Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Venetia píše: Více
Nežiješ sama? Jestli ano, tak schopnost postarat se o domácnost máš určitě. ![]()
@Blondiena píše: Více
když jsem sama, tak určitě…nikdo to za mne neudělá, na druhou stranu si to muzu dělat, jak chci a kdy se mi chce
Hmm, schopnost postarat se o domácnost, to je přesně ten top důvod, proč chlap zblbne a padne na kolena se žádostí o ruku po měsíci vztahu. ![]()
Ale stejnak, to má fuk, pokud nesplňuje kritéria jednoho případa z netu, tak ji to nemusí trápit, ne? Víš co, svůj k svému.
Takže tady pán ví co hledá, to je dobře, věřím, že najde. A zas paní bude vyhovovat hromadě jiných a zase so
vybere z těch, co vyhovují jí.. ![]()
Ale třeba pro mě by to byl velký red flag - chlap, co chce ženskou, co se tzv. umí postarat o domácnost, obvykle znamená, že očekává od ženy uklízecí a kuchyňský servis. To jsem teda fakt nechtěla. Takže jsem při výběru manžela volila mezi těmi, kdo sami umí v domácnosti něco zařídit a tak teď vím, že přijdu z práce a doma je uklizeno, čisto a v některých případech i večeře na plotně, aniž bych hnula prstem.
To myslím, že by mi tady pan samozvaný arbitr ženských kvalit nenabídl. Takže jsem spoko s jiným mužem, co má asi naštěstí jiné preference.
@bloklimiucet přesně, chlap, co chce „ženu, co se postará o domácnost“ automaticky jde z kola ven ![]()
Noo… řekla bych, že jakou si kdo vybere, tak takovou má a nemusí se rozhodně obávat toho, že bude vychovávat nějakou cizí „kukačku“. ![]()
Hledat schopnost postarat se o domácnost teda vůbec nechápu
. Trenky si vyperu sám, uvařím si sám… Leda by hledal druhou maminku co ho bude obskakovat
. Nebo chtěl děti no, tak tam by to asi šlo pochopit
no..rozhodne se na to dobre zvyka a tezko pak přeskočit do parove klasiky
@bloklimiucet píše: Více
Venet jsem chtěla napsat, že splňuje i další body, páč mi připadá, že se někdy zbytečně podceňuje. Ale chápu, že tě to takhle pobouřilo, když zrovna tohle máš jako red flag. ![]()
Klidně bych si schopnost postarat se o domácnost dala do požadavků taky. Když odjedu na několik dní se cvičením, tak bych přivítala, aby muž byl schopný a hlavně ochotný postarat se o děti a domácnost sám. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat