Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
To uz je velka pujcka. To muzete zkusit americkou hypoteku. Tu muzete pouzit na cokoliv a jde pujcit vetsi objem penez. Kouknete kdo ji vubec nabizi, tedka z hlavy si to nepamatuju.
Tak zaznam v solusu nutne nemusi znamenat, ze pujcku nedaji. Treba je to bezvyznamny zaznam nebo se predchozi pujcky novou refinancuji.
@terka_novicka píše:
Těch rad je tady spousta. Já přidám ještě jednu trošku do mlýna. Nám se hodně líbila půjčka ihned od @admin . Je to nebankovní společnost, takže všechno jde rychle a bez zbytečné byrokracie, dokonce i bez registru. Navíc ty podmínky jsou hodně férové a stejně tak jednání. Samozřejmě platit musíte, bez toho to nejde. Ale dá se to zvládnout i když je nějaká větší nouze. Tak snad jsem trochu pomohla při rozhodování
Ti jsou fakt nejlepší. Jsem na to klikla, ze zájmu. RPSN 10558%, no neber to! Když si půjčíš desítku na 21 dní, zaplatíš jen necelých 14. Fakt boží. Ať žije lichva
@TRG mas super automatickou upravu textu v citacich, to chci taky
![]()
@bobulka88 píše:
@TRG mas super automatickou upravu textu v citacich, to chci taky![]()
Já měla takhle v sobotu ráno chuť dát si s tím práci. Stejně sedím u počítače a dělám tu nějakou administrativu. ![]()
Ale teda ještě že ti nováčci mají omezený počet příspěvků (teda aspoň doufám). Asi milá trapná reklamní agentka tušila, že v sobotu ráno se to tu adminy hemžit nebude. ![]()