Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla bych se zeptat, máte někdo zkušenost s puzzlíky z fotky? Máte je nebo jste je nechali dělat? Na internetu jsem si vyhlídla jednu stránku kde to dělají a chtěla bych nechat udělat babičkám k Vánocům. Jak to vypadá? Myslím jestli je to hezký nebo blbý. Dá se předem ta fotka nějak upravit? Jako ji dát třeba rámeček a pak jim tu fotku poslat? Musí se fotka předem upravit nebo stačí zaslat tak jak ji natáhnu do pc (fotím na 10Mpix) (četla jsem to, ale moc tomu nerozumím). Chtěla bych to nechat udělat z mcprint.cz. Předem díky za vaše reakce.
ahoj já osobně jsem to neobjednávala dostala jsem to od švagrové k Vánocům, ale vypadají moc krásně.
Ahoj, ja jsem si nechavala delat puzzle u Fotostaru. Bylo teda male, asi 120dilku, ale vypada dobre.
Foto jsem nijak neupravovala, poslala jsem jim to tak, jak jsem to mela stazene z fotaku do PC.
Ahoj, já jsem taky nechávala dělat - manželovi velké, nevím přesně kolik dílků,ale velikost obrazu je asi jako z 1000 puzzle. Fotku jsem upravovala, jde jenom oto, abys zachovala kvalitu obrázku… A vypadá to moooc hezky.
ahoj, tento týden mi od mcprint přišly tři puzzle
také jako dárečky k vánosům pro babičky
Máme to v té sadě s krabičkou a zatím to vypadá moc hezky udělané, ty puzzlíky jsou pěkně natištěné, ale samozřejmně ještě nevím jak to bude vypadat složené, ale od této firmy jsem si už jednou nechávala dělat podložku pod myš k PC a je pěkná ![]()
jooo, ještě - fotku nemusíš nijak upravovat, jen ji nahraješ a ještě když budeš chtít, tak si tam můžeš přidat písmo - třeba „pro babičku“ ap. či nastavit rámeček. My máme teda bez.