Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si zaplavu v našem bazénu, mám to zadara, už se mi díky tomu hromadí peníze na účtu ![]()
Jojo, do našeho bazénu půjdeme
a kdysi jsem rada chodila na poslední hodinu, když jsme byli ještě v byte, to bylo fajn.
Příspěvek upraven 19.06.21 v 12:56
Kdybych dnes nešla na oslavu, tak bych šla určitě s rodinou na koupák, ale hned od rána
Na koupák nejdeme děcka testují ve škole v pondělí a kvůli koupáku na test do laborky fakt nejdeme. Přehrada to jistí.
@Zdeněk IV píše:
@ČičorečkaKaždému se hromadí peníze, pokud vydělává.
Jen nesmí chodit na koupaliště před pátou.
Ne, do veřejných koupališť nelezu, ani zadarmo a písák je na mě studený a nerada bych z toho rodila ![]()
Chodím tak pozdě, protože se nechci spálit a navíc vždy do stínu a navíc večer tak nepeče, ale, jak vidím, tak bude, hlásí celý příští týden vedro, raději teploty okolo 20 stupňů. ![]()
Moje děti od dopoledne ve vlastním. Jsem jim k tomu průběžně pití dodávala. Oběd uvařila.
Teď mají koupací pauzu, že jedno dítě jelo na hřiště, kde má fotbalový turnaj a dvě dělají doprovod. Tak je možné, že v těch 17h. budou pokračovat, až se vrátí a budou uvaření. Tak tam zase naskáčou.
Šla bych hned, ale nemůžu, jdu za chvíli zdechnout do práce.
@Anna766 píše: Šla bych hned, ale nemůžu, jdu za chvíli zdechnout do práce.
Chudinko.
ať ti to rychle uteče.
![]()
Já jo, půjdu na koupaliště po 17:00 hodině, je to za 30 Kč. Letos jsem ještě u vody nebyl, tak se těším.