Půjčka, kde sehnat

Anonymní
26.6.19 16:08

Půjčka kde sehnat

Ahoj, jdu si k vám pro radu. Změna životní situace a ukončení vztahu mě nutí k brzkému odstěhování. Jenže problém je v tom, že mám po výplatě a kvůli nemocenské byla fakt malá. Na nové bydlení bych kvůli kauci a přežití měsíc potřebovala půjčku jenže problém je v tom, že zaměstnavatel bude prodávat firmu pod kterou jsem pracovala asi 5 let a napsali jsme novou smlouvu na jeho novou firmu, takže mám od 5.6. smlouvu u jiného jeho firmy bez zkušebky, na dobu neurčitou. Myslíte že se dá někde sehnat půjčka kde by nebyl problém že mám papírově „novou práci“ ale dělám u stejného člověka? :zed: Od nikoho z rodiny ani kamarádů možnost půjčky není. Moc děkuju za případné zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2933
26.6.19 16:20

Já bych se teda snažila půjčkám vyhnout jak jen by to šlo, ale pokud není východisko, tak nebylo by lepší jít třeba do kreditky nebo kontokorent, myslím, že když se to pak z výplaty dorovná, tak jsou tam malé úroky a pokud vám na účet chodí výplata, tak asi nebude problém to otevřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
26.6.19 16:24

Tak co já vím, tak banky chtějí smlouvu na neurčito a tu máš, takže by problém být neměl. Jinak chápu, že se peníze šetří těžko, ale i kdyby sis měsíčně odkládala třeba 500kč, pomůže ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
26.6.19 16:36

A co tvoje banka? Já si poucela loni asi 60 tisíc, zadnou smlouvu po mě nikdo nechtěl (ani bych ji dát nemohla byla sem na rodičáku) a půjčili mi v pohodě. Stačilo jim, že jsem dlouhodobý klient a že mi tam pravidelně chodí peníze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
26.6.19 17:01

Zaměstnavatel by nepůjčil? My máme půjčku v rámci benefitů a kdybych si nepročítala nedávno „oběžník“, tak by mne ta možnost vůbec nenapadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.19 17:06
@magratka píše:
Zaměstnavatel by nepůjčil? My máme půjčku v rámci benefitů a kdybych si nepročítala nedávno „oběžník“, tak by mne ta možnost vůbec nenapadla.

Už mi jednou pomohl ale ted je firma i o dost ma suchu.. mam v plánu se ho zeptat ale moc sinadeje nedelam

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.19 17:09
@Kriss Tina píše:
A co tvoje banka? Já si poucela loni asi 60 tisíc, zadnou smlouvu po mě nikdo nechtěl (ani bych ji dát nemohla byla sem na rodičáku) a půjčili mi v pohodě. Stačilo jim, že jsem dlouhodobý klient a že mi tam pravidelně chodí peníze :think:

Bohužel Fio banka půjčky nedělá, jen pro podnikatele

• Citovat
  • Upravit
21590
26.6.19 17:28

Zajdi se zeptat do své banky a uvidíš. Mohlo by to klapnout. Kontokorentem podle mě kauci a první nájemné nezafinancuješ. Ten většinou bývá 10 000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21590
26.6.19 17:29

Jo teď vidím, že tvá banka ne. No tak obejdi ty ostatní a zjisti si podmínky. Určitě radši u banky než nebankovní společnost. Tam by ses mohla velmi rychle dostat do dost velkých problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.19 17:55

Když už tak ja bych si vzala proficredit splátky tam jsou dobré a máte to jen na 24měsíců a půjčí vám a jsou i milé vse vám rádi vysvětlí za ke je takhle firma nejlepší. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.19 18:02
@Anonymní píše:
Když už tak ja bych si vzala proficredit splátky tam jsou dobré a máte to jen na 24měsíců a půjčí vám a jsou i milé vse vám rádi vysvětlí za ke je takhle firma nejlepší. :palec:

Bohužel tam jsem dneska volala a nic mi nedají pokud nemám alespoň 2 výplatní pásky skrze novou firmu :zed:

• Citovat
  • Upravit
kačenka 1234
26.6.19 18:08

Aha tak skuste zonky tam by vám mohli půjčit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
727
26.6.19 18:10

Ty nemáš žádný finanční polštář našetřený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
26.6.19 18:11

@SarinkaSar1 tak kdyby měla, tak si nechce půjčku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
26.6.19 18:16

@Monchichik z čeho to chce platit, až půjde třeba na nemocenskou? Půjčí si znova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel