Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím Vás, dá mi někdo půjčku, když jsem na neschopence, předtím jsem byla na mateřské, ted budu půl roku na neschopence, mám účet u české spořitelny, asi půjčku mi nedají, je to tak? děkuji
a co kontokorent
@renda81 potřebovala bych tak 100000 kč, nevím, právě zda mi neschopence mi to dají?
Nedaji.To bys tam musela mít garantovanou linku, ale jelikož jsi po mateřské a teď marodis, tak se nejspíš nevytvorila.
@Anonymní píše:
@renda81 potřebovala bych tak 100000 kč, nevím, právě zda mi neschopence mi to dají?
no tak 100000 - určitě néé, já myslela, že jde o menší částku. Nevyděláváš, jsi na nemocenské, jak bys to chtěla splácet??? I když jsou instituce, který ti půjčí, ale úroky vysoké, spíš lichváři - ale to bych ti neradila.
@Anonymní píše:
tohle Ti normálně nikde nedají, a u podvodníků se nedoplatíš ![]()
@renda81 kupujeme byt s manželem, a je to trošku složitější, on je živnostník, tak mu tolik nedají, tak jsme něco chtěla já si vzít, jinak na splácení máme, manžel vydělá dost
Ahoj, prosím Vás, dá mi někdo půjčku, když jsem na neschopence, předtím jsem byla na mateřské, ted budu půl roku na neschopence, mám účet u české spořitelny, asi půjčku mi nedají, je to tak? děkuji