Půl roku migrena

Anonymní
19.2.20 19:08

Půl roku migrena

Ahoj holky, už je to skoro půl roku každej den mám šílený bolesti hlavy vadí mi světlo a jsou to takový bolesti ze hned si musim lehnout citim se jako ze bych měla odpadnout..nevíte co na to pomaha prášky moc nepomáhají. Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27711
19.2.20 19:10

A mudr na to co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.20 19:13

@ka2ka no právě ze nic

• Citovat
  • Upravit
15431
@Anonymní píše:
Ahoj holky, už je to skoro půl roku každej den mám šílený bolesti hlavy vadí mi světlo a jsou to takový bolesti ze hned si musim lehnout citim se jako ze bych měla odpadnout..nevíte co na to pomaha prášky moc nepomáhají. Děkuju

Jaká máš za sebou vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32193

Pomáhají na to triptany, jsou přímo na migrénu, jestli jí opravdu máš, tak normální volně prodejné léky ti stejně nezaberou. Takže k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27711
19.2.20 19:15
@Anonymní píše:
@ka2ka no právě ze nic

a kam tě poslal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.20 19:15

@ivašot. Odběr krve, moče, ultrazvuk bricha a ledvin

• Citovat
  • Upravit
15431
19.2.20 19:17
@Anonymní píše:
@ivašot. Odběr krve, moče, ultrazvuk bricha a ledvin

A to má nějak souviset s tou hlavou? Byla jsi už alepoň na neurologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
19.2.20 19:25

Neurologické vyšetření a rehabilitace/fyzio…Krční páteř dokáže taky udělat pěkné peklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.20 19:32

@ivašot. No to nevim jak stím hlava souvisí ale zjistily mi ze mam maly ledviny treba by to mohlo bejt z toho ja nevim zkousela jsem všechno mozny a doktorka proste stim nic nedela

• Citovat
  • Upravit
1995
19.2.20 19:40

A ta doktorka byla obvoďačka nebo neuroložka nebo ještě něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
19.2.20 19:49

Určitě jdi na neurologii. Je nutné udělat EEG, CT, případně magnetickou rezonanci. Dostaneš léky dvou různých působení. Jednak profylaktické - ty se berou dlouhodobě, pravidelně každý den a druhak léky přímo při záchvatu - výše zmíněné triptany. Pokud bereš léky na bolest každý den, jsi ve stavu, kdy se u tebe projevuje také bolest hlavy, která vzniká právě častým, nekontrolovaným braním analgetik. Tak jak píši - prvně a to co nejrychleji na neurologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
19.2.20 20:03

To se přeci nedá vydržet půl roku s častou bolestí hlavy.

Může to být cokoliv od páteře, zúžené kanálky, špatný průtok krve v cévách, nádor.
CT nebo spíš magnetická resonance je normální postup při dlouhotrvajících bolestech hlavy. Tak sebou pohni a dostaň se na neurologii ihned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
19.2.20 20:15
@sloninka píše:
Určitě jdi na neurologii. Je nutné udělat EEG, CT, případně magnetickou rezonanci. Dostaneš léky dvou různých působení. Jednak profylaktické - ty se berou dlouhodobě, pravidelně každý den a druhak léky přímo při záchvatu - výše zmíněné triptany. Pokud bereš léky na bolest každý den, jsi ve stavu, kdy se u tebe projevuje také bolest hlavy, která vzniká právě častým, nekontrolovaným braním analgetik. Tak jak píši - prvně a to co nejrychleji na neurologii.

Vzdyt ani nevis jestli to je migrena. A EEG nutne fakt neni.

Zakladatelko pis si denicek bolesti hlavy - kde, jak boli, po cem, co beres, jak to zabira… a objednej se na neurologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.2.20 20:26

Triptany na migrény, ale je to na předpis. Určitě doporučuji neurologii a oční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí