Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny
Mám takový dotaz
jsem ve 28tt. a mám na prsou a dekoltu takové velké rozvětvené žíly…já vím je to asi normální ale zůstane mě to i po těhotenství????
Prosím piště kdo s tím má zkušenosti. ![]()
Ahoj, taky jsem měla a stále mám, ale zdá se mi že už nejsou tak znatelné… Pořád kojím, tak myslím, že až přestanu, tak by se to mohlo zase vrátit k normálu… Žíly nevaděj, horší jsou strije ![]()
az prestanete kojit,tak to zmizi.Take jsem to mela az ke krku,uz nekojim a zily zmizely ![]()
strie zatím nemám…ale to myslím taky dojde ale ty žíle jsou teda fakt hrozně znatelný tak doufám že mi to až tak nezůstane
na těch prsou by se to ještě dalo ale na tom dekoltu ještě na tech mojích malých prsou
![]()
kkaattkkaa píše:
az prestanete kojit,tak to zmizi.Take jsem to mela az ke krku,uz nekojim a zily zmizely
Uf aspoň že tak
![]()
Ano, potvrzuji, až dokojíš, tak to zmizí. Holt je teď potřeba zvýšené zásobení ![]()
camila píše:
strie zatím nemám…ale to myslím taky dojde ale ty žíle jsou teda fakt hrozně znatelný tak doufám že mi to až tak nezůstanena těch prsou by se to ještě dalo ale na tom dekoltu ještě na tech mojích malých prsou
![]()
závidím malá prsa, víš JAK blbě to vypadá na mých obrovských?
to je jak atlas jihoamerické džungle :/ doufám, že to teda zmizí…protože už si toho všimnul i mlůj chlap a že patří k těm slepějším ![]()
Nojo, taky mám žíly větší než prsa
snad to zmizí až dokojím. Strie se nedostavily! Takže jestli to nemáte v rodině, tak třebas budeš ušetřena taky ![]()
masinka9 píše:
Nojo, taky mám žíly větší než prsasnad to zmizí až dokojím. Strie se nedostavily! Takže jestli to nemáte v rodině, tak třebas budeš ušetřena taky
Kéžby
..strie mám akorát tak na zadku a stehnech ale ty sem tam měla i dřív…
ale co není může ještě být..jetě mě zbývají necelé tři měsíce do porodu..a já tu šílím ze žil abych ještě nakonec nešílela ze strií na prsou
..........ale ted teda vypadá můj hrudník jak nějaká mapa
ale jestli to po kojení zmizí tak to jsem ráda ![]()
Tak já tam žíly měla už před těhu a teď kojím a pořád je mám a asi zůstanou i po, prsa mám tedy spíš větší, tak to asi bude tím…myslím že to je individuální, zůstat to může ale může to i zmizet, ale nezoufej, jsou horší věci… ![]()
Ahoj chtěla bych znat vase názory mam zilnate prsa snažíme se o miminko ms mam spozdene 2 dny muze to byt priznak tehu? dekuji
Ahoj holky chtela bych se zeptat jestli je normalni ze mam jednu zilku ktera vede od bradavky as 3-4 cm ven. Muze to byt znamka ze jsem tehu?
@Miska8771 píše:
Ahoj holky chtela bych se zeptat jestli je normalni ze mam jednu zilku ktera vede od bradavky as 3-4 cm ven. Muze to byt znamka ze jsem tehu?
Já si myslím, že spíš pozitivní test bude příznak těhotenství. Žilnatý prsa asi ne. Já třeba mám teď při kojení žíly jako blázen nejen 3-4 cm od bradavky a těhotná nejsem. Nehledej šarlatánský známky těhotenství, i když člověk pak řeší jakékoliv babské povídačky, když se těší, chápu to.