Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já nevím.. taky jsem raznejsi a nikdy jsem netrpělivě nedostatkem mužského zájmu…
To ti vyčetl nějaký pseudomacho, který si na partnerce potřebuje honit ego…
@Anonymní píše: Více
Každý má jiné požadavky, to fakt nejde říct. Někdo chce ženskou, co si umí dupnout, někdo zase takovou, co je bude poslouchat ![]()
Iba doplnim k @Dahlia0409 ze dolezite je hladat ‚komplatibilny‘ protejsek. Ono sa sice niekedy hovori ze protiklady sa pritahuju, ale v praxi som este nestretol vztah kde by boli protiklady a fungovalo to.
@Dahlia0409 no tady asi není myšleno sub/dom ale chování slovíčka tuleníčko romantika atd. Já romantiku fakt nemusím ani v knize a ve filmu, natož aby mi něco špital do oušek, krmil ne pizzou na vrcholu Eifelovky a donesl mi kytku… ![]()
Asi že jako rázná rychlá 👄 pohyby atd…
Mně vyčítali i že jsem rychlá při úklidu jako Spitfire ![]()
Dominantní nevadí, i když co si vlastně pod tím představit? Není to jako panovačná? To je problém… vem si svetr.. je ti zima… ![]()
Já osobně mám rád, když má žena vlastní názor. Je potom možno diskutovat a i ten svůj případně upravím… někdy. A v sexu je to taky super, když jste schopni říct co ten druhý chce a má rád, než to z někoho tahat jak z chlupaté deky. Romantik jsem nikdy nebyl a taky jsem na to doplatil… málo kytek, málo všeho tady toho…
Jsou chlapi, kterým budeš určitě sedět jen trochu trpělivosti.
To je otázka míry a vkusu.
Já jsem zas poměrně energická a zvládám i ty věci, které zřejmě ve vetsine rodin mají na starosti chlapi (dokonce i tu prislovecnou políčku si přivrtám), ale už jsem se naučila tuhle část své osobnosti příliš nedávat na odiv. Chlapi si pak mysli, ze tu energicnost začnu prokazovat třeba i v péči o domácnost a často to přitahuje typy, kteří si pomalu sami nevyberou bez pomoci ani jídlo v restauraci že dvou možností ![]()
Obcas je třeba hrát nějaké ty společenské hry, abys dostala, co chceš.
Ja ti nevim, vetsina zen v mem okoli, co o sobe prohlasuji, ze jsou dominantni jsou v realu spis panovacne a je fakt tezke s nimi nejak normalne pohodove vyjit. Pokud jsi taky tento pripad, pak je ti asi jasne, proc z toho chlapi nesedaji na zadek.
1 - Hubená
2 - Musí být schopna postarat se o domácnost a o rodinu (to neznamená, že chlap nebude pomáhat)
3 - Musí mít vlastní názor a nenechá se ovlivnit okolím
4 - Submisivní
5 - Já mám rád, když je ženská taková křehká a roztomilá, to ve mně probouzí ochranářský pudy
6 - Musí mít ráda orální sex (jak dávat, tak přijímat) a vlastně sex obecně
Určitě toho bude víc, ale tohle mě teď napadlo.
Já jsem taky ráznější a temperamentní. Ano, pro spoustu chlapů problém. Sama jsem nechápala proč
asi chtějí pipinku ve smyslu, kam mě postavíš, tam mě najdeš. Loutku, kterou si předělají podle obrazu svému. Ono to jde kolikrát vidět i tady v diskuzích, jak jsou některé holčiny/ženské zmanipulované chlapem a skákají, jak on píská. A ještě jim to přijde normální. No naštěstí jsem si našla chlapa, který mě bere takovou, jaká jsem. Nenechám si s. át na hlavu a občas bouchnu no
Měnit se nebudu. Být tebou, tak se taky neměním. Nemá cenu hrát nějakou roli, stejně bys to dlouho nevydržela.
@Barevné klubíčko píše: Více
Tak to opravdu není. Žádnej chlap nechce nějakou ušlápnutou slepičku, kteá ho bude poslouchat na slovo a bez jeho svolení nedá ani ránu. Ale ženská má být prostě taková něžná a křehká. Nevím, jak to vysvětlit. Použil jsem slovo submisivní, ale to opravdu neznamená, že mě bude dělat služku a poslouchat na slovo.
@Anonymní píše: Více
Mne přijde, že v tomhle věku chtěj chlapi někoho, kdo prostě jen nijak neohrožuje jejich mužství. Prostě jsou porad ublizeny a když jsi „dominantnější“ nez oni (uz víš, co chces od života), je chyba v tobě
@prvnidruhej ale chtěj chtěj… běda jak je ženská mentálně silnější…už jsou ublížení a fňukaj… stačí když se zeptám poté co na sebe mě upřeně čumí CO JE? a hned začne békat JEŽÍŠ NEBUĎ HNED TAK PROTIVNÁ takže kdo je tu nervní nevyrovnanec ufňáganej?? No ta ženská ne žejo. Takže to bude chlapama, ne tou ženskou. Holt naráží na špatný typy. Potkat v týhle době silnou babu je div a výhra takže NEMĚNIT. Tupek je všude dost
@prvnidruhej píše: Více
Něžná a křehká? Co si mám pod tím představit? Já mám bohužel jinou zkušenost, většina chtěla trubku, která nejlépe se nebude moc projevovat a bude poslouchat jen jeho. Asi jsem narážela na špatné tipy ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Pořád všude čtu jak má být žena milá hodná sladká a bleble…no v 16 jsem taky byla, jasně, byly jiný doby, ale teď o 20 let později už snad chlapi chtějí ženskou a ne kníkátko ne?… myslela jsem si. Jenže mi bylo řečeno mužem, že jsem příliš dominantní a že to je překážkou v hledání.
dík 
Já je ale nemlátím ani nikam neuvazuju, jen jsem ráznější. To vadí, to se nesmí?
Být sama sebou teda ne, mám hrát nějakou roli?
Pokud tu jsou nějací chlapi tak napište co rádi. Já už nevím jak na ty dnešní střední věky