Pupínky, od blech?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.5.16 20:37
**@anonym piše:
@Pajka89 jj dekuji. Ale divim se ze to mám jen já, prcek spal vedle me a nic nemá. Dalsi lide co tam byli taky nic. Hold zas jsem to odnesla já..uff

To nemusi byt pravidlo, ze musite byt pokousani vsuch I. Malej spal se mnou a taky nic nemel.

• Citovat
  • Upravit
4140
22.5.16 20:37
@Anonymní píše:
@Pajka89 jj dekuji. Ale divim se ze to mám jen já, prcek spal vedle me a nic nemá. Dalsi lide co tam byli taky nic. Hold zas jsem to odnesla já..uff

Nemusi, alergicka reakce - svedive pupinky se po pokousani nemusi objevit u kazdeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
22.5.16 20:41

Klidně to od blech být může, mě poštípaly před třemi lety na nohou - měla jsem pupínky a okolo nich červené fleky veliké až 3 cm v průměru. Vypadalo to děsně, na každé noze okolo 25 pupenců, mazala jsem Fenistilem.

Doma veškerý oblečení z toho dne vyper, i ložné prádlo a ručníky, aspoň na 60 a kup si sprej na hubení blech a doma to pro jistotu vystříkej.

Jinak přítel (který spal vedle mě) neměl ani jeden štípanec, jen já.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.16 20:43

Jo a u malych deti ta reakce muze byt i formou horecky. Jinak na stenice pozor, to pak chce deratizera. Jinak tip od nej, ponorit nohy postele do misek vodou. Jak oni se v noci budou snazit dostat ke krvi, tak se utopi. Smula je v tom, ze jak ony jsou napity tak pak I klidne delsi dobu nevylezou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.16 20:59
@Anonymní píše:
Na stenice bych to netipovala, pokud rikas, ze se ti to udelalo pod trikem. Stenice vetsinou kousou ty kusy tela, krera jsou lehce dostupna. A jejich kousance byvaji v rade (sama sem to zazila). A celkem to dost opucha. A muzou se treba projevit inekolik dni od kousnuti.

no taky bych nerekla ze stenice prtz to mam na mistech kde jsem mela odev. Taky jsem cetla ze koušou tam kde odev neni. No koupim si fenistil gel aspon at to tolik nesvedi a budu doufat ze to brzo zmizi.

• Citovat
  • Upravit
4396
22.5.16 21:07

Mi se to zdá moc daleko od sebe na blechy :think: Když mě poštípala blecha, tak ty pupínky byly malé a blízko u sebe, tak cca v průměru do 5cm max. Pak jsme museli všechno stříkat biokilem :(
Ale známí měli štěnice a normálně se dostaly přes stoupačky a pak se celý panelák musel odštěnicovat. A pokousaly jenom známou a manžela a dítě ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
22.5.16 21:25

Taky bych to viděla na blechy. A opravdu klidně koušou jen jednoho z rodiny, u nás jsem nejvíc chutnala já, manžel s pohodě, děti naštěstí taky. Ještě že už je to pryč, ta bleší invaze byla strašná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.5.16 22:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
22.5.16 22:43

A nemela jsi treba vic pupinku v rade za sebou? On to muze bejt taky svrab. Ten je teda vetsinou vyrasenej jako malej pupinek v rade za sebou, ale kdyz se to rozskrabe, vypada to jako bys mela exem. A nemusi jit nutne na kazdyho. Stenice to muzou bejt taky, ale to by vas asi bylo pokousanejch vic. Vsechno projed, vyper, prohledej. Pro jistotu kvuli svrabu zaskoc na kozni, ale stipance od stenice tam nepoznaj, to vim jiste…fuj uz me vsechno svedi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.16 07:00

Jeste tafy jedna fotka..me to prijde jak kdyz tolik toho snad nemuze byt od blech 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.16 07:14

@Altamira nemám je v řadě a co jsem četla o svrabu tak to vetsinou stipe v noci -typickým příznakem svrabu je urputné noční svědění po zahřátí pod přikrývkou… u me je to tak, ze v noci prave mam klid, a pres den me to silene stipe :( no ufff, nevim teda..snad to prejde

• Citovat
  • Upravit
33022
23.5.16 08:37
@Anonymní píše:
Jeste tafy jedna fotka..me to prijde jak kdyz tolik toho snad nemuze byt od blech 8o

tak to opravu nevypadá jako od blechy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
23.5.16 08:58

Tak tohle blechy nebudou.

Takhle vypadám, když se spálím o kopřivy.

• Citovat
  • Upravit
205
23.5.16 09:02

Vidis, to je pravda, ale ono je pak uz jedno, v jakou je to dobu, ale je zvlastni, ze v noci ti to da pokoj. Zkus kozni nebo alergologii, treba te tam na chate neco kouslo a mas alergickou reakci. No a pokud mas doma fakt blechu nebo stenici a chutnas jim nejvic, tak po tobe proste pujdou. Stenice jsou aktivni vecer, zkus obratit byt vzhůru nohama a koukni po nich
A pupinky ti teda pribyvaji? Ale pokud sis opravdu neco privezla, coz se proste stava, tak bych to resila co nejdriv, aby se to nerozmnozilo a nezacalo to zrat zbytek rodiny a pak i sousedy. A co majitele chaty, ti nic?
:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.16 09:05

@Altamira řekla bych ze pribyly na druhe noze.. uff.. dneska mi psala kamoska ze to ma taky ale ne tolik - ta tam byla taky kazdopadne predtim to nemela az dnes (nebo v noci to jsem se neptala) prokoukla jsem doma vse jsem hodila do pračky a nic jsem nenasla tak nevim :( a majitel chaty prave si na nic nestezoval :-/ nevim asi budu muset radeji na kozni :-/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek