Žilnatá prsa

75
7.3.12 20:34

Žilnaté prsa

Zdravím všechny :kytka: Mám takový dotaz :) jsem ve 28tt. a mám na prsou a dekoltu takové velké rozvětvené žíly…já vím je to asi normální ale zůstane mě to i po těhotenství???? :,( :nevim: :oops: Prosím piště kdo s tím má zkušenosti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
7.3.12 20:36

Ahoj, taky jsem měla a stále mám, ale zdá se mi že už nejsou tak znatelné… Pořád kojím, tak myslím, že až přestanu, tak by se to mohlo zase vrátit k normálu… Žíly nevaděj, horší jsou strije :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
7.3.12 20:38

az prestanete kojit,tak to zmizi.Take jsem to mela az ke krku,uz nekojim a zily zmizely :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
7.3.12 20:39

TAké jsem to měla :roll: , zmizlo to . Tak klídek ;) .

• Citovat
  • Upravit
75
7.3.12 20:41

strie zatím nemám…ale to myslím taky dojde ale ty žíle jsou teda fakt hrozně znatelný tak doufám že mi to až tak nezůstane :,( na těch prsou by se to ještě dalo ale na tom dekoltu ještě na tech mojích malých prsou :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
7.3.12 20:41
kkaattkkaa píše:
az prestanete kojit,tak to zmizi.Take jsem to mela az ke krku,uz nekojim a zily zmizely :)

Uf aspoň že tak :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
7.3.12 20:48

Ano, potvrzuji, až dokojíš, tak to zmizí. Holt je teď potřeba zvýšené zásobení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
7.3.12 20:50
camila píše:
strie zatím nemám…ale to myslím taky dojde ale ty žíle jsou teda fakt hrozně znatelný tak doufám že mi to až tak nezůstane :,( na těch prsou by se to ještě dalo ale na tom dekoltu ještě na tech mojích malých prsou :mrgreen: :zed:

závidím malá prsa, víš JAK blbě to vypadá na mých obrovských? :oops: to je jak atlas jihoamerické džungle :/ doufám, že to teda zmizí…protože už si toho všimnul i mlůj chlap a že patří k těm slepějším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
7.3.12 20:50

Nojo, taky mám žíly větší než prsa :mrgreen: snad to zmizí až dokojím. Strie se nedostavily! Takže jestli to nemáte v rodině, tak třebas budeš ušetřena taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
7.3.12 21:02
masinka9 píše:
Nojo, taky mám žíly větší než prsa :mrgreen: snad to zmizí až dokojím. Strie se nedostavily! Takže jestli to nemáte v rodině, tak třebas budeš ušetřena taky ;)

Kéžby :mrgreen: ..strie mám akorát tak na zadku a stehnech ale ty sem tam měla i dřív… :? :mrgreen: :mrgreen: ale co není může ještě být..jetě mě zbývají necelé tři měsíce do porodu..a já tu šílím ze žil abych ještě nakonec nešílela ze strií na prsou :mrgreen: ..........ale ted teda vypadá můj hrudník jak nějaká mapa :? :mrgreen: :mrgreen: ale jestli to po kojení zmizí tak to jsem ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
7.3.12 21:56

Tak já tam žíly měla už před těhu a teď kojím a pořád je mám a asi zůstanou i po, prsa mám tedy spíš větší, tak to asi bude tím…myslím že to je individuální, zůstat to může ale může to i zmizet, ale nezoufej, jsou horší věci… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L.F
23.6.13 10:30

žílnata prsa

Ahoj chtěla bych znat vase názory mam zilnate prsa snažíme se o miminko ms mam spozdene 2 dny muze to byt priznak tehu? dekuji

• Citovat
  • Upravit
2
12.6.14 13:29

Zilka

Ahoj holky chtela bych se zeptat jestli je normalni ze mam jednu zilku ktera vede od bradavky as 3-4 cm ven. Muze to byt znamka ze jsem tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
12.6.14 13:31
@Miska8771 píše:
Ahoj holky chtela bych se zeptat jestli je normalni ze mam jednu zilku ktera vede od bradavky as 3-4 cm ven. Muze to byt znamka ze jsem tehu?

Já si myslím, že spíš pozitivní test bude příznak těhotenství. Žilnatý prsa asi ne. Já třeba mám teď při kojení žíly jako blázen nejen 3-4 cm od bradavky a těhotná nejsem. Nehledej šarlatánský známky těhotenství, i když člověk pak řeší jakékoliv babské povídačky, když se těší, chápu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.6.14 13:35

A v prubehu tehotenstvi si zadny zily nemela? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí