Pupínky v krku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.6.18 12:48

Dobry den, nejsem si jista, jestli tady nejsem ze stejneho duvodu. Syn (3,5 let) si zacal stezovat na bolest v pusince a pak cela(hlavy). Nejdriv jsem myslela, ze je jen unaveny z tepla, tak jsem ho nechala vyspinkat, ale pak mi prestal chtit jist a v puse se mu objevili male bile pupinky. Doktorka nam rekla, ze to jsou afty, doporucila salvej a brufen na bolest a rekla, ze to neni nakazlive a do tydne zmizi. Dnes rano me zacalo bolet v krku a pupinky se mi zacinaji delat taky. U syna to nejde moc vyfotit, ale je to to same, tak prikladam fotku ode me. Nevite nekdo, co to vlastne je a jestli je to opravdu aft?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
12.6.18 12:51

Není nakažlivé? Jestli je to aftozní stomatitida máte se na co těšit. Dcera si tím prošla loni a byla to nejhorší nemoc co jsem kdy absolvovala. Je to hodně nakažlivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.18 13:24

A jak jste dceru lecila? Studene, teple, kloktani, nejake leky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
12.6.18 21:53
@Sahruska.mama píše:
A jak jste dceru lecila? Studene, teple, kloktani, nejake leky?

Byl ji rok a pul. Nic nechtela. Tekutiny jsme do ni dostavali strikackou. Nakonec na to dostala antibiotika a ty ji az ulevily. Bylo to sileny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
13.6.18 07:16

Nemusí to být aftózní stomatitida..může to být oparová angína. Trvá cca 3-5dni. Odpočívat, pít vlažné pití, hlavně hodně tekutin! A cucat tantum verde. A nurofen sirup…protože v krku fakt strašně moc bolí. Je to virové a nedá se s tím nic víc dělat.

Jestli je to aftózní stomatitida, tak ATB…aleuze dění udělá výtěr z krku..nebo crp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí