Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jsem reagovala na výše uvedené párky, tousty, pizzy a podobně
Samozřejmě, že je spousta lepších variant.
mmonica píše:hofka píše:
Koukám, že rychlá večeře se rovná nezdravá:-)s tim nesouhlasim
za me teda jeste testovinove salaty,muzeme dat vejce,syr,zeleninku,olivy,kvalitni sunku,kazdy podle sve chuti
chleby s tvarohovou pomazankou,rybickovou,tvrdym syrem,sunkou a opet pekne nazdobit zeleninou
testoviny muzeme i zapect
Dneska jsme měli chleba osmažený ve vajíčku:)co bdue zítra netuším ale asi udělám nějakou kuřecí směs na zelenině s rýží kdo to má pořád vymýšlet ![]()
Tak u nás dnes byl obložený chleba
A zítra mám v plánu kvasnicovou pomazánku ![]()
hofka píše:
Jsem reagovala na výše uvedené párky, tousty, pizzy a podobněSamozřejmě, že je spousta lepších variant.
za me teda jeste testovinove salaty,muzeme dat vejce,syr,zeleninku,olivy,kvalitni sunku,kazdy podle sve chuti
chleby s tvarohovou pomazankou,rybickovou,tvrdym syrem,sunkou a opet pekne nazdobit zeleninou
ja vim
![]()
hofka píše:
Jsem reagovala na výše uvedené párky, tousty, pizzy a podobněSamozřejmě, že je spousta lepších variant.
Co je na toustech a pizze nezdravého? Ty párky už jsou horší, pravda… (To není žádný jízlivý tón, mi fakt přijde moje domácí pizza celkem neškodná
)
Pipet píše:hofka píše:Co je na toustech a pizze nezdravého? Ty párky už jsou horší, pravda… (To není žádný jízlivý tón, mi fakt přijde moje domácí pizza celkem neškodná
testoviny muzeme i zapect)
holky tak kdyz to tady tak ctu tak vam moc zavidim,ja musim kazdy den delat priteli k veceri maso! coz moc levne taky nevyjde
a ja si delam treba cocku s parkem,studeny testovinovy salat,tousty z cerneho peciva a kureci sunky,nebo rizoto …
u nás frčia studené večere, teplé sú obedy, 2 x denne vyvárať odmietam
Najčastejšie máme pečivo so šunkou, pomazánkou (vajíčková, tuniaková, bryndzová…), syrom, lučinou atď a k tomu zeleninu, najradšej ju mám s bielym jogurtom ![]()
j.pampeliska píše:
https://www.emimino.cz/…varit-50194/
Doporučuji tuto diskuze.
Mimo jiné už dvakrát jsem byla pochválena za recepty, které jsem tu našla. Dnes ne, páč jsem se dnes zasekla a domů dprazila v sedm, kluci dostali rohlík se sýrem a táta v mezičase zblajzl, resp. se pokusil o konzumaci výrobku z nějakého z předešlých dní, který ho (sebekriticky přiznávám
) nepotěšil …
Záleží, co se na ni dá. Včera jsem taky pizzu dělala, s Herkulesem, feferonkama … ![]()
janca.markova1984 píše:
holky tak kdyz to tady tak ctu tak vam moc zavidim,ja musim kazdy den delat priteli k veceri maso! coz moc levne taky nevyjdea ja si delam treba cocku s parkem,studeny testovinovy salat,tousty z cerneho peciva a kureci sunky,nebo rizoto …
Pipet píše:hofka píše:Co je na toustech a pizze nezdravého? Ty párky už jsou horší, pravda… (To není žádný jízlivý tón, mi fakt přijde moje domácí pizza celkem neškodná
testoviny muzeme i zapect)
hofka píše:
Záleží, co se na ni dá. Včera jsem taky pizzu dělala, s Herkulesem, feferonkama …
Aha, tak my právě máme většinou jen šunku, sýr… plus nějaká zelenina, rajče, paprika, kukuřice, někdy s ananasem. Ty pikantní moc nemám ráda.
Hodaka píše:
U nás je večeře nejčastěji lovecká
Tak jestli to znamená co si kdo „uloví“, tak taky tak večeříme
.
Občas tedy i ty různé zapečené rohlíky, veky atd.., taky různé pomazánky, polévky..
A musím souhlasit s Emilií, taky hodně nakukuju do zdejší diskuze o vaření, z její strany 128 u nás frčí rohlíkový koláč, ten je úplně úžasný
!