"Fleška" – jsou na ní data?

419
12.11.10 11:57

"fleška"

prosím vás, nestalo se někomu, že náhrál soubory na „flešku“ a pak mu to v jiným počítači ukazovalo, že je sice plná, ale po otevření tam nic nebylo…prodávala jsem počítač tak jsem všechno vložila na ní a pak po pokusu nahrát vše do ntb jsem zjistila, že sice ve vlastnostech to píše, že je vše v pořádku, ale data nikde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10568
12.11.10 12:06

Ahoj nam se to taky stalo,nikdy s ni problemy nebyli kdyz jsme nemeli doma internet a ted co ho mame tak je to skoro porad,ale vzdy kdyz se to stane tak dam neformatovat a pak tam zase vlozim ty soubory a vetsinou to funguje,pritel si mysli ze tam je vir s pc,ale ja si to nemyslim,cert vi proc to dela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
12.11.10 12:07

nj naformatovat, to vim ze by to pomohlo, ale co ty data z toho prodanýho??? ty uz asi neuvidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
12.11.10 12:11
trpaslikg píše:
nj naformatovat, to vim ze by to pomohlo, ale co ty data z toho prodanýho??? ty uz asi neuvidim…

to tipla bych si ze to uz neuvidis na sto procent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
12.11.10 12:13

tj v pr… mám tam celou tátovo práci a fotky za minulý rok co jsem ještě nestihla vypálit… :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
12.11.10 12:15

tak to me mrzi,ale uz s tim nic neudelas,pritel mi zase vymazal hardisk v pc,a prisla jsem o 2 mesice fotek s detma,myslela jsem ze ho zabiju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
12.11.10 12:17

zkusila bych ještě jiný počítač :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
12.11.10 12:19
Panuška píše:
zkusila bych ještě jiný počítač :nevim:

podle me to nepomuze ale zkusit to muze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
12.11.10 12:20

no jiný počítač mě taky napadl, protože mamce se to občas stavalo v praci to šlo doma ne…zkusim to odpo u mamky a uvidím jak dopadnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
12.11.10 12:23

tak pak dej vedet,jsem zvedava jestli to pujde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
12.11.10 12:24

no je možný že to nepomůže ale je to nejjednoduší zkusit. Pak jsou ještě firmy, které dosstávají data z rozbitých HDD nevím jak z flashky :nevim: Nám odešel HDD před rokem, ale chtěli za to nehorázný prachy, takže jsme se na to vyprdli. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
12.11.10 12:25

Pokud to ukazuje, ze tam neco je a nejde otevrit, tak tam hlavne nic jineho nesnaz dat. Nejaky odbornik to urcite zachrani, zalezi kolik do toho budes ochotna investovat. Kdyby to neslo ani na jinem PC, obrat se na nakou firmu, je jich hodne, namatkou tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.11.10 12:30

A ty ve vlastnostech vidis, ze je ten disk z nejake casti zaplneny?

Jestli mas okolo sebe nekoho trochu pocitacove zdatneho, urcite ti to z flashky dostane, je na to spoustu programu, ale kdyz tomu nerozumis, muzes udelat vic skody nez uzitku. :)

• Citovat
  • Upravit
419
12.11.10 12:30

to bude hned druhá možnost, se špatným HDD jsem se taky setkala a teď když čtu že to je tak uvidím…určitě dám vědět jak to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
12.11.10 12:31

nebojte se já s tím nic nedělám, když něčemu nerozumím tak se do toho nepouštím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová