Pusa na pusu

2242
23.1.12 00:11

pusa na pusu

Ahoj holky, chtěla bych znát váš názor na pusinkování dítěte na rty. Já jsem od svých rodičů snad nikdy nedostala pusu na pusu, vždycky jen na tvář a čelíčko s tím, že pusu na pusu si dávájí jen rodiče. Přítel to má zase opačně, ten si i teď dává s mámou pusu na pusu. Jak jste to měly nebo máte u svých dětí vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
23.1.12 00:13

Když se v rodině dlouho nevidíme, tak si při shledání podáme ruku a dáme pusu na pusu. U dítěte to beru tak nějak automaticky. Akorát, že malý má 1 rok a ještě tohle nechápe. Sápe se na mě s otevřenou pusou :-D. Ale moc se těším, až mi dá opravdovou pusinku.
Podle mě dospělé líbání je to francouzské, ale ne pusa na pusu. Hold každý má z rodiny jiné vzorce chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
23.1.12 00:14

me to prijde uplne normalni ;) pusu na pusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
23.1.12 00:16
LUaPE píše:
me to prijde uplne normalni ;) pusu na pusu

U nás též.já dávám svému mimi a máma mě taky na pusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
23.1.12 00:32
:* :palec: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
23.1.12 00:51

u nás si taky dáváme pusu na pusu, jak já s mými rodiči,tak já se svými dětmi. je to super jak bobci za mnou příjdou,chytnou mě kolem krku a vlepí mi hubana :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.1.12 00:55

Taky dáváme pusu na pusu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
23.1.12 01:33

my taky pusu na pusu.....sice občas dá s otevřenou pusou, ale už se mu daří dělat i pusu na pusu… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
23.1.12 02:37

Já s dětičkama taky vždy pusu na pusu. Ale oni jsou tak „vášniví“, že by to byl pomalu francouzák :mrgreen: . Prostě si dáváme pusinky a já jsem na to zvyklá už od našich. Prostě pusu na pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
23.1.12 02:38

Naši vyžadovali a dosud vyžadují pusu na pusu. Nemám to ráda, je mi to protivné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
23.1.12 06:34

ahojky, kdybys bývala trochu pohledala, tyhla diskuse tu nedávno byla a docela dost rozebraná :lol:
 https://www.emimino.cz/…-pusu-74332/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
23.1.12 06:45

Tak my taky pusu na pusu, s našima si dávám pusu na pusu do ted, když se vidíme nebo loučíme po nebo na delší dobu, a pusinka od mrnouska je to nejlepší, když je v dobrém rozmaru přijde, že me má ráda a dostanu pusu hned na čelíčko, na nos, na tvářičky i na pusu :lol: s tatínkem si dáváme taky pusu na pusu před ní, takže vidí, že pusinka je důkaz lásky a vyloženě ocucmávat se před dětma nemůžem :mrgreen: pusu na tvář dáváme akorát přátelům, když jim chci třeba popřát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
23.1.12 07:14

Taky dáváme malému pusu na pusu… S rodinou se vidíme téměř denně, takže tam pusy nějak neprobíhají, ale když si např. přejeme k narozeninám, vždycky si dáme pusu na pusu. Nevidím na tom nic špatného… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
23.1.12 07:32

jak to čtu, budu za exota. Ale u nás se nelíbáme ani při delším odloučení a pusu na pusu snesu maximálně od manžela. Když mě chce někdo políbit, nastavím tvář, dost mě vytáčelo, že tchyně líbá děti pusu na pusu, brrrr fakt ne, teď se i ony už otáčejí (nemají to rádi). Pusa na pusu mi přijde hodně intimní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
23.1.12 07:37

Diteti davam pusu na pusu, i jako mala jsem dostavala. Ted v dospelosti se vsichni objimame pri shledani a louceni, nebo si davame pusu na tvar.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure