Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
prosím vás, nestalo se někomu, že náhrál soubory na „flešku“ a pak mu to v jiným počítači ukazovalo, že je sice plná, ale po otevření tam nic nebylo…prodávala jsem počítač tak jsem všechno vložila na ní a pak po pokusu nahrát vše do ntb jsem zjistila, že sice ve vlastnostech to píše, že je vše v pořádku, ale data nikde…
Ahoj nam se to taky stalo,nikdy s ni problemy nebyli kdyz jsme nemeli doma internet a ted co ho mame tak je to skoro porad,ale vzdy kdyz se to stane tak dam neformatovat a pak tam zase vlozim ty soubory a vetsinou to funguje,pritel si mysli ze tam je vir s pc,ale ja si to nemyslim,cert vi proc to dela
nj naformatovat, to vim ze by to pomohlo, ale co ty data z toho prodanýho??? ty uz asi neuvidim…
trpaslikg píše:
nj naformatovat, to vim ze by to pomohlo, ale co ty data z toho prodanýho??? ty uz asi neuvidim…
to tipla bych si ze to uz neuvidis na sto procent
tj v pr… mám tam celou tátovo práci a fotky za minulý rok co jsem ještě nestihla vypálit…
![]()
tak to me mrzi,ale uz s tim nic neudelas,pritel mi zase vymazal hardisk v pc,a prisla jsem o 2 mesice fotek s detma,myslela jsem ze ho zabiju ![]()
Panuška píše:
zkusila bych ještě jiný počítač
podle me to nepomuze ale zkusit to muze
no jiný počítač mě taky napadl, protože mamce se to občas stavalo v praci to šlo doma ne…zkusim to odpo u mamky a uvidím jak dopadnu…
no je možný že to nepomůže ale je to nejjednoduší zkusit. Pak jsou ještě firmy, které dosstávají data z rozbitých HDD nevím jak z flashky
Nám odešel HDD před rokem, ale chtěli za to nehorázný prachy, takže jsme se na to vyprdli. ![]()
Pokud to ukazuje, ze tam neco je a nejde otevrit, tak tam hlavne nic jineho nesnaz dat. Nejaky odbornik to urcite zachrani, zalezi kolik do toho budes ochotna investovat. Kdyby to neslo ani na jinem PC, obrat se na nakou firmu, je jich hodne, namatkou tady
A ty ve vlastnostech vidis, ze je ten disk z nejake casti zaplneny?
Jestli mas okolo sebe nekoho trochu pocitacove zdatneho, urcite ti to z flashky dostane, je na to spoustu programu, ale kdyz tomu nerozumis, muzes udelat vic skody nez uzitku. ![]()
to bude hned druhá možnost, se špatným HDD jsem se taky setkala a teď když čtu že to je tak uvidím…určitě dám vědět jak to dopadlo
nebojte se já s tím nic nedělám, když něčemu nerozumím tak se do toho nepouštím ![]()