Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pupeční šňůru překousla matka ne? A to co jim tam zůstalo, tam klidně nechte, upadne sama i dětem, tak koťatům taky.
@Tom.cz presne, kocka to musela ukousnout a zbytek jim upadne casem.
Nechte to, samo odpadne. Kočka se postará úplně sama, pokud není nemocná
@stinga Ja sem ten napis zkousel editovat ale nezmenilo se to 😁 😁
Ještě jeden dotaz bych mel: četl jsem že musime koťata ještě přikrmovat ikdyž všechny papaji jak maji, mamina se o ne stara jak ma. Jinde zase pisou ze nekolika tydnu je mam nechat pit jen od jejich mamči. Vy nekdo? Diky za odp.
@Tom.cz píše:
@stinga Ja sem ten napis zkousel editovat ale nezmenilo se to 😁 😁
však to je právě dobré, mně se nadpis líbí ![]()
@Tom.cz koťatům se od 4 týdnů dává plnotučný tvaroh, a od 6 týdnů syrové hovězí mleté maso, vařené kuřecí anebo kotěcí granulky, jak dostávají maso, tak už musí mít i mističku s vodou každý den čerstvou ![]()
@Tom.cz a ještě, dospělým kočkám se nemá dávat kravské mléko, ale když kočka kojila, tak jsme jí plnotučné mléko dávali a vždy to s nadšením vypila
@stinga A co od narozeni, myslite ze si vystaci s materskym mlekem nebo máme přikrmit.
@Tom.cz koťátka přikrmit až v těch 4 týdnech věku tím tvarohem, teď nic, mateřské mléko jim stačí
Jeste jsem se docetl ze jako nahrazku za kocici mleko se muze koupit Tatra Grand, moc tomu neverim ale radsi se zeptam.
@Tom.cz koťátka když mají matku, nepotřebují žádné mléko navíc
pokud myslíš mléko pro matku, tak ano