Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Rychla rada od zkusenejsich. Synovi ( 4roky) jsem pred chvili objevila v krku pupinky viz foto. Nrvite co to muze byt? Druhy den ma teploty 38 az 38,5. Na pohotovost jsem je poslala ale zvedavost je zvedavost. Diky
Tak u spálové anginy, bývá i vyrážka na těle a jazyk ke spíš takový hodně výrazně červený. Bolí ho v krku? Může to být i jen projev obyčejné virózy, nemusí to byt hned angína.
@Janha píše:
Tak u spálové anginy, bývá i vyrážka na těle a jazyk ke spíš takový hodně výrazně červený. Bolí ho v krku? Může to být i jen projev obyčejné virózy, nemusí to byt hned angína.
Ted vecer.si zacal stezovat ze „boli pusa“ tak nevim
@Ondrášovka.N už jsou doma? to my mohla být oparová angina (herpes angina). je to virové, nic se s tím nedělá… jen to vydržet…
To vypada na bakterialni anginu v tomhle obdobi je docela bezna
Virova se objevuje malokdy
Leci se to antibiotiky
Presne to ale posoudi z vyteru
Tezke spekulovat podle fotky
@3HE píše:
@Ondrášovka.N už jsou doma? to my mohla být oparová angina (herpes angina). je to virové, nic se s tím nedělá… jen to vydržet…
Uz jsou doma a je to ono. Na pit hodne hlavne studene a zmrzlinu. ![]()
@Ondrášovka.N píše:
Uz jsou doma a je to ono. Na pit hodne hlavne studene a zmrzlinu.
tak to se bude prckovi léčba líbit
za dva dny bude po nemoci…
@Ondrášovka.N mame tocerstve za sebou. Pomohl nam hodne sprej Aloe vera specialcare emergency spray, jsou tam i bylinky. Malje minechtel ani pit jak tobolelo a tohle mu dost ulevovalo.
@Ondrášovka.N tak co, jak to malý zvládá? hlavně tekutiny! jíst nemusí, hlavně pít… jestli nejí, dej glukopur, trochu dodá energii ![]()
@3HE píše:
@Ondrášovka.N tak co, jak to malý zvládá? hlavně tekutiny! jíst nemusí, hlavně pít… jestli nejí, dej glukopur, trochu dodá energii
Ahoj.diky za optani. Dneska ji docela v poho. Kazde tousto zapiji ale je fajn. Nechce dodrzovat klid na luzku ale behat mu zakazuju. Chtel by na hriste
@3HE píše:
@Ondrášovka.N no joo, začíná ožívat, nemoc ustupuje
To jo jsem za to rada. Ale klid jeste dodrzovat musi i kdyz se mu to nelibi ![]()