Rychlé večeře

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
31.8.11 20:48

no vidíte a máme večeře na týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
31.8.11 20:58

Jsem reagovala na výše uvedené párky, tousty, pizzy a podobně :-) Samozřejmě, že je spousta lepších variant.

mmonica píše:
hofka píše:
Koukám, že rychlá večeře se rovná nezdravá:-)

s tim nesouhlasim

za me teda jeste testovinove salaty,muzeme dat vejce,syr,zeleninku,olivy,kvalitni sunku,kazdy podle sve chuti
chleby s tvarohovou pomazankou,rybickovou,tvrdym syrem,sunkou a opet pekne nazdobit zeleninou
testoviny muzeme i zapect
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
31.8.11 20:59

U nás je večeře nejčastěji lovecká :wink:

• Citovat
  • Upravit
27002
31.8.11 20:59

Dneska jsme měli chleba osmažený ve vajíčku:)co bdue zítra netuším ale asi udělám nějakou kuřecí směs na zelenině s rýží kdo to má pořád vymýšlet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
31.8.11 21:01

Tak u nás dnes byl obložený chleba :mrgreen: A zítra mám v plánu kvasnicovou pomazánku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
31.8.11 21:02
hofka píše:
Jsem reagovala na výše uvedené párky, tousty, pizzy a podobně :-) Samozřejmě, že je spousta lepších variant.
mmonica píše:
hofka píše:

s tim nesouhlasim

za me teda jeste testovinove salaty,muzeme dat vejce,syr,zeleninku,olivy,kvalitni sunku,kazdy podle sve chuti
chleby s tvarohovou pomazankou,rybickovou,tvrdym syrem,sunkou a opet pekne nazdobit zeleninou

ja vim :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
24798
31.8.11 21:28
hofka píše:
mmonica píše:
hofka píše:

s tim nesouhlasim

Co je na toustech a pizze nezdravého? Ty párky už jsou horší, pravda… (To není žádný jízlivý tón, mi fakt přijde moje domácí pizza celkem neškodná :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.8.11 21:40
Pipet píše:
hofka píše:
mmonica píše:
hofka píše:

s tim nesouhlasim

Co je na toustech a pizze nezdravého? Ty párky už jsou horší, pravda… (To není žádný jízlivý tón, mi fakt přijde moje domácí pizza celkem neškodná :think: )
:palec: domácí pizza je zdravá dobrota :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
31.8.11 21:47

holky tak kdyz to tady tak ctu tak vam moc zavidim,ja musim kazdy den delat priteli k veceri maso! coz moc levne taky nevyjde :roll: a ja si delam treba cocku s parkem,studeny testovinovy salat,tousty z cerneho peciva a kureci sunky,nebo rizoto …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
31.8.11 21:51

u nás frčia studené večere, teplé sú obedy, 2 x denne vyvárať odmietam :lol: Najčastejšie máme pečivo so šunkou, pomazánkou (vajíčková, tuniaková, bryndzová…), syrom, lučinou atď a k tomu zeleninu, najradšej ju mám s bielym jogurtom :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.8.11 23:07
j.pampeliska píše:
https://www.emimino.cz/…varit-50194/

Doporučuji tuto diskuze.
Mimo jiné už dvakrát jsem byla pochválena za recepty, které jsem tu našla. Dnes ne, páč jsem se dnes zasekla a domů dprazila v sedm, kluci dostali rohlík se sýrem a táta v mezičase zblajzl, resp. se pokusil o konzumaci výrobku z nějakého z předešlých dní, který ho (sebekriticky přiznávám :oops: :oops: :oops: ) nepotěšil …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
1.9.11 09:13

Záleží, co se na ni dá. Včera jsem taky pizzu dělala, s Herkulesem, feferonkama … :-)

janca.markova1984 píše:
holky tak kdyz to tady tak ctu tak vam moc zavidim,ja musim kazdy den delat priteli k veceri maso! coz moc levne taky nevyjde :roll: a ja si delam treba cocku s parkem,studeny testovinovy salat,tousty z cerneho peciva a kureci sunky,nebo rizoto …
Pipet píše:
hofka píše:
mmonica píše:
hofka píše:

s tim nesouhlasim

Co je na toustech a pizze nezdravého? Ty párky už jsou horší, pravda… (To není žádný jízlivý tón, mi fakt přijde moje domácí pizza celkem neškodná :think: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.9.11 09:26
hofka píše:
Záleží, co se na ni dá. Včera jsem taky pizzu dělala, s Herkulesem, feferonkama … :-)

Aha, tak my právě máme většinou jen šunku, sýr… plus nějaká zelenina, rajče, paprika, kukuřice, někdy s ananasem. Ty pikantní moc nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
1.9.11 14:50
Hodaka píše:
U nás je večeře nejčastěji lovecká :wink:

Tak jestli to znamená co si kdo „uloví“, tak taky tak večeříme :).
Občas tedy i ty různé zapečené rohlíky, veky atd.., taky různé pomazánky, polévky..
A musím souhlasit s Emilií, taky hodně nakukuju do zdejší diskuze o vaření, z její strany 128 u nás frčí rohlíkový koláč, ten je úplně úžasný :palec: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
1.9.11 15:01

rohlíkový koláč? ten musím najít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie