Půjčka od ZONKY - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19.10.17 08:00

Půjčka ZONKY

Má prosím někdo zkušenosti s půjčkou od zonky? Jak to funguje?

Díky :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35695
19.10.17 08:24

Nedělej to, pokud ti jinde nepůjčí asi ví proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
19.10.17 08:36

Zonky- kdo neprojde v bance, na Zonky také ne. A tady to zpracovává z velké části automat, takže žadatel musí být opravdu „čistý“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
19.10.17 11:04

@Marcelandas mám, ale jako investor. Funguje to…
Dokonce říkají, že dostaneš lepší nabídku než jinde. Dost velká výhoda je to v tom, že nemusíš nikde běhat. Zkus a uvidíš. Pak poreferuj :roll:

Ale nejlepší půjčka je žádná půjčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
19.10.17 11:18

Půjčit si tam lze opravdu levněji. Ale podmínky jsou podobně přísné, jako v bance. Kdo v bance neprojde, na Zonky to snažší nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21468
19.10.17 17:26
@Marcelandas píše:
Má prosím někdo zkušenosti s půjčkou od zonky? Jak to funguje?Díky :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

prosím tě přestaň řešit půjčku a to vybavení bytu si zajisti jinak. Už ti v jiné diskusi radili, jaké máš možnosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.21 17:46

Ahoj všichni, tato diskuze je už trochu zastaralá, tak obnovuji. Ptám se prosím na aktuální zkušenosti od těch, kteří skutečně zkušenost se Zonky mají. Nechci žádné připomínky k tomu, že si půjčovat nemám, že si mám našetřit a podobně. Kdybych měla čas a možnost, zcela jistě bych to udělala. Ovšem někdy se prostě čekat nedá. Děkuji :kytka:
Takže prosím, dá se Zonky věřit? Zkoušela jsem žádat u banky. Vše mi bylo bez potíží schváleno. Ale na půjčku 160 tisíc bych přeplatila téměř 50 tisíc, při splácení 3 500 Kč měsíčně. To mi přijde trochu moc. U Zonky mi to na kalkulačce vyšlo o poznání méně. Ale nevím, zda těm kalkulačkám mohu věřit. Máte prosím někdo zkušenost? Prosím, podělte se. Děkuji moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Aquarius79
27.3.21 18:24
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, tato diskuze je už trochu zastaralá, tak obnovuji. Ptám se prosím na aktuální zkušenosti od těch, kteří skutečně zkušenost se Zonky mají. Nechci žádné připomínky k tomu, že si půjčovat nemám, že si mám našetřit a podobně. Kdybych měla čas a možnost, zcela jistě bych to udělala. Ovšem někdy se prostě čekat nedá. Děkuji :kytka:
Takže prosím, dá se Zonky věřit? Zkoušela jsem žádat u banky. Vše mi bylo bez potíží schváleno. Ale na půjčku 160 tisíc bych přeplatila téměř 50 tisíc, při splácení 3 500 Kč měsíčně. To mi přijde trochu moc. U Zonky mi to na kalkulačce vyšlo o poznání méně. Ale nevím, zda těm kalkulačkám mohu věřit. Máte prosím někdo zkušenost? Prosím, podělte se. Děkuji moc :kytka:

Dokud to byl nebankovní projekt, tak dobrý. Teď se banka veze pouze na té historii, ale myslím, že většina už to prokoukla.

• Citovat
  • Upravit
Altavista
27.3.21 18:55
@Aquarius79 píše:
Dokud to byl nebankovní projekt, tak dobrý. Teď se banka veze pouze na té historii, ale myslím, že většina už to prokoukla.

Ptá se ze strany žadatele, jestli platí kalkulačky ;)

• Citovat
  • Upravit
20821
27.3.21 18:57
@Anonymní píše:
Takže prosím, dá se Zonky věřit? Zkoušela jsem žádat u banky. Vše mi bylo bez potíží schváleno. Ale na půjčku 160 tisíc bych přeplatila téměř 50 tisíc, při splácení 3 500 Kč měsíčně. To mi přijde trochu moc. U Zonky mi to na kalkulačce vyšlo o poznání méně. Ale nevím, zda těm kalkulačkám mohu věřit. Máte prosím někdo zkušenost? Prosím, podělte se. Děkuji moc :kytka:

Kalkulačce nevěř, to je reklama a nejvýhodnější úrok dostávalo cca 3-4% žadatelů. Dostaneš pak individuální úrok podle doložených dokumentů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.3.21 20:49

Fakt nee. Ve finále je úrok vyšší než v bance a prověřování jak kdyby jsi měla kandidovat na americkýgo prezidenta… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3
16.4.23 08:38

Rychlá půjčka online - https://monivero.cz S půjčkou jsem byl spokojený. Peníze jsem získal rychle bez zbytečného čekání a papírování.

Příspěvek upraven 07.05.23 v 06:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
18.4.23 10:01

Jestli kalkulují s % JIŽ OD, tak to vypadá pěkně. Reálně by asi bylo moudré k tomu přidat tak 5% a možná sem tam poplateček. Dokud ta kalkulace nebude postavena na konkrétní případ, nemá to moc smysl porovnávat. Podle mě, banka „napřímo“ bude jistější. V Zonkách už moc hodně moc peněz od soukromých osob nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.4.23 10:05
@Ivan PPZ píše:
Jestli kalkulují s % JIŽ OD, tak to vypadá pěkně. Reálně by asi bylo moudré k tomu přidat tak 5% a možná sem tam poplateček. Dokud ta kalkulace nebude postavena na konkrétní případ, nemá to moc smysl porovnávat. Podle mě, banka „napřímo“ bude jistější. V Zonkách už moc hodně moc peněz od soukromých osob nebude.

Zkoušel jsi někdy dostat úvěr od Zonky? Vřele doporučuju to vyzkoušet, jen abys věděl jak ten proces funguje. To pro tebe bude zážiteček….. :mrgreen: Lustrace horší jak v bance a ten úrok “od” nedostaneš, i kdyby se rozkrájel….. Ten tvůj odhad je správnej….

• Citovat
  • Upravit
11559
18.4.23 10:34

Já ještě pro sebe nežádal o úvěr :oops:.
Mám teda kreditku, ale jen kvůli (teda spíš díky) tomu, že mi vrací %%% při každé platbě. Jako úvěrový produkt ji nepotřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel