Poplatky u gynekologa

StřeLenka
11.11.10 17:45

Poplatky u gynekologa

Hezký večer.
Za co všechno u gyn. platíte? Já u něj platím při každé návštěvě, ať k němu jdu jednou, či 5× ročně, a to po každé 100Kč. Nedokážu si představit, že budu těhotná a budu tam chodit každý měsíc (či jak často se tam chodí :oops: ). A to jsem si dnes všimla, že požaduje placení i u určení pohlaví dítěte a to 500Kč. :roll:
Je to běžné? Za co všechno u svého gyn. platíte?
Chtěla bych se informovat a popř. si najít jiného.
Děkuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
11.11.10 17:47

Ahojky

Tak to je teda zlodějina :evil: 8-o 8-o

Já paltím 30kč,když jdu mimo prevenci co je povinná.Když jdu pro recept tak nic 8-o

Můžu vědět z jakého města jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
11.11.10 17:49

Já teda platím 30kč za návštěvu a jednou do roka to napíše na pojišťovnu. Jo v nemocnic prý chtějí při utz za určení pohlaví 200, ale to nemám potvrzený, my pohlaví vědět nechtěli.
Jo a za fotky z UTZ nic můj dr nechtěl. Dokonce mi v těhu dělal 2 UTZ navíc a taky nic nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StřeLenka
11.11.10 17:51
verenika píše:
Ahojky

Já paltím 30kč,když jdu mimo prevenci co je povinná.Když jdu pro recept tak nic 8-o

z Českých Budějovic. Jsem ráda, že se mi potvrdilo, že to není běžné.

• Citovat
  • Upravit
2254
11.11.10 17:52

ja tedy platim 30,– pri kazde navsteve, a to i nyni v teho poradne, i kdyz co jsem cetla platit nemam nic, pouze pri prvni navsteve pri potvrzeni gravidity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
11.11.10 17:52

A dává alespoň účtenku?

U nás chce 100kč za neregistrovaného pacienta, ale to asi nebude tvůj případ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
11.11.10 17:53

Ahoj,

sesta u mého dr. si taky zkusila vyžádat na mě 100 Kč - prý protože začínáme další rok. Hodila jsem výraz: A to jako proč? tak mi bylo vysvětleno,že to je jako 40 Kč za zrcadlo,kt. pojištovna neplatí,plus si předplatím 30 Kč na dalsí případnou kontrolu a 40 Kč za další případné zrcadlo - čímž pádem teoreticky ušetřím 20 Kč. Tak jsem jí řekla,že nejsme v Kauflandu,abychom hrali na akce a slevy. Dala jsem jí 40 Kč,za to zrcadlo a konec.
Seděla jak opařená!!!! Příští rok ji řeknu,že chci příjmový pokladní doklad a jsem zvědavá,co mi na to napíše - vzhledem k tomu,že lékař nemá právo po tobě chtít jakékoliv peníze za std. výkony jako je preventivka…

Tobě vypsali příjmový pokladní doklad?A co na něm máš? to mě totiž jako zajímá hooooodně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
11.11.10 17:53

Já platím 50,– za jednorázová zrcadla + 30,– za návštěvu (možná taky mimo prevenci). Nebo si můžu zaplatit 500,– na rok a v tom bych měla i zrcadla (to pokud nemám nějaké problémy je zbytečné a ani to nikomu nenutí). V těhu si také účtuje za určení plodu, ale k tomu okamžiku jsem se ještě nedostala. Jen má proplácený 3 UZ v těhu, ostatní se platí, tedy ne v akutních případech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
11.11.10 17:54
StřeLenka píše:
verenika píše:
Ahojky

z Českých Budějovic. Jsem ráda, že se mi potvrdilo, že to není běžné.

podle mě to běžné není,ale pořkej co napíší těhulky.Za mě se jěště neplatilo nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
11.11.10 17:55

ja platim len za extra sono 10 eur, inak nikdy za nic 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
11.11.10 17:56

A ty zrcadla si paltit musíte? 8-o

Jo jěště platím 10kč když mi pošle recept poštou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StřeLenka
11.11.10 17:57
KacenkaK píše:
Ahoj,

sesta u mého dr. si taky zkusila vyžádat na mě 100 Kč - prý protože začínáme další rok. Hodila jsem výraz: A to jako proč? tak mi bylo vysvětleno,že to je jako 40 Kč za zrcadlo,kt. pojištovna neplatí,plus si předplatím 30 Kč na dalsí případnou kontrolu a 40 Kč za další případné zrcadlo - čímž pádem teoreticky ušetřím 20 Kč. Tak jsem jí řekla,že nejsme v Kauflandu,abychom hrali na akce a slevy. Dala jsem jí 40 Kč,za to zrcadlo a konec.
Seděla jak opařená!!!! Příští rok ji řeknu,že chci příjmový pokladní doklad a jsem zvědavá,co mi na to napíše - vzhledem k tomu,že lékař nemá právo po tobě chtít jakékoliv peníze za std. výkony jako je preventivka…

Tobě vypsali příjmový pokladní doklad?A co na něm máš? to mě totiž jako zajímá hooooodně!

To bych na něj taky zkusit mohla. :lol: Registrovaná jsem, docházím k němu již pátým rokem. A doklad mi nikdy nevypsal.
Co je to zrcadlo? :oops:

Příspěvek upraven 11.11.10 v 17:58

• Citovat
  • Upravit
5907
11.11.10 17:58

Tak já platím za prohlídku 30kč a za zrcadla platím 40kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
11.11.10 17:59

30kč jednou ročně, pak 30kč při použití plastového zrcátka, teď jak chodím v těhu tanelatím nic, jen když chci fotku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
11.11.10 18:00

Já si platím 500 Kč každou třetí návštěvu. Nemusím se objednávat, můžu přijít kdykoliv a nikdy nějak extra dlouho nečekám, ordinační hodiny má dvakrát týdně do šesti do večera a dvakrát do pěti, je úplně v centru Brna, takže mu ráda tu pětistovku jednou za čas zaplatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová