Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Vepřoidka píše: Více
A já mám o 10 let víc než ty a vypadám taky tak. Čím to jen může být?
![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
To znamená, že z ní vyzařuje taková ta ženská energie. Nevím, jak to správně popsat. Prostě taková, která v chlapovi probouzí ochranářskej pud. Je to něco jako u ženských, ty chcou vysokýho a širokýho, tak tohle je takovej ekvivalent.
Neměň se kvůli žádným radám kamarádek. To by vedlo jen k tomu, že by sis nabrnkla někoho, u koho se ukáže, že ve skutečnosti k sobě nepasujete.
@Černá Madonna píše: Více
to bude tim, ze diskuse na emimi maji prokazatelne omlazujici ucinek
![]()
@rmot píše: Více
S tímhle naprosto souhlasím. A zrovna jsem nedavno resila se znamou, kdyz se me ptala jak se mi povedlo sehnat chlapa a ze ona porad nemuze nikoho najit. Rekneme, ze ta jeji “energicnost” je nekdy dost i na me
Tohle pak prochazi jen u vysoce nadprumerne krasnych zen a obvykle jen kratkodobe
![]()
Já bych naopak ze zkušeností řekla, že mužům imponují tak trochu potvory, které se hned nepo*erou s každé podlézavé lichotky. Právě milé, sumbisivní, hodné holky jsou ty, se kterýma tak chlapi lomcují a často s nimi manipulují. Já jsem taky dominantní a nikdy jsem o chlapy nouzi neměla. Ale to možná i proto, že ze mě nevyzařuje zoufalost a potřeba toho chlapa mít. ![]()
Každému vyhovuje něco jiného a i dominantní žena si určitě chlapa najde. Ale myslím si, že ženy spíše oslovují extrovertní muži spíše s dominantními sklony a pokud se sejde dominantní muž a dominantní žena, tak to většinou nemůže klapat…
@Jancka_K píše: Více
Viděl jsem na to přednášku psychologa Klimeše a ten naopak říkal, že italská domácnost může fungovat docela dobře. Naopak bývá problém, když si taková najde submisivního a pak ho vydeptá. Že to vede k opakování toxických vztahů. Ale spíš si myslím, že to je čistě individuální.
@prvnidruhej píše: Více
A kolik máš plat a kolik z toho platu jsi ochoten do ní investovat? Vzhledem k tvým požadavkům… ![]()
@Annonymní_007 píše: Více
Proč do toho pleteš peníze? Jen jsem popsal, jak podle mě vypadá ideální ženská. Pročti si diskuze, co všechno požadujou ženský po chlapech a zjistíš, že ten můj seznam je 4× kratší.
@prvnidruhej píše: Více
Protože taková jakou chceš nebude zadarmo. Navíc píšeš, že občas milostivě pomůžeš s domácností. Tak je snad samozřejmé, že musíš tu domácnost +ženu komplet uživit. A kolik % mužské populace má alespoň 2 násobek průměrné mzdy, aby si to mohl dovolit? ![]()
Pochopilas to úplně špatně proboha. Z čeho jsi prosimtě vydedukovala, že hledám ženu do domácnosti? Však postarat se o domácnost je naprostá samozřejmost a to i pro chlapa. Nebo ty si myslíš, že ženská, která jednou týdně vysaje a utře prach je žena v domácnosti a chlap by ji měl živit? Neuvěřitelný. Příště budu u všeho dělat poznámky, aby to bylo jasný pro pomalejší jedince.
Podle mě aby nebyla nafrnena pipina, aby měla zdravé sebevědomí, nebyla blbá..a hlavně si myslím že muži ocení smysl pro humor, zvlášť když si žena umí dělat legraci i sama ze sebe.. ![]()
@Nicollettte píše: Více
Mně ty požadavky nepřijdou zase nějak nesplnitelné. Tedy až na tu submisivitu, samozřejmě ![]()
Jinak celkem normálka.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat