Poplatky u gynekologa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1118
18.3.14 21:10

… no jo, ale u naší dr je to tak, že pokud nezaplatíš poplatek, tak tě objedná na kontrolu jedině osobně… tedy ne telefonicky… taky bych jí změnila, jsem z prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
18.3.14 21:11

V Praze má takový poplatky, úplatky snad každý druhý gynekolog.
Já chodim na polikliniku Malešice, a OK, přišla jsem tam kolem 8tydne těhotenství. u mé původní dr. chtěli za péči o těhotnou 5500 :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
18.3.14 21:11

No ale gento doktor bohužel neni žádné lepší středisko. Ordinaci ma starou v panelákovém vchodě..v těhotenství jsem MUSELA zaplatit 2500 a na řadu jsem teda rozhodně nikdy první nešla, naopak jsem tam strávila v čekárně s ordinací dohromady vždycky minimalně hodinu spíš ale i dýl..a mám opravdu gakovej pocit, že i ty roční poplatky tam má povinný.. ale to si vážně nejsem jistá, to právě zjistím zítra a podle toho si popř. budu hledat jiného doktora..jsem zvědavá. Napíšu to sem zítra, jak jsem dopadla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
18.3.14 21:12

@ivabozi No, při kontrole jednou ročně bych to asi přežila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
18.3.14 21:12

@kubykula a můžu se zeptat co je to za speciální péči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.3.14 21:13

To je fakt mazec… Moje doktorka má těhotný jeden den v týdnu, objednává si je na čas a fakt se jim věnuje. V ten den ani nebere telefony, prostě nechce být rušená, věnuje se jen jim. Nikdy jsem nečekala. Koukám, že mám šťastnou ruku s výběrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920

@veronika6913 Nemusela… nemá pro to žádnou zákonnou oporu, nemůže je mít povinné, to je na nahlášení na pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395

@beeerush omlouvam se za ty chyby:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903

Neplatim nic, jen regulacni poplatek mimo tehotenstvi. Ani ultrazvuky ani urceni pohlavu. Ale bohuzel kam chodim, tam nove pacientky neberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118

@j.a.n.i1 ale je to taková buzerace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
18.3.14 21:15

No kdybych mu to nezaplatila mohla bych si hledat jiného doktora asi rovnou. Takze musela. Jenže to jsem bohužel nevěděla, co je normální si účtovat a co ne.. Takže to asi na to nahlášení je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
18.3.14 21:15

@ivabozi Případně bych mu tam tedy lezla bez objednání :mrgreen: protože pokud mi nechce objednání umožnit… a pak to nahlásila na pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
18.3.14 21:16

@veronika6913 no, ja tedy také platim :oops: mam gyndarku, uz k ni chodim asi deset let, je docela mlada a suprova, nedam na ni dopustit. rocni poplatek je 1.000 a v tehotenstvi jsem si ještě priplatila 1.500 za tehot. balicek :nevim: ale zas to ma sve vyhody, další clovek z rodiny zdarma (sestra, mamka), vse ostatní zdarma (zrcátka, ultrazvuk, foto…), recept na antikoncepci mi posila postou, výsledky mailem, pece skvela, ochota… a dělala mi hodne podrobne testy, takze mi nasli v krvi něco, na co se obvykle neprijde, a tak me v tehotenstvi hodne hlidali. takze zalezi jestli ti to stoji za to, mne ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
18.3.14 21:16

@j.a.n.i1 a při kontrole jednou ročně bych to taky prezila ale v těhotenství se nechodí na kontroly jednou ročně, že ne.. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
18.3.14 21:17

@anickadomnik myslis za ty prachy? :mrgreen:
Vstup do ordinace na přesný čas objednání
V čekárně káva, voda
Fotky z utz
Dva utz zdarma(3plati pojišťovna, takže 5)
Určení pohlaví
A hezký pozdrav :mrgreen: tak jsem se s nima hezky rozloučila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová