Poplatky u gynekologa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5345
18.3.14 21:18

@Sibyla0 sakra ty máš fakt na ty dr. kliku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.3.14 21:19

@kubykula no vidíš a to jsem nijak nevybírala, doktorku pro malou jsem vzala nejbližší a ke gynekoložce jsem prostě vlezla, když mě odmítli v jiné ordinaci. A velebím obě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
18.3.14 21:20

@peta81 no právě..tak ta péče tam zdaleka nani taková na kolik si jí účtuje.. Ani v tom těhotenství nebyla. A ještě si nauctoval ty další ultrazvuky..:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
18.3.14 21:20

A zase je to o tom, že dokud jm to maminy budou ochotně platit, stav se nezmění.
Ted ti totiž dr jasně řekne, ze pokud se ti to nelíbí platit, najdi si jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
18.3.14 21:21

@kubykula v Malešicích? Tam mě napadlo, že se mrknu protože jsem tam jezdila s malym na RHB… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
18.3.14 21:22

@kubykula a to je přesně ono kdybych to mezaplatila nevzal by mě. A ja blbá myslela, že je to normální.. :-/ :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
18.3.14 21:23

Jsem z Prahy a taky platím, ale myslím, že se ve většině ordinací neplatí, maximálně ta zrcadla. Já platím za návštěvu 700. V těhotenství jsem platila nějaký paušál, už nevím přesně kolik, bylo to dost, určitě přes 3000,–Kč. Taky mě to štve, protože ty úkony dostane doktorka zaplacené od pojišťovny, ale jsem líná měnit. Na druhou stranu musím uznat, že ordinace je dobře vybavená, vůbec se tam nečeká, max. 5 min., sestra i doktorka milé, nabídnou pití, podají ruku, je to takové lidštější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
18.3.14 21:23

@peta81 smutné je, že taková péče by měla být automaticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
18.3.14 21:25

@veronika6913 jej,dr.Lev Klement starší, je to docent z Krče, je skvelej.pak tam s nim je ještě jeho syn, jmenuje se stejně, ale jaký je on nevím. Sestricka je taky OK. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
18.3.14 21:25

@kubykula tak já tedy nevím, ale do ordinace chodím v době kdy jsem objednaná, ultrazvuk mi dělá při každé kontrole ať už jsem těhotná nebo ne, pohlaví mi řekli vždy když bylo vidět, pravda nikdo mi nenabídl kávu, no ale 5500 si to kafe odpustím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
18.3.14 21:26

@kubykula prave, ze tak to obvykle není, bohužel. takze i u me doktorky muzu zustat bez poplatku, ale proste nebudou tak vstricni, no. uz jsem se rozmazlila. je tedy v praze a ja uz bydlim mimo, dojizdim na kontroly, ale třeba to zasilani postou a mailem je pro me fakt super :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
18.3.14 21:28

@anickadomnik asi tak nějak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
18.3.14 21:28

@Prit no tak kdyby to tak bylo u toho mého, tak bych na ty jeho poplatky možná taky primhourila oko.. ale kdyby ste to tam viděli.. A to posledně když jsem si šla pro recept, měla jsem mimčo v čekárně a on telefonoval nějakej soukromej hovor o komínu nebo co a já už seděla h něj v ordinaci a čekala jsem až dotelefonuje aby mi naps tem recept jako čekala jsem tam minimalně 15 min a to nemluvim o tkm. cekani v čekárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27738
18.3.14 21:29
@Prit píše:
Jsem z Prahy a taky platím, ale myslím, že se ve většině ordinací neplatí, maximálně ta zrcadla. Já platím za návštěvu 700. V těhotenství jsem platila nějaký paušál, už nevím přesně kolik, bylo to dost, určitě přes 3000,–Kč. Taky mě to štve, protože ty úkony dostane doktorka zaplacené od pojišťovny, ale jsem líná měnit. Na druhou stranu musím uznat, že ordinace je dobře vybavená, vůbec se tam nečeká, max. 5 min., sestra i doktorka milé, nabídnou pití, podají ruku, je to takové lidštější.

tak to je fakt neuvěřitelný platit takovéto poplatky za to že udělají svojí práci a podat ruku je snad normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
18.3.14 21:30

@kubykula tak super děkuju:-) mam tip a aspoň rovnou vím kde to je a jak se tam dostat:-D zkusim ho najít a zavolat tam, snad tam berou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová