Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
Ahoj,holčiny. Jsem nyní 36+3 tt a denně chodím tak 3-4× na velkou. Není něco špatně? Jsem prvorodička, takže mám docela obavy.
Ahoj. Může to být i blížícím se porodem (ale neznamená to nutně, že budeš rodit hned)
.
Ježiš buď ráda
já měla spíš zácpu v těhu, v šestinedělí, a děsný to bylo,
Já zas celé těhu doslova prosr… Hlavně ze začátku…to jsem měla i křeče…V podstatě prvním příznakem těhu byl průjem ![]()
Ahoj, já jsem 39+2 a chodím na velkou tak 2-3× denně a vůbec mi to nevadí
Jsem ráda, protože před těhotenstvím jsem měla pořád zácpu. Piju každý den lněné semínko a taky mám předepsané železo, tak to bude tím.
Ja jsem slysela, ze v tehu je zacpa a ja normalne na ni trpela i netehu, ale ted jsem v 10tt a od zacatku tehu chodim min 2× denne. Taky jsem si rikala, ze jsem divna, jim denne i banany, ktere stavi a stejne chodim. To je podle me tim, ze jak roste deloha a mam na streva nejaky pohyb, tak mi to pomaha. Neviiim.
Ahoj, jsem 34.tt a chodím často na velkou někdy i 7-8× za den myslíte že je to normální průjem nemam děkuji
Buď ráda, já ke konci těhotenství už naopak nemohla vůbec a před porodem do mě nedostaly ani klystýr, jak jsem byla zabetonovaná…
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem 34.tt a chodím často na velkou někdy i 7-8× za den myslíte že je to normální průjem nemam děkuji
Ahoj, já chodila takhle často 2 dny před porodem. Tělo se mi začlo připravovat na porod. Jinak jsem měla skoro celé těhotenství zácpu.
Ahojte nemáte prosím někdo zkušenost? Od v cerejska chodím velmi často na velkou, už dohromady asi 20× a to jen dnes asi 15×, není to průjem ale normální kakoš taky ne, strašně mě tlačí k tomu všemu mocak a strašně bolí, nevím jestli to nemůže být zánět? Nebo mi Mimi tlačí tak strašné na spodek a může to být z toho? Děkuji za popripadne zkušenosti jsem 35 TT. Včera jsem byla v nemocnici kvůli křečím v břiše ale řekli že to jsou poslíčci a vše bylo ok
jinak mi řekli že malý bude asi na světě do konce příštího týdne nemůže to být nějaká příprava?
Jo ja chodila na záchod tak den-dva před porodem, tělo se cistilo a připravovalo na porod.
Taky jsem to měla jeden nebo dva dny před porodem. Radši buď připravená ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte nemáte prosím někdo zkušenost? Od v cerejska chodím velmi často na velkou, už dohromady asi 20× a to jen dnes asi 15×, není to průjem ale normální kakoš taky ne, strašně mě tlačí k tomu všemu mocak a strašně bolí, nevím jestli to nemůže být zánět? Nebo mi Mimi tlačí tak strašné na spodek a může to být z toho? Děkuji za popripadne zkušenosti jsem 35 TT. Včera jsem byla v nemocnici kvůli křečím v břiše ale řekli že to jsou poslíčci a vše bylo okjinak mi řekli že malý bude asi na světě do konce příštího týdne nemůže to být nějaká příprava?
No nevím, já chodím takhle porad, a nikdo mi nic o porodu neříkal, že časté chození na WC znamená, že se tělo připravuje na porod, to se asi radši porad s doktorem, co člověk to jinej názor, věřila bych pouze odborníkovi, ať se zbytečně nevystresujes.
Ja už jsem připravená na všechno
to se fakt nedá
Spíš si myslím ale že to bude zánět močáku, na WC už nebeham, ale podbřišek bolí jak blázen one tlačí, škube.. v pondělí mám poradnu takže to určitě dr řeknu jestli to teda do pondělka vydržím a nepojedu ráno do Nemocnice, nemůžu ani spát furt mě to budi. Jinak děkuji za rady ![]()
Jestli mas podezreni na zanet tak tam jed rovnou, ja nejspis kvuli zanetu predcasne rodila, neni to zadna sranda. Hlavne pokud jsi jeste ve stadiu nedonosenosti. Drzim palce!
Ahoj,holčiny. Jsem nyní 36+3 tt a denně chodím tak 3-4× na velkou. Není něco špatně? Jsem prvorodička, takže mám docela obavy.