Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím poraďte…
Manžel knížky nečte,oblečení kupujeme průběžně,žádný koníček pořádně taky nemá.
Loni jsem kupovala např el.kartáček a parfém,letos jsem v koncích,ráda bych něco originálnějšího,ale nic mě nenapadá
..přijde mi, že všechno má ![]()
Co kupujete Vy?ráda se nechám inspirovat ![]()
Ahoj. Já společenskou hru (manžel rád hraje hry a máme jich doma nepočítaně) - takže tak trochu i dárek pro sebe
.
Jinak když jsem bez inspirace, kupuju oblečení Moira atp.
No my si o dárky říkáme v rámci celé rodiny, takže to jsou specifické dárky - termoprádlo, teploměr do auta apod. Ale napadlo mě předplatné časopisu, jestli teda něco čte ![]()
Dobré to téma, taky bych se potřebovala inspirovat. Já mám nakoupenou jen hru na PC, kterou si přál a pak Neocube, takové „hračky“ pro dospělé se mu líbí a tohle zrovna ještě nemá. Ale to je všechno a dál nevím.
a co takhle poukazy do multikina - mají různé druhy a třeba do gold class to už je fakt pěkný dárek. Ale nevím, odkud jsi - je to tip spíš pro Pražáky, Brňáky nebo jiná města, kde je multikino.
nebo mě napadla ještě permice do fitka, jestli si občas rád zasportuje…
Tak já dávala za poslední roky: čokomasáž pro dva, parfémy, let vrtulníkem, vysněnou zimní bundu, pero Parker - potřeboval do práce, dvd simpsonovi - zbožňujem je:) Víkend v Krumlově s masáží a piknikem. Atd. prostě co mě napadne ![]()
Letos dostane posilovnu…máme volnej sklep, tak jsem koupila posilovací stroj a rotoped a činky. No a jěště bude parfém.
A to předplatné časopisu je dobrý tip
Ale to až příště ![]()
Ahoj,
já jsem taky nevěděla…Je to pár dnů co jsme byli v Kaufu a přítel povídá,že by potřeboval vrtačku(je pravdaže si jí půjčuje od souseda),tak jí dostane pod stromek-ssnad mu to udělá aspoň trochu radost a pak nové album Kabátů a pkud uvidim nějaké pěkné triko tak ho pod stromkem taky najde ![]()
Ta hra je dobrý nápad.
Papajinka-let vrtulníkem by se mu určitě moc líbil,ale tolik do něj zase investovat nechci,to by mi pak nezbylo pro ostatní. ![]()
No a nějaký ten víkendový pobyt by možná stál zato
Ahoj tak manžel si sám řekl třeba o NeoCube - magnetické kuličky.Je to hračička u televize si stále s něčím hraje a tohle ho hodně zaujalo.
Ahoj, loni dostal autodrahu, parfem, hudbu(sestavu)
a nejake blbosti jak jsou ponozky trenky, atd…obleceni mu kupuji pocas celyho roku… ![]()
letos uz mam hodinky (dalsi) a dal jeste nevim…
Dani: ono to nebylo tak drahé. Stálo to 2000,– On miluje letadla, takže jsem to dala a byl nadšenej!
Příspěvek upraven 11.11.10 v 20:04
maminka189 píše:
Ahoj,
já jsem taky nevěděla…Je to pár dnů co jsme byli v Kaufu a přítel povídá,že by potřeboval vrtačku(je pravdaže si jí půjčuje od souseda),tak jí dostane pod stromek-ssnad mu to udělá aspoň trochu radost a pak nové album Kabátů a pkud uvidim nějaké pěkné triko tak ho pod stromkem taky najde
Nové album Kabátů? něco jsme prošvihla?