Časté chození na velkou, 36. týden těhotenství

Anonymní
7.3.12 15:26

Časté chození na velkou

Ahoj,holčiny. Jsem nyní 36+3 tt a denně chodím tak 3-4× na velkou. Není něco špatně? Jsem prvorodička, takže mám docela obavy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
7.3.12 15:29
Anonymní píše:
Ahoj,holčiny. Jsem nyní 36+3 tt a denně chodím tak 3-4× na velkou. Není něco špatně? Jsem prvorodička, takže mám docela obavy.

Ahoj. Může to být i blížícím se porodem (ale neznamená to nutně, že budeš rodit hned) ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
7.3.12 16:22

Ježiš buď ráda :palec: já měla spíš zácpu v těhu, v šestinedělí, a děsný to bylo,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.3.12 16:23

Já zas celé těhu doslova prosr… Hlavně ze začátku…to jsem měla i křeče…V podstatě prvním příznakem těhu byl průjem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.12 16:26

Ahoj, já jsem 39+2 a chodím na velkou tak 2-3× denně a vůbec mi to nevadí :) Jsem ráda, protože před těhotenstvím jsem měla pořád zácpu. Piju každý den lněné semínko a taky mám předepsané železo, tak to bude tím.

• Citovat
  • Upravit
RadulaZ
13.3.12 10:52

Ja jsem slysela, ze v tehu je zacpa a ja normalne na ni trpela i netehu, ale ted jsem v 10tt a od zacatku tehu chodim min 2× denne. Taky jsem si rikala, ze jsem divna, jim denne i banany, ktere stavi a stejne chodim. To je podle me tim, ze jak roste deloha a mam na streva nejaky pohyb, tak mi to pomaha. Neviiim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.15 11:18

Ahoj, jsem 34.tt a chodím často na velkou někdy i 7-8× za den myslíte že je to normální průjem nemam děkuji

• Citovat
  • Upravit
2973
11.6.15 12:00

Buď ráda, já ke konci těhotenství už naopak nemohla vůbec a před porodem do mě nedostaly ani klystýr, jak jsem byla zabetonovaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
12.6.15 11:53
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem 34.tt a chodím často na velkou někdy i 7-8× za den myslíte že je to normální průjem nemam děkuji

Ahoj, já chodila takhle často 2 dny před porodem. Tělo se mi začlo připravovat na porod. Jinak jsem měla skoro celé těhotenství zácpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.20 22:38

Ahojte nemáte prosím někdo zkušenost? Od v cerejska chodím velmi často na velkou, už dohromady asi 20× a to jen dnes asi 15×, není to průjem ale normální kakoš taky ne, strašně mě tlačí k tomu všemu mocak a strašně bolí, nevím jestli to nemůže být zánět? Nebo mi Mimi tlačí tak strašné na spodek a může to být z toho? Děkuji za popripadne zkušenosti jsem 35 TT. Včera jsem byla v nemocnici kvůli křečím v břiše ale řekli že to jsou poslíčci a vše bylo ok :nevim: jinak mi řekli že malý bude asi na světě do konce příštího týdne nemůže to být nějaká příprava?

• Citovat
  • Upravit
37132
22.2.20 22:39

Jo ja chodila na záchod tak den-dva před porodem, tělo se cistilo a připravovalo na porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
23.2.20 00:30

Taky jsem to měla jeden nebo dva dny před porodem. Radši buď připravená :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
23.2.20 00:44
@Anonymní píše:
Ahojte nemáte prosím někdo zkušenost? Od v cerejska chodím velmi často na velkou, už dohromady asi 20× a to jen dnes asi 15×, není to průjem ale normální kakoš taky ne, strašně mě tlačí k tomu všemu mocak a strašně bolí, nevím jestli to nemůže být zánět? Nebo mi Mimi tlačí tak strašné na spodek a může to být z toho? Děkuji za popripadne zkušenosti jsem 35 TT. Včera jsem byla v nemocnici kvůli křečím v břiše ale řekli že to jsou poslíčci a vše bylo ok :nevim: jinak mi řekli že malý bude asi na světě do konce příštího týdne nemůže to být nějaká příprava?

No nevím, já chodím takhle porad, a nikdo mi nic o porodu neříkal, že časté chození na WC znamená, že se tělo připravuje na porod, to se asi radši porad s doktorem, co člověk to jinej názor, věřila bych pouze odborníkovi, ať se zbytečně nevystresujes.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.20 01:39

Ja už jsem připravená na všechno :zed: to se fakt nedá :oops: Spíš si myslím ale že to bude zánět močáku, na WC už nebeham, ale podbřišek bolí jak blázen one tlačí, škube.. v pondělí mám poradnu takže to určitě dr řeknu jestli to teda do pondělka vydržím a nepojedu ráno do Nemocnice, nemůžu ani spát furt mě to budi. Jinak děkuji za rady :?

• Citovat
  • Upravit
15995
23.2.20 02:24

Jestli mas podezreni na zanet tak tam jed rovnou, ja nejspis kvuli zanetu predcasne rodila, neni to zadna sranda. Hlavne pokud jsi jeste ve stadiu nedonosenosti. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí