Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Uff ted mi mama vyfotila zada at to vidim a to snad neni od blech toto
.. ted jsem koukala a druha fotka je noha prcka :-/
Me to fakt pripada jak od svilušek. Nebyla jsi na zahradě na trávníku? Právě pupínky od těhle potvor mají uprostřed takovou tmavší tečku. Jo a v lékárně jsem na to koupila takovou vodičku - mazání na svilušky. A úleva okamžitá.
Bylo to „mazání na svilušky“ale připravovali to v lékárně. Není to žádný obchodní název.
Byl v tom kafr a fakt to hodně pomohlo.
Já myslím že v lékárně ti něco dají. A jinak mě taky pomohlo si to umýt fakt hodně horkou vodou, ale to spíš ze začátku, jak už je to nateklý tak myslím že jedině fakt nějaký to mazání nebo tekutý pudr.
Prosím o anonym jinak smazat. Bydlím na vesnici, takže mám zahrádku všude plno hmyzu, ale také psa, který spí se mnou a dcerkou v posteli. Dcera má samozřejmě postel svojí, ale je rozmazlená chce spát se mnou. Pes, je samozřejmě udržovaný, ale přeci jen je to pes a člověk nokdy neví. Dcera je hodně poštípaná i ve vlasech. Dnes jsme byli u doktorky dostala kapky na svědění a mastičku. Asi by je to ani nenapadlo, kdybych já blbec neřekla a nemůžou to být blechy? Pes spí s nami v posteli. Sjížděli mě očima a hned, že možná jo, když jsem odcházela blbě na mě koukaly něco si psaly a ptaly se jestli to má ode dneška. Jde mi o to budou to hlásit na sociálku?? Děkuji za přečtení
To je tezke, kdyz clovek bydli ve meste kde vsechno vsude rušej, jedna kozni zrusena druha vyply tel. no tak aby se človek nekam mohl objednat, kdyz je to mesto k h…