Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@mayunka píše:
@Baba prej ty bolesti hlavy můžou být z toho. Chci k jinýmjmu neurologovi. Poslední dva bez snahy cokolik řešit. Na CT a MR me posílala obvodní..
Hele mně to tehdy taky kontrolovali, jestli nemam boreliozu a pry to muze byt z toho. Taky jsem měnila neurologa, několikrát.. Ještě jsem si vzpomnela, lékařka mi taky zajišťovala jestli nemam náhodou leidenskou mutaci a podobne.. taky mi měřila průtok tepen. Jinak bacha na ibalginy, neber to hodně často, zhorsuje to bolesti postupně.. neberes třeba antikoncepci? Jo ještě me napadlo co zkusit čípky (indometacin) je ale na předpis.. Ale musis zkusit zjistit tu příčinu hlavně :/ nemůžeš mit třeba vysoky nitroocni tlak?
Ono to může být cokoliv. Mám teď migrény zhoršené a jiné a prý to může být z toho, že mám hodně málo železa.
@marki111 neberu brufeny ale sumatriptany.. Co je horší?
nitroocni tlak to nevim, zjistili by to pri měření očí?
@mayunka píše:
@marki111 neberu brufeny ale sumatriptany.. Co je horší?nitroocni tlak to nevim, zjistili by to pri měření očí?
Hele je to takovy jakoby přístroj, ty do něj koukáš a oni ti tam prudce fouknou ![]()
Jak se u tebe migrena projevuje? Mas auru?
Zkus si taky vést denicek, napr co si ten den jedla, počasí, nálada, menstruace a jak moc a dlouho te bolela hlava, muzes z toho něco vysledovat
@marki111 píše:
Hele je to takovy jakoby přístroj, ty do něj koukáš a oni ti tam prudce fouknoudela se to u očaře
Jak se u tebe migrena projevuje? Mas auru?
Zkus si taky vést denicek, napr co si ten den jedla, počasí, nálada, menstruace a jak moc a dlouho te bolela hlava, muzes z toho něco vysledovat
@marki111 auru obcas. A nemá cenu vést deníček, když je to téměř denně ![]()