Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
potrebuji nutne objednat pracku,mam vybranou pro sebe tu nej
,ale vsude v e-shopech nabizi dopravu Top transem-tedy za prvni dvere(nekde samo maji svou dopravu az do bytu,ale vetsinou je to Praha,nebo okoli,ci jine vetsi mesta,z meho okoli nic).Bydlim v byte,v patem patre.
Jde mi o to,jestli mate kladnou zkusenost,ze vam dodali zbozi az do bytu,i kdyz to neni jejich povinnost.Ja s 80kg prackou dole v prizemi tezko hnu,s prckem si asi na ni do vecera nesednu,nez prijede manzel z prace a nechat ji tam u vchodu jen tak… ![]()
Co jsem si obvolavala,mi rekli,ze rict mi to nemuzou,ze je to jen na vuli ridice.Kdyz si objednavam jine mensi zbozi,vzdy mi ho donesou az ke dverim,ale co kdyz zrovna s timhle kramem se tahnout nebudou chtit(i kdyz to bude jen o ochote,nalozit do vytahu a vyvest na rudliku nahoru,ze..)Premyslim,ze bych nabidla financni uplatu
..
Mate zkusenost?
Diky
Any
Ségře takhle dovezli bazén s příslušenstvím - cca 100kg. Vyhodil jí to z auta na dvorek a nechal tam.Ségra mu říkala, jestli by jí pomohl donýst aspoň na chodbu, že venku prší a on jí řekl, že to nemá v popisu práce a že spěchá. Tak ho slušně poprosila, vyndala z peněženky 200,– a on by se ochotou přetrhnul, div že jí bazén nesestavil a nenapustil ![]()
Za zkoušku určo nic nedáš, jinak jedině uprosit nějakýho souseda…
Přímo s TopTransem zkušenost nemám, ale když jsem si ji objednávala, tak jsem si připlatila vynesení do patr…bydlela jsem ve 4.patře bez výtahu a za patro chtěli asi 20,– Kč…ale stejně řidiči musel přítel pomáhat…sám to ten řidič nevynese ( většinou ! ), i když si to zaplatíš…vždycky bude někdo potřeba, kdo mu pomůže.
diky,toho se prave obavam,ze mi to tam svihne.Manzel jezdi domu az hodne pozde,tohle je vse na mne.
Lenka-ja bych si zaplatila vyneseni do patra,ale to toprans nenabizi..takze leda jak uplatek ridici.On by to po schodech tahat nemusel,stacilo by dat do vytahu..
Já bych se informovala přímo u prodejce, zda je na dopravci i řádná vykládka zboží.
Toptrans znám jako dopravce, pracovala jsem dříve ve spedici a z hlediska speditéra vím, že řidiči občas kašlou na to, co všechno je v jejich popisu práce
Řekla bych, že pokud bude mít řidič rudl a něco mu nabídneš, tak by neměl být problém… moje zkušenost je, že milý úsměv a nějaký peníz fungují…
Any píše:
Ahoj,potrebuji nutne objednat pracku,mam vybranou pro sebe tu nej
,ale vsude v e-shopech nabizi dopravu Top transem-tedy za prvni dvere(nekde samo maji svou dopravu az do bytu,ale vetsinou je to Praha,nebo okoli,ci jine vetsi mesta,z meho okoli nic).Bydlim v byte,v patem patre.
Jde mi o to,jestli mate kladnou zkusenost,ze vam dodali zbozi az do bytu,i kdyz to neni jejich povinnost.Ja s 80kg prackou dole v prizemi tezko hnu,s prckem si asi na ni do vecera nesednu,nez prijede manzel z prace a nechat ji tam u vchodu jen tak…
Co jsem si obvolavala,mi rekli,ze rict mi to nemuzou,ze je to jen na vuli ridice.Kdyz si objednavam jine mensi zbozi,vzdy mi ho donesou az ke dverim,ale co kdyz zrovna s timhle kramem se tahnout nebudou chtit(i kdyz to bude jen o ochote,nalozit do vytahu a vyvest na rudliku nahoru,ze..)Premyslim,ze bych nabidla financni uplatu..
Mate zkusenost?
Diky
Any
Any,
jen přispěju svojí troškou do mlýna. Netýká se to teda konrétně TopTrans, nevím kdy mi kdo co vezl, každou chvíli jiná firma…
ale vždycky jsme se nějak dohodli. Je to o lidech a jeho moc nezdrží ani s tím nemá zvláštní práci, když to nefrkne hned za dveře, ale naloží a vyloží z výtahu.
U nás je problém jiný a to že k výtahu vedou buď schody nebo nájezd na kočár (takže tam ta dopomoc prostě potřeba je, protože 60kg jeden člověk na nájezdu neudrží kdyby se rozkrájel), ale nikdy nikdo neměl tendenci nechat nám velkou zásilku za hlavními dveřmi.
Tím spíš pokud to platíš až na místě řidiči, tak neplatím dokud tu věc nemám u sebe doma.
Vždycky jsem slušná a poprosím, když je potřeba (překvapivě valná část těch chlapů bere tohle jako samozřejmost), pokud by byl problém, tak myslím, že nějaký dížko a smutný oči (příp ještě dítko na ruce) udělají svý ![]()
držím palec, ať je to bez problémů ![]()
Miarei píše:
Já bych se informovala přímo u prodejce, zda je na dopravci i řádná vykládka zboží.
Toptrans znám jako dopravce, pracovala jsem dříve ve spedici a z hlediska speditéra vím, že řidiči občas kašlou na to, co všechno je v jejich popisu práce
Diky,ja to prave vsecko obvolala a ne,proste jen za prvni dvere(ony ty e-shopy to teda maji uvedene i na strankach,presto jsem volala,jestli neni mozne si to domluvit).Oni vetsinou ve svem kraji maji vlastni dopravu s vynesenim a co je dal,tak dopravuji prave prepravni firmou..
Zkusila jsem si tu pracku i vyhledat ve svem kraji,ale nic.
Ted vaham jestli se vzdat te vysnene pracky a volit kompromis u mistnich prodejcu v kamennem obchode, a nebo risknout dopravu a nasledne resit to vyneseni..
Holky dik,asi to bude na ty oci a prachy
.
A jeste dotazek,kdyz si zaplatim odvoz te stare pracky,tak to zas ten ridic nabere kde?(to jsem se zapomnela zeptat,jen jestli je to mozne)V byte?nebo se bude cekat,ze to dopravim do prizemi?
To jsou veci
,vcera pracka,dnes mi zacala blbnout lednicka ![]()
Any píše:Miarei píše:Diky,ja to prave vsecko obvolala a ne,proste jen za prvni dvere(ony ty e-shopy to teda maji uvedene i na strankach,presto jsem volala,jestli neni mozne si to domluvit).Oni vetsinou ve svem kraji maji vlastni dopravu s vynesenim a co je dal,tak dopravuji prave prepravni firmou..
Zkusila jsem si tu pracku i vyhledat ve svem kraji,ale nic.
Ted vaham jestli se vzdat te vysnene pracky a volit kompromis u mistnich prodejcu v kamennem obchode, a nebo risknout dopravu a nasledne resit to vyneseni..
v každým případě bych riskla dopravu za to to stojí ![]()
Any píše:
Holky dik,asi to bude na ty oci a prachy.
A jeste dotazek,kdyz si zaplatim odvoz te stare pracky,tak to zas ten ridic nabere kde?(to jsem se zapomnela zeptat,jen jestli je to mozne)V byte?nebo se bude cekat,ze to dopravim do prizemi?
To jsou veci,vcera pracka,dnes mi zacala blbnout lednicka
hele když už bude nahoře tak nahoře ne ![]()
rudl mít bude, takže to nemůže být problém pro něj.
Fakt radím platit až na místě a to je pro něj určitě dostatečná motivace ![]()
Možná by šlo až to budeš mít objednaný, zavolat do TopTransu a oni by ti měli dát přímo kontakt na řidiče, který ti to veze, pak je nejjednodušší domluvit se s ním ![]()
quinny píše:Any píše:
Holky dik,asi to bude na ty oci a prachy.
To jsou veci,vcera pracka,dnes mi zacala blbnout lednicka
hele když už bude nahoře tak nahoře ne
Možná by šlo až to budeš mít objednaný, zavolat do TopTransu a oni by ti měli dát přímo kontakt na řidiče, který ti to veze, pak je nejjednodušší domluvit se s ním
rudl mít bude, takže to nemůže být problém pro něj.
Fakt radím platit až na místě a to je pro něj určitě dostatečná motivace
quinny-kdyz jsem objednala celou vybavu pro kocicku pres net,tak jsem furt cekala-meli jsme si pro ni jet na vanoce a byl posledni rozvozovy den pred svatky,a chtela kontakt na ridice a nedali mi ho
Byla jsem dost na nervy,jak asi tu kocku povezu tri hodiny v aute bez prepravky a doma bez zachodu
/nastesti chlapik dojel/
Jinak-samo,ja si rikam,ze kdyby to bral nahore,tak to neresim,ale zalezi na tom kde ma povinnost to vzit…
Ahoj ![]()
Prosím o rychlou odpověď!!
Čekám křehký balík od toptrans - jedná se o sklo..
Mohuu po přepravci žádat, aby počkal až překontroluji obsah balíku??
Vím že se má sepsat, pokud je balák porušen, ale sklo se může rozbít a balík nemusí být viditelně porušen… Co myslíte? Máte zkušenost?????
Prosím rychlou radu ![]()
A nevite, ja se v tom ceniku nevyznam, kolik by stalo 100km a vezli by kocar? 11kg +hluboka korba, autosedacka?A jeste me napadlo, pokud pojede z provozovny v Pardubich, coz je par km od vesnice, tak by to mohlo bejt levnejsi nez za 1000,ne?