Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Je mi 17 a už skoro rok mám kluka. Nicméně hodně se soustředím na školu, což je docela náročný, takže se mi hodně často stává, že prostě jedu na autopilota, kor teď, když se blíží konec školního roku a z každého testu potřebuju za 1.
Už asi 3krát se mi stalo, že jak jsem nepřemýšlela nad tím, s kým zrovna jsem, tak jelikož si s přítelem dáváme hodně takové ty dětské pusinky, dala jsem ve škole, nebo na plese pusu kamarádce.
Na holky určitě nejsem a svého kluka miluju, ale vůbec nevím, co to se mnou je a strašně si to vyčítám. Na plese se to dá vysvětlit, jelikož jsou tam všichni trošku opilí, nebo jsou aspoň rozjívený, ale ve skole uprostřed přestávky je to strašně divný. Kor když jsme si s tou holkou asi 3 roky byly hodně blízké a měly jsme inside joke, ze jsme za sebe jakože vdaný. Dokonce jsme se kolikrát ujišťovaly, že jedna k té druhé nic necítí a že jsme obě hetero, jelikož do nás lidi hodně rejpali.
Je mi strašně trapně, ale nemůžu si pomoct. Prostě se to nějak stane a já si to uvědomím až pak. Kamarádka to vzala úplně v pohodě, ale bojím se, co si o mě myslí, mno nebavili jsme se o tom…
Chci se zeptat, jestli nevíte, jak to zastavit, jestli to mám říct svými klukovi, jestli si o tom mám promluvit s tou kamarádkou i když vůbec nevím, co bych ji řekla a je hodně rázná a přijde mi že docela lidi odsuzuje… Neví někdo co s tím?
Prosím, SSOS
@Bobinka141 Tak odpověděla jsi si sama, že to je jen kamarádka a máš svého kluka, tak v tom nehledej nic jiného. Pokud by to kamarádka které jsi dala pusu řešit, tak už to asi řeší hned nemyslíš?
Netrap se tím, je to jen pusa. Nebo máš jako tendence jí ty pusy dávat častěji? ![]()
@Bobinka141 ještě ti tady napíšu, že za pár let se tomuhle „problému“ zasmějes
uvidíš. V životě jsou horší věci, věř mi holka ![]()
Zbytečně se v tom nepitvej, bude to jak píšeš.. jsi přetažená a jedeš na autopilota.. člověk pak rychleji něco udělá než zapne mozek a promyslí to
když to půjdeš se všema rozebírat, tak se to akorát zbytečně zveličí.. nic si tím nemyslela a potřebuješ si prostě jen odpočinout a mít šanci začít normálně fungovat ![]()
Prosím tě, užívej si mladí a neřeš blbosti. S tím chlapem stejně pravděpodobně nezůstaneš
když už teď zapomínáš že s ním jsi. Fakt jsou to prkotiny, časem to přejde.
Jo vím, co to je jet na autopilota ![]()
počkej až jednou budeš dávat manželovi jídlo na talíř a automaticky ho rozmačkáš vidličkou, protože to tak děláš několikrát za den pro dítě
![]()
Cha, já se jednou vitala se spoustou lidi, s každým objetí, pusa zprava, zleva..a jedné známé jsem u toho dala pusu i na krk..zcela nezamerne, jak jsem byla zblblá.
Přestaň analyzovat všechno a cítit se neustále trapně.. Není nutné všechno rozebírat, když to hovinko rozmatláš, smrdí ještě víc…
V 17 letech jsem byl panic, ve 24 letech jsem byl opet singl, v 34 letech zenaty, tedka ve 44 letech jsem stale bezdetny. Co z toho plyne? Cas leti…