Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
… no jo, ale u naší dr je to tak, že pokud nezaplatíš poplatek, tak tě objedná na kontrolu jedině osobně… tedy ne telefonicky… taky bych jí změnila, jsem z prahy
V Praze má takový poplatky, úplatky snad každý druhý gynekolog.
Já chodim na polikliniku Malešice, a OK, přišla jsem tam kolem 8tydne těhotenství. u mé původní dr. chtěli za péči o těhotnou 5500 ![]()
No ale gento doktor bohužel neni žádné lepší středisko. Ordinaci ma starou v panelákovém vchodě..v těhotenství jsem MUSELA zaplatit 2500 a na řadu jsem teda rozhodně nikdy první nešla, naopak jsem tam strávila v čekárně s ordinací dohromady vždycky minimalně hodinu spíš ale i dýl..a mám opravdu gakovej pocit, že i ty roční poplatky tam má povinný.. ale to si vážně nejsem jistá, to právě zjistím zítra a podle toho si popř. budu hledat jiného doktora..jsem zvědavá. Napíšu to sem zítra, jak jsem dopadla..
To je fakt mazec… Moje doktorka má těhotný jeden den v týdnu, objednává si je na čas a fakt se jim věnuje. V ten den ani nebere telefony, prostě nechce být rušená, věnuje se jen jim. Nikdy jsem nečekala. Koukám, že mám šťastnou ruku s výběrem.
@veronika6913 Nemusela… nemá pro to žádnou zákonnou oporu, nemůže je mít povinné, to je na nahlášení na pojišťovnu.
Neplatim nic, jen regulacni poplatek mimo tehotenstvi. Ani ultrazvuky ani urceni pohlavu. Ale bohuzel kam chodim, tam nove pacientky neberou.
No kdybych mu to nezaplatila mohla bych si hledat jiného doktora asi rovnou. Takze musela. Jenže to jsem bohužel nevěděla, co je normální si účtovat a co ne.. Takže to asi na to nahlášení je..
@ivabozi Případně bych mu tam tedy lezla bez objednání
protože pokud mi nechce objednání umožnit… a pak to nahlásila na pojišťovnu.
@veronika6913 no, ja tedy také platim
mam gyndarku, uz k ni chodim asi deset let, je docela mlada a suprova, nedam na ni dopustit. rocni poplatek je 1.000 a v tehotenstvi jsem si ještě priplatila 1.500 za tehot. balicek
ale zas to ma sve vyhody, další clovek z rodiny zdarma (sestra, mamka), vse ostatní zdarma (zrcátka, ultrazvuk, foto…), recept na antikoncepci mi posila postou, výsledky mailem, pece skvela, ochota… a dělala mi hodne podrobne testy, takze mi nasli v krvi něco, na co se obvykle neprijde, a tak me v tehotenstvi hodne hlidali. takze zalezi jestli ti to stoji za to, mne ano ![]()
@j.a.n.i1 a při kontrole jednou ročně bych to taky prezila ale v těhotenství se nechodí na kontroly jednou ročně, že ne.. ![]()
@anickadomnik myslis za ty prachy? ![]()
Vstup do ordinace na přesný čas objednání
V čekárně káva, voda
Fotky z utz
Dva utz zdarma(3plati pojišťovna, takže 5)
Určení pohlaví
A hezký pozdrav
tak jsem se s nima hezky rozloučila ![]()