Půjčka na neschopence

Anonymní
2.3.15 11:25

půjčka na neschopence

Ahoj, prosím Vás, dá mi někdo půjčku, když jsem na neschopence, předtím jsem byla na mateřské, ted budu půl roku na neschopence, mám účet u české spořitelny, asi půjčku mi nedají, je to tak? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6536
2.3.15 11:51
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím Vás, dá mi někdo půjčku, když jsem na neschopence, předtím jsem byla na mateřské, ted budu půl roku na neschopence, mám účet u české spořitelny, asi půjčku mi nedají, je to tak? děkuji

a co kontokorent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.15 11:52

@renda81 potřebovala bych tak 100000 kč, nevím, právě zda mi neschopence mi to dají?

• Citovat
  • Upravit
657
2.3.15 11:58

Nedaji.To bys tam musela mít garantovanou linku, ale jelikož jsi po mateřské a teď marodis, tak se nejspíš nevytvorila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
2.3.15 12:00
@Anonymní píše:
@renda81 potřebovala bych tak 100000 kč, nevím, právě zda mi neschopence mi to dají?

no tak 100000 - určitě néé, já myslela, že jde o menší částku. Nevyděláváš, jsi na nemocenské, jak bys to chtěla splácet??? I když jsou instituce, který ti půjčí, ale úroky vysoké, spíš lichváři - ale to bych ti neradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.3.15 12:00
@Anonymní píše:
@renda81 potřebovala bych tak 100000 kč, nevím, právě zda mi neschopence mi to dají?

tohle Ti normálně nikde nedají, a u podvodníků se nedoplatíš :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.15 12:36

@renda81 kupujeme byt s manželem, a je to trošku složitější, on je živnostník, tak mu tolik nedají, tak jsme něco chtěla já si vzít, jinak na splácení máme, manžel vydělá dost

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel