Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Poslušná, sexuchtivá, neukřičená a dobře vařící, nehluchá. Nemám moc silný hlas, takže bych ji nemohl dlouhodobě překřikovat. A co vlastně znamená panovačná? Že ráda panuje = musí být vždy po jejím? Ale to se přece líbí každýmu, když je po jeho, že jo?
@Černá Madonna píše: Více
Samozřejmě, že ne. Ženský jsou mnohem vybíravější. Navíc tohle se skoro všechno dá ovlivnit. Ona se jen chytla tý domácnosti a hned si myslí, že chci nějakou služku.
@prvnidruhej mně se upřímně Tvůj popis vcelku líbí a nezdá se mi nějaký extra přehnaný ![]()
@Jancka_K píše: Více
Souhlas. Ale i dominantní žena chlapa najde. Takového toho podpantofláka, který je ale jím rád. Výměnou za to, že za něho ta ženská všechno zařídí a on nemusí nic řešit, jen svoje záliby.
@prvnidruhej píše: Více
Nj, každá jsme holt jiná. ![]()
Ale, nemyslím si, že bych to všechno tebou zmíněné, potřebovala vykompenzovat velkou výplatou muže.
Nikdy jsem tedy takhle nepřemýšlela. ![]()
@Anonymní píše: Více
No a podle těch rad se budeš měnit? Není lepší si hledat k sobě někoho kompatibilního?
Mě by nechtěla naprostá většina chlapů, taky jsem byla několik let sama. No a co? Chtěla jsem někoho, kdo by mě bral takovou, jaká jsem
Jakou chteji chlapi zenu? No blbec chce blbku, ropusak ropuchu, princ princeznu, kazdy dle sveho gusta, svuj k svemu.
Ale obecne, muzi nechteji chlapa v sukni, chteji ZENU, chteji zenskost, ktera je tvorena i nehou, jemnosti…
Muzi, ( kteri nemaji mindraky), chteji vilu, ale zadnou subinku, chteji „vilu“, ktera je osobnost, ktera je nebude dirigovat a buzerovat, ale ani ona si nenecha poroucet, takove to spojeni zenskosti, nehy a zajimave, nesubmisivni osobnosti.
Toz moje zkusenost. ![]()
Příspěvek upraven 07.06.24 v 16:08
Mmch, ja bych nemohla mit submisivniho a dominantniho chlapa, oba dva povazuju za pocitem menecennosti trpici slabochy. Kazdy je zbabely jinym zpusobem. Submisiv tim, ze nechava rozhodovani a dava zodpovednost za svuj zivot jinym. A dominant se boji vyrovnaneho vztahu, neveri si, v hloube pochybuje o svych schopnostech, vi, ze se nevyrovna rovnocennemu partnerovi, boji se rovnocennho vztahu, potrebuje naskok, vyhodu ve vztahu se subikem.
Prvni bod, souhlas. Nejake male procento muzu preferuje boubelky, ale drviva vetsina preferuje stihlost.
Druhy bod, pokud chces, aby zena pracovala, asi ji nebude stacit jen pomoc, bude ocekavat, ze se stejnou mirou budete podilet na domacich pracich. Pokud si to nerozdelite tradicnim zpusobem a ji to tak vyhovuje.
@My Melody píše: Více
Krásně napsáno. Já si prosím jednu Princku.
@My Melody píše: Více
Tou submisivitou nemyslím, že mě bude posluchat na slovo. Už jsem to tady vysvětloval. Prostě aby byla něžná a křehká, taková ženská má být. A tu práci o domácnost samozřejmě myslím rozdělenou, tak jak je to normální.
@Anonymní píše: Více
To byl muž, co nemá asi moc zdrave sebevědomí. Záleží do jaké míry je ta dominance, vždycky tam má být nějaký zdravý poměr. Za mě si i žena musí umět dupnout a nenechat si všecko líbit. Chci mít pocit, že mám vedle sebe rovnocennou partnerku, nikoli dítě
.
Z dalších požadavků u mě jednoznačně smysl pro humor, inteligence a nesmí být chladná jak psí čumák. V ideálním případě i kapku spontánnosti ![]()
Ja z toho, co pises, vzdycky tak nejak ctu, ze ta zena ma byt krehka ve smyslu „malinka mila s velkýma ocima co pekne mrkaj“. Prostě si pod tou křehkosti, jak ji popisujes ty, predstavim drobnou ženu…
V realnu zadna zena z tech drobnych, které znám, nejsou krehke a mile. Vlastne jsou to do jedne panovačné vriskajici hysterky🙄.
I muj partner se vyhýbá malym zenam, protože mu prý při hadkach pripominaly vztekajici se deti🙈
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat