Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky
Tak to je teda zlodějina
![]()
Já paltím 30kč,když jdu mimo prevenci co je povinná.Když jdu pro recept tak nic ![]()
Můžu vědět z jakého města jsi?
Já teda platím 30kč za návštěvu a jednou do roka to napíše na pojišťovnu. Jo v nemocnic prý chtějí při utz za určení pohlaví 200, ale to nemám potvrzený, my pohlaví vědět nechtěli.
Jo a za fotky z UTZ nic můj dr nechtěl. Dokonce mi v těhu dělal 2 UTZ navíc a taky nic nechtěl.
verenika píše:
AhojkyTak to je teda zlodějina
![]()
![]()
Já paltím 30kč,když jdu mimo prevenci co je povinná.Když jdu pro recept tak nic
z Českých Budějovic. Jsem ráda, že se mi potvrdilo, že to není běžné.
ja tedy platim 30,– pri kazde navsteve, a to i nyni v teho poradne, i kdyz co jsem cetla platit nemam nic, pouze pri prvni navsteve pri potvrzeni gravidity.
A dává alespoň účtenku?
U nás chce 100kč za neregistrovaného pacienta, ale to asi nebude tvůj případ ![]()
Ahoj,
sesta u mého dr. si taky zkusila vyžádat na mě 100 Kč - prý protože začínáme další rok. Hodila jsem výraz: A to jako proč? tak mi bylo vysvětleno,že to je jako 40 Kč za zrcadlo,kt. pojištovna neplatí,plus si předplatím 30 Kč na dalsí případnou kontrolu a 40 Kč za další případné zrcadlo - čímž pádem teoreticky ušetřím 20 Kč. Tak jsem jí řekla,že nejsme v Kauflandu,abychom hrali na akce a slevy. Dala jsem jí 40 Kč,za to zrcadlo a konec.
Seděla jak opařená!!!! Příští rok ji řeknu,že chci příjmový pokladní doklad a jsem zvědavá,co mi na to napíše - vzhledem k tomu,že lékař nemá právo po tobě chtít jakékoliv peníze za std. výkony jako je preventivka…
Tobě vypsali příjmový pokladní doklad?A co na něm máš? to mě totiž jako zajímá hooooodně!
Já platím 50,– za jednorázová zrcadla + 30,– za návštěvu (možná taky mimo prevenci). Nebo si můžu zaplatit 500,– na rok a v tom bych měla i zrcadla (to pokud nemám nějaké problémy je zbytečné a ani to nikomu nenutí). V těhu si také účtuje za určení plodu, ale k tomu okamžiku jsem se ještě nedostala. Jen má proplácený 3 UZ v těhu, ostatní se platí, tedy ne v akutních případech.
StřeLenka píše:verenika píše:z Českých Budějovic. Jsem ráda, že se mi potvrdilo, že to není běžné.
AhojkyTak to je teda zlodějina
![]()
![]()
Já paltím 30kč,když jdu mimo prevenci co je povinná.Když jdu pro recept tak nic
podle mě to běžné není,ale pořkej co napíší těhulky.Za mě se jěště neplatilo nic ![]()
A ty zrcadla si paltit musíte? ![]()
Jo jěště platím 10kč když mi pošle recept poštou ![]()
KacenkaK píše:
Ahoj,sesta u mého dr. si taky zkusila vyžádat na mě 100 Kč - prý protože začínáme další rok. Hodila jsem výraz: A to jako proč? tak mi bylo vysvětleno,že to je jako 40 Kč za zrcadlo,kt. pojištovna neplatí,plus si předplatím 30 Kč na dalsí případnou kontrolu a 40 Kč za další případné zrcadlo - čímž pádem teoreticky ušetřím 20 Kč. Tak jsem jí řekla,že nejsme v Kauflandu,abychom hrali na akce a slevy. Dala jsem jí 40 Kč,za to zrcadlo a konec.
Tobě vypsali příjmový pokladní doklad?A co na něm máš? to mě totiž jako zajímá hooooodně!
Seděla jak opařená!!!! Příští rok ji řeknu,že chci příjmový pokladní doklad a jsem zvědavá,co mi na to napíše - vzhledem k tomu,že lékař nemá právo po tobě chtít jakékoliv peníze za std. výkony jako je preventivka…
To bych na něj taky zkusit mohla.
Registrovaná jsem, docházím k němu již pátým rokem. A doklad mi nikdy nevypsal.
Co je to zrcadlo? ![]()
Příspěvek upraven 11.11.10 v 17:58
30kč jednou ročně, pak 30kč při použití plastového zrcátka, teď jak chodím v těhu tanelatím nic, jen když chci fotku ![]()
Já si platím 500 Kč každou třetí návštěvu. Nemusím se objednávat, můžu přijít kdykoliv a nikdy nějak extra dlouho nečekám, ordinační hodiny má dvakrát týdně do šesti do večera a dvakrát do pěti, je úplně v centru Brna, takže mu ráda tu pětistovku jednou za čas zaplatím…
Hezký večer.
). A to jsem si dnes všimla, že požaduje placení i u určení pohlaví dítěte a to 500Kč. 

Za co všechno u gyn. platíte? Já u něj platím při každé návštěvě, ať k němu jdu jednou, či 5× ročně, a to po každé 100Kč. Nedokážu si představit, že budu těhotná a budu tam chodit každý měsíc (či jak často se tam chodí
Je to běžné? Za co všechno u svého gyn. platíte?
Chtěla bych se informovat a popř. si najít jiného.
Děkuji.