Pupečníková krev při císaři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11502
8.3.12 14:57
AV píše:
sedmikrassa píše:
A není to nějaká divná cena já právě koukala na jejich stránky a našla jen toto a moc tomu nerozumím?http://www.cordbloodcenter.cz/…how/35/cenik
No já jsem se přihlásila do nějaké soutěže o kočárek, oni mě kontaktovali a dnes mi přišla i smlouva, ve které je přímo uvedeno zvýhodněná cena za odběr 2990 Kč a roční poplatek za úschovu 1490Kč .. fakt :-D

Ahoj, tak mě zrovna volali předevčírem, taky jsem se hlásila do té soutěže a ona mi řekla, že dřívější cena byla 30 tisíc a že teď je to necelých 10 tisíc a že to jde rozdělit na 12 splátek a úschova těch necelých 15set. A mám to i ve smlouvě, kterou mi nezávazně poslala mejlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
8.3.12 15:07

Jinak mě ještě říkala, že to může být pro sourozence, ale že po odebrání té krve se mi pak ozvou a řeknou mi pro kolika kilové dítě to vystačí, takže tam asi záleží i kolik toho odeberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
8.3.12 15:09

Tak to vám holky závidím, já být vámi, tak to za ty 3tis. beru (o jedný kačce ani nemluvim:o)..my u první dcery platili cca 22tis.(leden 2009) a loni u druhé 10tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5235
8.3.12 19:13
inul píše:
Tak to vám holky závidím, já být vámi, tak to za ty 3tis. beru (o jedný kačce ani nemluvim:o)..my u první dcery platili cca 22tis.(leden 2009) a loni u druhé 10tis.

No tak to už je teda pálka … ale zase je to na dobrou věc. A kéž by jsme to nikdy nemuseli použít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí