Sex v 8.tt?

1226
7.3.12 18:04

Sex v 8tt..??

Ahojky mela bych dotaz ohledně sexu v začátcích těhu.. :oops:
V listopadu 2011 jsem prodelala revizi po ZT,dnes jsem opět tehotná :dance: , 7+2tt..zajímalo by me jestli ma nekdo stejnou zkusenost a jestli mel sex na zacatku nebo radeji vydrzet do toho 13tt kdy uz by nemelo byt riziko potratu :nevim: Celkove se citim dobre,zadne bolesti nemam,jen slabý bílý výtok jinak nic..dekuju za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
7.3.12 18:07

Já vydržela 9 m :mrgreen: měla jsem po dvou potratech,tak jsem se hrozně bála,pak v 7 tt přišlo špinění,v 11 krvácení a sex nám byl zakázan mudr.Potom přišlo šílené tvrdnutí,takže znova zákaz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
7.3.12 18:09
Katka86 píše:
Já vydržela 9 m :mrgreen: měla jsem po dvou potratech,tak jsem se hrozně bála,pak v 7 tt přišlo špinění,v 11 krvácení a sex nám byl zakázan mudr.Potom přišlo šílené tvrdnutí,takže znova zákaz :lol:

Aha :) no tak vydrzet se to asi dá,kdyz mas doma chlapa co to pochopí :) ja nastestí taky a na druhou stranu samotny styk neni poslední moznost :lol: dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.3.12 18:10
Nela89 píše:
Katka86 píše:
Já vydržela 9 m :mrgreen: měla jsem po dvou potratech,tak jsem se hrozně bála,pak v 7 tt přišlo špinění,v 11 krvácení a sex nám byl zakázan mudr.Potom přišlo šílené tvrdnutí,takže znova zákaz :lol:
Aha :) no tak vydrzet se to asi dá,kdyz mas doma chlapa co to pochopí :) ja nastestí taky a na druhou stranu samotny styk neni poslední moznost :lol: dekuju

My ty ostatní možnosti využivali celých 9 m :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
7.3.12 18:11
Nela89 píše:
Katka86 píše:
Aha :) no tak vydrzet se to asi dá,kdyz mas doma chlapa co to pochopí :) ja nastestí taky a na druhou stranu samotny styk neni poslední moznost :lol: dekuju

tos mě pobavila, taky bych nevydržela… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
7.3.12 18:16

Posledne jsem to doma vysvetlovala ze to ted neni vhodne,kvuli toho potratu atd.. a ze ve 2.trimestru se i chut vrati a n to mi rekl ze to sex nebude urcite chtit protoze by mu to prislo divné,ze tam do neceho strká :mrgreen: a doted mu to nejde rozmluvit takze beztak to tak potahneme celou dobu :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.3.12 18:44

Pokud nešpiníš, nekrvácíš, nemáš bolesti, zřejmě tě dr prohlídla, takže víš, že čípek je v pořádku, tak mi na sexu nepřijde nic nebezpečného. Pokud ti to bude příjemné, tak ti bude i možná příjemnější a prožitek bude intenzivnější. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
7.3.12 18:48

Co já byhc za sex dala :,( :,( :,( ale mám hematom sic euž jen malej ale mám pořád zákaz.....už dva měsíce a je to děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.12 19:00

Já měla sex naposledy, když jsme vyrobili miminko…20.12.2011…pak špinění, zákaz, pak revize :( a šestinedělí…snad se jednou dočkáme :)

• Citovat
  • Upravit
6902
7.3.12 19:23

Obecně sex zakázaný není (bylo tady vyjmenováno, kdy se nedoporučuje). Jen jednu zkušenost: mužský pohlavní úd na sobě mívá bakterie, které mohou plodu uškodit. Problémem není „fyzické narážení“, ale ta chemie. Takže se občas doporučuje sex jen s kondomem. My to při prvním těhu dodržovali (máme dceru), při druhém ne, samozřejmě to nemám prokázané, ale zamlklo to v 7+2 tt (podle velikosti), revize v 11. tt, teď důsledně s kondomem a zatím dobré.

Jinak gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
7.3.12 19:25

ten muj taky nechtěl že by do nej štouchal :D vydržel to měsíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.3.12 19:37

my sexovali normálně celé těhu. na začátku to bylo v poho, ke konci horší kvůli rozměrům pupíku. Děložní hrdlo je zavřené takže ani infekce by neměla hrozit. jen to chce nedivočit a vyhnout se nějakým krkolomným polohám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
7.3.12 19:45

Je to sice z jineho soudku,ale abych nezakládala dalsi novou diskuzi,léčíte se nekterá na sníženou funkci stitne zlazy??Beru Euthyrox 50 a od zjisteni tehu mam brat k tomu jeste čtvrtku.Jinak beru mamavit a strasne malo jim ryby :? tak by me zajimalo jestli staci brat ten mamavit a nebo jeste dodavat jod nejakym rybim tukem nebo necim,kdyz nejim ty ryby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
7.3.12 19:50

já bych v 8 tt nesexovala, ale nemám to ničím podložené. taky jsem měla po potratu, tak jsem ho tam chovala, jak v bavlnce :-)

• Citovat
  • Upravit
31594
7.3.12 20:03

Podle mě není potřeba se při běžné hygieně obávat bakterií, mimino je chráněné plodovými obaly a hlenovou zátkou (to je právě funkce hlenové zátky, aby se tam nic nedostalo), maximálně při otvírajícím se čípku by ho sperma mohlo ještě změkčit. Ale pokud bych věděla, že mám od dr potvrzený zkrácený čípek, tak je jasné, že je sex tabu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí