Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedá se nic dělat, příště budeš vědět, že je dobré mít vše papírově podložené.
Já si myslím, že kromě otravování dotyčného moc šancí nemáš. Důkaz žádný nemáš a ani si nedokážu moc představit, že policie bude řešit to, že ti někdo nevrátil oblečky na dítě.
Asi se nic delat neda. Ja jsem takto „prodala“ veci na splatky, az bude dotycna mit a misto penez mi zpet prislo za rok a pul onosene sactvo.
@tulipán alespoň přišlo zpět
já nechtěla ani korunu, jen vrátit a místo toho tohle.. narazili jsme teď ještě na jednu možnost. Policie to řeší, za určitých okolností. Takže to ještě budu zkoušet po dobrém a při nejhorším se obrátím na ně ![]()
To ja jsem tu koupila věci pro mimčo pro kamarádku a ta dotyčná je do dnešního dne už neposlala..Hlavně že tu říká že je maminka v nouzi a chtěla obleceni.. ![]()
400,– a oblečení už prostě neuvidím ![]()
Pokud to nemáš podložené smlouvou o půjčce nebo výpůjčce, tak žádnou šanci nemáš, bohužel.
@Anonymní píše:
@tulipán alespoň přišlo zpětjá nechtěla ani korunu, jen vrátit a místo toho tohle.. narazili jsme teď ještě na jednu možnost. Policie to řeší, za určitých okolností. Takže to ještě budu zkoušet po dobrém a při nejhorším se obrátím na ně
A za jakých okolností to řeší policie? o tom slyším prvně
napřed je tu civilní právo a až pak trestní…nicméně pokud nemáš žádný důkaz, řešení přes soudy atd.je zbytečné…
Take by me zajimaly ty okolnosti, za kterych by se policie pripadem zajimala. Nemas zadny dukaz, jen nejake fotky tvych deti. Jak dokazes spojitost obleceni na fotkach s udajne pujcenym oblecenim? Proste nad tim mavni rukou, pouc se do budoucna a odskrtni si jednu kamaradku… Vic s tim nenadelas.
U nás je to jiné, my s kamarádkou směňujeme oblečení (ona mě po synovi a já jí po dceři), obě jsme se předem dohodly, že věci vrátit nechceme, že další mimča nechceme a co už dětem nebude, pošleme dál…
V Tvém případě fakt nevím, když to není podložené, tak se to bude těžko dokazovat. A byli to drahé, značkové věci? Je možný, že to dotyčná zničila a proto dělá mrtvého brouka…
Vzhledem k tomu jakou cenu má obnošené dětské oblečení, tak se divím že to vůbec řešíš.
Pokud mám na to svědka který mi to potvrdí, tak to můžu řešit
našla jsem nějaké zprávy ve kterých o tom píšeme. Věci hodnotu mají. O ty onošené mi nejde, to jsem jí řekla ať si klidně nechá ale ty značkové, něco jednou vzaté, chci zpět.. právník říkal že se to dá řešit i soudně ale to doufám nebude třeba.
nechápu jak třicetiletá matka, kamarádka, může být zlodějka.. ![]()
@jakanas píše:
Vzhledem k tomu jakou cenu má obnošené dětské oblečení, tak se divím že to vůbec řešíš.
@Anonymní píše:
Pokud mám na to svědka který mi to potvrdí, tak to můžu řešitnašla jsem nějaké zprávy ve kterých o tom píšeme. Věci hodnotu mají. O ty onošené mi nejde, to jsem jí řekla ať si klidně nechá ale ty značkové, něco jednou vzaté, chci zpět.. právník říkal že se to dá řešit i soudně ale to doufám nebude třeba.
nechápu jak třicetiletá matka, kamarádka, může být zlodějka..
Ani ty značkové nemají žádnou cenu, nosilo to tvoje dítě, pak i její dítě. Hodnota nula nula nic. Já bych se na to vyflákla. Na policajtech z tebe budou mít srandu a bude tě probírat celé místní oddělení.
Komu jsi to půjčila??Dotyčná byla tvoje kamarádka nebo de facto cizí???
Ahoj. Půjčila jsem někomu nějaké věci a ten dotyčný se teď neozývá, nebere tel. Mám jinou možnost jak věci dostat zpět než stát u dveří dotyčného a čekat až vyjde z domu a dělat zle? Nemám nic co by dokazovalo že jsem věci půjčila. Jedná se o dětské oblečení, docela velké množství, a nic kromě pár fotek mého dítěte v něm, nemám…
prosím o anonym, jinak smazat..