Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kookina píše: Více
Jooo s tím nebuď hned tak protivná, to sedí
Nevím, co je správně… Začít se hihňat a červenat? Asi? ![]()
Tak když je holka milá a příjemná je asi fajn a takovou si myslím, že chlapi chtějí. Ale přeslazené kníkátko už asi ne. A hlavně stylizovat se do jiné podoby, než jsem, je hrozně vyčerpávající a dlouhodobě neudržitelné. Ale být příliš dominantní je asi taky na škodu, to málokterý chlap snese. Něco mezi tím je ideální. Příjemná, se smyslem pro humor, se svými názory. Ale dělat ze sebe někoho jiného moc dlouho nejde. Musí to být únavné, neustále se kontrolovat a reagovat, jak je mi to cizí.
Ale s něčím se pracovat dá. Já například bývala víc cholerická a vím, že s tím byl docela problém. Toho jsem si byla vědoma. Naučila jsem se dost dobře ovládat, a čím jsem starší, tím to jde snáz a jsem i ráda, že jsem se toho zbavila. Zjistila jsem, že vlastně v klidu i dosáhnu víc, než křikem. ![]()
Ale někdy si začertím i teď, ale už fakt malinko.
@prvnidruhej píše: Více
Noo, řekla bych, že splňuji téměř všechno… až tedy na to, že nejsem zrovna úplně submisivní. ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
Noo, myslí tím takovou, asi jako něco čemu se říká „anděl s ďáblem v těle“.
![]()
@Černá Madonna píše: Více
Myslím, že ten ďábel většinu mužů vždy odradí.
@Barevné klubíčko píše: Více
@Ernais píše: Více
Podle mě jsi to trefila, mám stejné zkušenosti. Ono je rozdíl mezi tím, když je ženská ostrá a energická, ale je to spojené s inteligencí a empatií, nebo když je panovačná a sebestředná tak, že svým chováním jen prudí všechny kolem sebe a k tomu tak hloupá, že jí nedochází pravý důvod, proč se jí raději všichni straní. Často od takových slyším, že nejsou populární, protože jsou upřímné - ne, je to proto, protože jsou protivné megery ![]()
@rmot píše: Více
Napsal jsi to úplně přesně a to nemám zrovna opravdu ve zvyku mužům nějak lichotit. ![]()
Jaká jsem z těch dvou variant? ![]()
@Anonymní píše: Více
Pleteš příčinu a následek. Nejde o to, že by chlapi chtěli hodnou sladkou pitomou, ale o to, že hodná sladká = mladá (jak správně poznamenáváš). That's all. Nevadí, že nejsi hodná sladká. Vadí, že nejsi mladá. A byť třeba vizuálně je vše ok (dneska ženské vypadají dobře i v 50), tak chováním už prostě je znát, že mladá nejsi a ty chlapy to prostě neláká tolik jak mladistvé chování, které právě značí mladost. ![]()
To netuším, v životě jsem tě neviděl
Vlastně ani nevím, jestli ve skutečnosti nejsi tlustý plešatý chlap v bílém nátělníku s flekem od kečupu, který se baví psaním na emimino ![]()
Já to myslel naprosto upřímně
Fakt nemám tucha, jaká jsi ve skutečnosti, jen jsem zaregistroval, že asi trávíš na emimi hodně času ![]()
Teď už si můžu celkem dovolit, mít čas sama pro sebe. ![]()
Ale, je zase fakt, že kdybych měla po ruce toho skvělého chlapa, tak ho budu trávit zcela určitě úplně jinak. ![]()
@bloklimiucet tak to jsi vedle protože třeba já v 35 vypadám na náct takže tím to asi nebude ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat