Půjčka na cokoliv

20867
14.5.19 10:28

To uz je velka pujcka. To muzete zkusit americkou hypoteku. Tu muzete pouzit na cokoliv a jde pujcit vetsi objem penez. Kouknete kdo ji vubec nabizi, tedka z hlavy si to nepamatuju.

Tak zaznam v solusu nutne nemusi znamenat, ze pujcku nedaji. Treba je to bezvyznamny zaznam nebo se predchozi pujcky novou refinancuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TRG
5395
30.4.22 09:00
@terka_novicka píše:
Těch rad je tady spousta. Já přidám ještě jednu trošku do mlýna. Nám se hodně líbila půjčka ihned od @admin . Je to nebankovní společnost, takže všechno jde rychle a bez zbytečné byrokracie, dokonce i bez registru. Navíc ty podmínky jsou hodně férové a stejně tak jednání. Samozřejmě platit musíte, bez toho to nejde. Ale dá se to zvládnout i když je nějaká větší nouze. Tak snad jsem trochu pomohla při rozhodování :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79910
30.4.22 09:10

Ti jsou fakt nejlepší. Jsem na to klikla, ze zájmu. RPSN 10558%, no neber to! Když si půjčíš desítku na 21 dní, zaplatíš jen necelých 14. Fakt boží. Ať žije lichva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
30.4.22 09:15

@TRG mas super automatickou upravu textu v citacich, to chci taky :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5395
30.4.22 09:18
@bobulka88 píše:
@TRG mas super automatickou upravu textu v citacich, to chci taky :lol: ;)

Já měla takhle v sobotu ráno chuť dát si s tím práci. Stejně sedím u počítače a dělám tu nějakou administrativu. :D
Ale teda ještě že ti nováčci mají omezený počet příspěvků (teda aspoň doufám). Asi milá trapná reklamní agentka tušila, že v sobotu ráno se to tu adminy hemžit nebude. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel