Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
potrebovala bych na ozdobeni kosicku nejaky lehky krem. Tak me napadlo uvarit pudink a do toho primichat vyslehanou slehacku a pridat zeletinovy ztuzovac. Myslite, ze by to slo - potrebuji, aby to drzelo tvar.
Nebo pokud mate nejaky jiny lehky krem, ktery drzi tvar, tak mi prosim poslete recet.
Diky moc.
V.
pridala bych spis zakysanku, slehacka ti muze s pudinkem pekne zdrcnout
Super diky moc. A bude mi to drzet tvar? Budu delat mini kosicky tak potrebuji, aby ten krem drzel do „vysky“
kdyz pridas zelatinu tak ano, jen opatrne, at to neni moc gumovy
abys nemela amarouny
vyslehala bych trochu masla s cukrem, frnkla vychladly pudink a pak zakysanou a zelatinu
Diky moc.
Jojo amarouny jsme jednou mela - delala jsem jogurtovy krem a porad mi to prislo tekute tak jsme prisala hodne zelatiny a pak to fakt bylo zele
ale jist se to dalo ![]()
Ja hodne pouzivam ten zeletinovy ztuzovac za studena s tim mam zatim fakt doboru zkusenost ![]()
Ahojky,pokud máš někde po ruce zdravou výživu,tak zajdi tam a prodává se rostlinná šlehačka hoplá.Do té už nemusíš přidávat žádný ztužovač.Ušleháš ji a vedle si prošlehej uvařený vanilkový pudink do hladka a opatrně vmíchávej ušlehanou šlehačku.Ještě se mě rostlinná šlehačka s pudinkem nesrazila a nic ti nespadne.Krém ti cydrží tak 3 dny.A nebo když neseženu ve zdravé výživě,tak si chodím k nám do cukrárny pro rostlinnou šlehačku litrovou za 50 kč.