnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
5.9.11 10:35

Super diky moc. A bude mi to drzet tvar? Budu delat mini kosicky tak potrebuji, aby ten krem drzel do „vysky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
5.9.11 10:38

kdyz pridas zelatinu tak ano, jen opatrne, at to neni moc gumovy :lol: abys nemela amarouny

vyslehala bych trochu masla s cukrem, frnkla vychladly pudink a pak zakysanou a zelatinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
5.9.11 10:41

Diky moc.
Jojo amarouny jsme jednou mela - delala jsem jogurtovy krem a porad mi to prislo tekute tak jsme prisala hodne zelatiny a pak to fakt bylo zele :-) ale jist se to dalo :-)
Ja hodne pouzivam ten zeletinovy ztuzovac za studena s tim mam zatim fakt doboru zkusenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
5.9.11 10:46

jo ten mám taky ráda, nezklame :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
5.9.11 11:55

Ahojky,pokud máš někde po ruce zdravou výživu,tak zajdi tam a prodává se rostlinná šlehačka hoplá.Do té už nemusíš přidávat žádný ztužovač.Ušleháš ji a vedle si prošlehej uvařený vanilkový pudink do hladka a opatrně vmíchávej ušlehanou šlehačku.Ještě se mě rostlinná šlehačka s pudinkem nesrazila a nic ti nespadne.Krém ti cydrží tak 3 dny.A nebo když neseženu ve zdravé výživě,tak si chodím k nám do cukrárny pro rostlinnou šlehačku litrovou za 50 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí