Jakou chtějí chlapi

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15941
7.6.24 01:31
@Vepřoidka píše: Více

A já mám o 10 let víc než ty a vypadám taky tak. Čím to jen může být? :lol: :nevim:

• načítám...
776
7.6.24 06:45
@Barevné klubíčko píše: Více

To znamená, že z ní vyzařuje taková ta ženská energie. Nevím, jak to správně popsat. Prostě taková, která v chlapovi probouzí ochranářskej pud. Je to něco jako u ženských, ty chcou vysokýho a širokýho, tak tohle je takovej ekvivalent.

• načítám...
1579
7.6.24 06:52

Neměň se kvůli žádným radám kamarádek. To by vedlo jen k tomu, že by sis nabrnkla někoho, u koho se ukáže, že ve skutečnosti k sobě nepasujete.

• načítám...
234
7.6.24 07:06
@Černá Madonna píše: Více

to bude tim, ze diskuse na emimi maji prokazatelne omlazujici ucinek
:mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
234
7.6.24 07:13
@rmot píše: Více

S tímhle naprosto souhlasím. A zrovna jsem nedavno resila se znamou, kdyz se me ptala jak se mi povedlo sehnat chlapa a ze ona porad nemuze nikoho najit. Rekneme, ze ta jeji “energicnost” je nekdy dost i na me :lol: Tohle pak prochazi jen u vysoce nadprumerne krasnych zen a obvykle jen kratkodobe :oops: :lol:

• načítám...
493
7.6.24 07:53

Já bych naopak ze zkušeností řekla, že mužům imponují tak trochu potvory, které se hned nepo*erou s každé podlézavé lichotky. Právě milé, sumbisivní, hodné holky jsou ty, se kterýma tak chlapi lomcují a často s nimi manipulují. Já jsem taky dominantní a nikdy jsem o chlapy nouzi neměla. Ale to možná i proto, že ze mě nevyzařuje zoufalost a potřeba toho chlapa mít. :nevim:

• načítám...
1100
7.6.24 09:55

Každému vyhovuje něco jiného a i dominantní žena si určitě chlapa najde. Ale myslím si, že ženy spíše oslovují extrovertní muži spíše s dominantními sklony a pokud se sejde dominantní muž a dominantní žena, tak to většinou nemůže klapat…

• načítám...
1579
7.6.24 09:58
@Jancka_K píše: Více

Viděl jsem na to přednášku psychologa Klimeše a ten naopak říkal, že italská domácnost může fungovat docela dobře. Naopak bývá problém, když si taková najde submisivního a pak ho vydeptá. Že to vede k opakování toxických vztahů. Ale spíš si myslím, že to je čistě individuální.

• načítám...
2447
7.6.24 09:59
@prvnidruhej píše: Více

A kolik máš plat a kolik z toho platu jsi ochoten do ní investovat? Vzhledem k tvým požadavkům… :roll:

• načítám...
776
7.6.24 10:02
@Annonymní_007 píše: Více

Proč do toho pleteš peníze? Jen jsem popsal, jak podle mě vypadá ideální ženská. Pročti si diskuze, co všechno požadujou ženský po chlapech a zjistíš, že ten můj seznam je 4× kratší.

• načítám...
2447
7.6.24 10:18
@prvnidruhej píše: Více

Protože taková jakou chceš nebude zadarmo. Navíc píšeš, že občas milostivě pomůžeš s domácností. Tak je snad samozřejmé, že musíš tu domácnost +ženu komplet uživit. A kolik % mužské populace má alespoň 2 násobek průměrné mzdy, aby si to mohl dovolit? :mrgreen:

• načítám...
776
7.6.24 10:37

Pochopilas to úplně špatně proboha. Z čeho jsi prosimtě vydedukovala, že hledám ženu do domácnosti? Však postarat se o domácnost je naprostá samozřejmost a to i pro chlapa. Nebo ty si myslíš, že ženská, která jednou týdně vysaje a utře prach je žena v domácnosti a chlap by ji měl živit? Neuvěřitelný. Příště budu u všeho dělat poznámky, aby to bylo jasný pro pomalejší jedince.

• načítám...
983
7.6.24 10:40

Podle mě aby nebyla nafrnena pipina, aby měla zdravé sebevědomí, nebyla blbá..a hlavně si myslím že muži ocení smysl pro humor, zvlášť když si žena umí dělat legraci i sama ze sebe.. :nevim:

• načítám...
15941
7.6.24 11:32
@Nicollettte píše: Více
:mrgreen: :mrgreen:
Aha, no vidíš tak to mě v tu chvíli ani nenapadlo, ale něco na tom určitě bude. :pankac:
  • načítám...
15941
7.6.24 11:42

Mně ty požadavky nepřijdou zase nějak nesplnitelné. Tedy až na tu submisivitu, samozřejmě :lol:
Jinak celkem normálka.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová