Dort beruška - postup

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
102
25.8.11 21:01

dort beruška-postup

ahoj,chtěla bych dceři upéct dort beruška.Našla jsem dost fotek dortů,ale bohužel bez postupu.Ráda bych nějaký fotopostup,podle kterého péct a zdobit.Předem děkuji za příspěvky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
238
25.8.11 21:20

Tento dort jsem objednávala, takže přímo postup ti neřeknu. Jen částečnou dedukci dle vzhledu: korpus byl čokoládový (2 díly) promazávaný šlehačkovým krémem (Mňam), protože bylo tělíčko celkem placaté, domnívám se, že upekli 2 velké pláty korpusu (či jeden vysoký a ten rozřízli), potažené marcipánem (i všechny ostatní detaily, tečky, vlasy apod.), na 2×, v půlce těla šlo nepatrně vidět napojování, v hlavě byl také kus korpusu (nepromazaný).
Nevím, jestli ti to k něčemu bude, ale snad ano :palec: ¨
Je zde dost maminek, co peče, tak snad tvůj dotaz zaregistrují - jinak např. diskuze : jaké dorty objednáváte :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
25.8.11 21:20

Ahoj já našla tento, snad ti pomůže http://www.mamincinyrecepty.cz/…vane/beruska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
25.8.11 21:31

Já dělala berušku bez krému, pro malý děti super. :palec: Uvnitř byl agar a jahody, bylo to moc dobré.

Postup je jednoduchý - jakýkoliv piškot nebo dortové těsto, jaké máte rádi. Pak agar s jahodama a nazdobit podle fotky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
25.8.11 21:32

Tady v řezu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
25.8.11 21:33

A pekla jsem to v té samé formě, jaká je v odkazu před mým příspěvkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
26.8.11 04:28

Jsi moc šikovná, neuvažovala si, že bys to dělala komerčně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
28.8.11 14:35
Sunnyside píše:
Já dělala berušku bez krému, pro malý děti super. :palec: Uvnitř byl agar a jahody, bylo to moc dobré.Postup je jednoduchý - jakýkoliv piškot nebo dortové těsto, jaké máte rádi. Pak agar s jahodama a nazdobit podle fotky. :-D

Tedy klobouk dolů :potlesk: Krásnější dort „berušku“ jsem ještě neviděla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
22.9.11 22:45

Hurá,beruška už je hotová.Uf,byla to dřina.Ale myslím,že to stálo za to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
22.9.11 22:45

ještě jedna z boku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
22.9.11 22:46

a ještě ze shora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
15.1.12 17:26

Neluška
Wau, tak ta je opravdu senzační :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dannny
26.2.13 10:10

Nemáte někdo zkušenost s pečením podobného dortu bez té formy? Nikde ji nemůžu sehnat.. Díky

• Citovat
  • Upravit
102
26.2.13 10:12
@Dannny píše:
Nemáte někdo zkušenost s pečením podobného dortu bez té formy? Nikde ji nemůžu sehnat.. Díky

Já jsem berušku pekla v nerezových miskách :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dannny
26.2.13 10:50

Díky. to je taky možnost. Já jsem na internetu viděla postup, kde se upekla placka na plechu, pak ohla do oválné misky. Tak vznikl v dortu otvor, který se dál plnil. Vzniklo něco podobného, jako je na obrázku tady :http://www.tvproducts.cz/…lnene-dorty/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii