Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.Tak tohle se koná 9 září a chceme tam jet. Ulici miluju, mají tam být i herci.Byl někdo z vás někdy v těch ateliérech? bojime se že tam bude neskutečný nával. Ale já tam prostě chci
Pokud jste tam nekdo byly, jaké to bylo? Ne že tam teď všichni půjdete, ať nás tam není ještě víc ![]()
@LadyBrigit Nebyla jsem a nepůjdu, takže nával zvyšovat nebudu, ale počítej s tím, že tam bude.
@LadyBrigit Počítej s tím, že tam bude narváno. Na takových akcích bývají mnohahodinové fronty.
Byla jsem cca před 3 lety. I v alteliérech ordinace a gymplu. Nebylo to špatné, člověk vidí jak to vypadá ve skutečnosti. Všude nás vozili busem, takže nával v podstatě žádný. Byli tam i herci (jen pár), podepisovali se a fotili. Zajímavý zážitek a doporučuji ☺️
Taky bych řekla, že tam bude strašně moc lidí. Mě osobně to nijak neláká - mám radši otevřený den na Markíze ![]()
@Doe_Jane píše:
Já jdu![]()
Tak se tam potkáme. Jaké bude naše poznávací znamení?
Na me to pusobi jako trapno akce, zajimaly by me celkem realny zazitky. Napis jaky to bylo.
Pár známých bylo s dětmi na podobné akci v ČT, myslím že návštěva Kouzelné školky a Večerníčka, prohlídka ateliérů. Vesměs byli zklamaní, protože lidí všude hrozné davy, buď se někam vůbec nedostali, nebo by museli stát šílené fronty… Takže záleží na organizaci, pokud by vás prováděli po menších skupinkách, tak je to asi lepší, než když prostě otevřou brány a kdo se vecpe, ten se vecpe.
Tak priprav se na cca 4 hodinove fronty a uvidis z toho vsechno jak z rychliku, osobne bych nesla…
Byla jsem na dnu otevr. dveri v CT, ale byly tam mraky lidi = M. E.G. A fronty, takze jsme se NIKAM do atelieru nedostali. Odjizdeli jsme pekne zklamany.
Nova by me taky zajimala, ale jiste tam bude taky naval
.
Zdravím, obnovuji zde diskuzi- Také proto, že kdybych měla zase za rok choutky se podobné akce zúčastnit, abych si mohla tento text dohledat a znovu přečíst, protože člověk má časem tendenci zapomínat.
Tak už vážně jsem vytočená. Nic mi nevychází. Prakticky jsem neměla dovolenou, nic jsem si neužila. Koupila jsem dva lístky na Den s Novou. Já vím, teď mi tady určitě hodně lidí začne říkat, že jsem blbá a že oni by tam nejeli. No, teď bych už tam nejela ani já. Za lístek jsem dala 179 korun., což zase není taková suma. Jenže i tak jsem aspoň čekala, že za ty peníze něco uvidím. V TV to vychvalovali, jaká to byla velkolepá akce ale realita byla jiná a tu v TV rozhodně neukážou.
Takže nejsem z Prahy a tak jsem vstávala v pět hodin ráno. Na místo jsme dorazili bylo tak po deváté hodině. První co mě naštvalo, byly přeplněné autobusy které jezdili z Depa Hostivař. Jeden za patnáct minut a lidi se tam rvali i s kočárky. Naštěstí se nám podařilo nacpat hned do druhého autobusu, tak jsme čekali „jen“ půl hodiny. Další věc bylo, že u vstupu na akci byli fronty. To ani nevadilo, počítali jsme s tím ale ta ponižující prohlídka kabelky, to už bylo horší. NO ale na akaci jsme se dostali. Mrzelo mě, že jsem už nestihla koupit lístky na exkurze (byli hned pryč). Ale i tak jsem si to chtěla užít.
Jenže mě to zklamalo, obešli jsme pár stánků, po terénu kde byli šutry a sedělo se na seně. Vyvolení seděli na lavičkách a potom už ani tam nebylo místo. Navíc bylo celkem horko. V 11:45 hodin měla začít první autogramiáda ale jelikož jsem tušila správně, že tam budou fronty, tak jsem si tam stoupla už v půl desáté. Bohužel jsem potom musela odejít na záchod (špinavý) a tak jsem ztratila své místo a musela se zařadit na konec. Překvapilo mě, že na hlavním pódiu není žádný program ale když nás moderátor upozorňoval, že nemusíme stát ve frontě, že na každého se dostane, nějak jsem tomu nevěřila. No o pět minut později začala autogramiáda ale bohužel lidé zprava i zleva předbíhali, bylo mi jasné, že to nestihnu. Potom moderátor ohlásil, že další autogramiáda začíná v jiném stanu, přešla jsem tam s tím, že místo ve frontě u první autogramiády jsem nechala kamarádovi.
Samozřejmě, že už i v druhém stanu byla fronta, lidé přebíhali a ta ochranka byl hnus. Když mi po hodině došla trpělivost a já se konečně do stanu prodrala, tak jsem zjistila, že oni tu autogramiádu začínají z druhé strany stanu! Nepříjemný sekuriťák nám tam nadával do dobytka, nakonec když jsem se ho zeptala, proč pouští lidi, kteří předbíhají mi řekl, že mám držet hubu a jestli se mi to nelíbí mám jít. Znechuceně jsem se otočila a šla, tohle nemám zapotřebí, kamarád který ještě stá frontu u první autogramiády a pohnul se jen o pár kroků, mi řekl že to vzdává.
O programu na hlavním pódiu, ani nemluvím, byla to bída. Bylo půl druhé a my se znechucení odebrali k východu a ještě jsme si říkal, jestli náhodou nám nějaký sekuriťák nebude chtít prohrabat osobní věci jako u vchodu. Cestou z „velkolepé akce“ jsme potkali naštvané lidi, kteří šli z exkurze. Proč naštvané? Taky stáli frontu i když menší a hlavně zakázali jim v ateliérech fotit.
Takže velkolepá akce roku skončila tím, že jsem několik hodin stála na nemocné noze, byla jsem unavená a o výdajích za dopravu ani nemluvím. Za cca 700 stovek i s dopravou jsme viděli jen pole, fronty a naštvané sekuriťáky. Koukala jsem se na FB a takto naštvaných lidí bylo víc. Prostě tam šlo jen o naše prachy ale ve skutečnosti jsme neviděli nic a to nám moderátor sliboval, že se na všechny s autogramem dostane. Jako jsem pekelně naštvaná. Vím, že ti herci za to nemohou určitě z toho byli taky řádně otrávení ale mě to prostě mrzelo, prachy jsem hodila vlastně do kanálu. Zkrátka píšu realitu, jakou vám v TV neukážou. Tam jsou jen radostné reakce lidí za začátku fronty, ale na konec fronty a těch zklamaných a naštvaných lidí, kteří už v jedenáct odcházeli se už raději nikdo neptal. Dost mě to mrzelo. Navíc jsem se těšila, myslela jsem si, že když jsem v létě nikde nebyla, že si aspoň něco užiju ale holt mi není přáno.