Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
ahoj holky, každý den bojuji s vymýšlením jídla k večeři, tak mě napadlo, co si takto navzájem poradit? máte recept na nějakou rychlou večeři?
Tak pozdě? To je ale nezdravé
Co třeba toasty, nebo topinky ve vajíčku, nebo s česnekem? ![]()
maky děkuji… tak já jsem hubenour takže si pozdní večeře můžu dovolit ![]()
ale já to myslela celkově ne jen na dńešek ![]()
Na večeři ideální čas ![]()
My většinou máme něco typu ty tousty, topinky (ve vajíčku, nebo s masem a sýrem), párky, pizzu, langoše…
Někdy co zbyde od oběda, jindy jen pečivo s něčím.
Jj, je mi to jasný, já taky tak kolikrát jím, naštěstí to na mě není vidět
Taky si děláme třeba zapečený rohlíky - namažu máslem, šunka, sýr, kečup a na chvíli do trouby. Ale co mi fakt chutná, nakrájím veku a namažu směsí z měkkých sýrů, vajíček, šunky, koření. Namazanou stranou to šupnu do strouhanky a na pánvičku
No ale asi to není moc zdravé ![]()
PS: ještě k té vece patří cibulka najemno, kdyby to někdo dělal ![]()
dnešní véča-nastrouhaný sýr smíchat s vajíčkem, namazat na půlku housky a osmažit, potřít hořčicí ![]()
holky mě nezdravá večeře neublíží … ![]()
jinak oečio s něčím namazný , tousty chleba obaleny ve vajíčku atd máme ale příjde mi, že to máme pořád dokola ![]()
U nás docela frčí polívky. Dneska třeba čočková s mrkví, pórkem a zakys. smetanou, nebo zelňačka, bramboračka, včera byla květáková, prostě takový ty hustší. Větší hladovci si k tomu vezmou ještě chleba ![]()
U nás toasty, krupice, puding s ovocem, někdy listové těsto a s toho šátečky s nějakou směsí, co doma vytvořím nebo slaný štrůdl, rajčatovovajíčkový salát a k tomu čerstvé rohlíky ![]()
hofka píše:
Koukám, že rychlá večeře se rovná nezdravá:-)
s tim nesouhlasim
za me teda jeste testovinove salaty,muzeme dat vejce,syr,zeleninku,olivy,kvalitni sunku,kazdy podle sve chuti
chleby s tvarohovou pomazankou,rybickovou,tvrdym syrem,sunkou a opet pekne nazdobit zeleninou
testoviny muzeme i zapect