Pytel na spaní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
108
18.11.04 21:49

Pytel na spaní

Ahoj holky! Můžete mi poradit, kde sehnat pytel na spaní pro dítko? Všude nabízí nám již malé velikosti. Mé dítko měří 95cm. Máte potuchy, kde bych ho mohla sehnat? Vyrábí se vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2304
18.11.04 22:37

Koupila jsem přes annonci a druhý v sekáči (Žďár n.S.) pro děti do 120 cm a 140 cm. Nebo ušij. Stefinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.11.04 07:30

spací pytel

Včera jsem je viděla v Tesku v Praze, nevím odkud jste…Tam pro změnu neměli malinké velikosti, ale ot 74 výše…

• Citovat
  • Upravit
980
19.11.04 08:07

Ahojky, nebo si nech pytel ušít - vím, že na www.sweb.cz/sladpyspanek siji vybaveni do postylek, urcite by ti vysli vstrict s pozadavkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
19.11.04 10:24

Pytel na spaní

Ahojky já řeším stejný problém,náš malý už meří sedmdesát dva cm. a pytel nám začíná být malý. Nevím odkud jsi ale v Kladně je prodejna - sklad Mim a tam šijí na zakázku. Ted´mají novou kolekci zima a když jsem tam byla nakupovat, říkali že pytle mají zatím menší ale ted´budou šít větší. Zboží se tam kupuje za velkoobchodní ceny,takže to vyjde levněji. Jestli budeš chtít ozvi se napíšu ti kontakt.Pa Kiki :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
19.11.04 19:53

Ahoj holky, ja spací pytel dostala od babičky a druhý vetši mám v zásobě ze sekáče. Ale viděla jsem je v Carrefouru, C a A a myslím,že i v Hypernově. Nám se hodně osvědčil, tak přeju štěstíčko při shánění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
19.11.04 20:38

Ahoj,
my máme velký spací pytel (bez rukávu) z krámku v obchodním domě na Sofijském náměstí v Praze Modřanech. Je to daleko od centra, ale pytle mají pěkné, šijí i na zakázku větší (libovolně), nebo jinou barvu, stojí cca 600Kč.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
19.11.04 22:00

Ahojky,
Já jsem tento vak sehnala v prodejně na Praze 10, jmenuje se to A-Z baby, je to v novostavbě. šije tam pro ně jedna paní a mají tam nádherně vše sladěné, nic přeplácaného
ahoj
Zdravíčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.11.04 22:53

Pytel???

Ahoj holky, asi se zeptam jako naprosty idiot, al evidelů ajsem ty spaci pytle u nas v sekaci za velic epriznivou cenu, nemeli rukavy,takze spise takove natelnikove ukonceni:) No a ja vubec netusim, jak v tom to ditko jako spinka? Co mu jeste davate? To ho oblecete jako kdyz jde spat, pyzamko napr. a pak date do pytle a uz neprikryvate? Moc dekujiza radu, H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
19.11.04 23:15

Ahoj Anysku,
ber to jako lehkou přikrývku, záleží také jak hodně je oteplený. Obléknu normálně jako bych oblékla pod peřinku a v zimě ještě přikrývám peřinkou nebo dekou. Když si nejsi jistá, zlehounka se dotkni ručičky a pokud je horká, mimi je moc navlečená a zdá-li se to chladnější, přidej lehkou deku, třeba larisu. Moje malá neusne, pokud je jí víc teplo.
Bydlíme v kamenném domečku, v bytě to může být jiné. Stefinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.11.04 17:53

Tak to s tím pytlem na spaní mně taky zajímá. Můj chlapeček spí jenom v pyžámku a když ho přikryju okamžitě se probudí. Mám vždycky strach jestli mu není zima. Snažím se ho po usnutí přikrýt alespoň tenkou dekou, ale stejně se odkope. Když se večer probudí tak si stoupne a ařve. Tak fakt nevím, jak by to zvládnul v pytli? Jak to děláte? Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.11.04 20:00

:P Ahoj,

my jsme taky měli spací pytle z mimi obchodu na Sofijském náměstí v Modřanech. Dají se tam koupit různé velikosti. Ale podle mého názoru se jinde dají koupit levněji (dokonce v Asku a Scontu v domácích textilech…). Syn v něm spal skoro do dvou let, protože nebyla jiná možnost jak ho udržet přikrytého. :wink: Spal normálně v pyžámku s dlouhým rukávem. Když bylo tepleji, tak jen v plence a bodíčku.
Dětem sladké spaní :) E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.11.04 07:33

AHoj,
spaci pytel je bezva, vubec si to bez nej nedokazu predstavit! :) Uz jsem jich par koupila v H&M, maji je tam az do velikosti pro tri roky.
Veronika

• Citovat
  • Upravit
2612
24.11.04 10:56

KARASA : no nevím, radši to ani nezkoušej :-) má žába taky okamžitě chytá amok, když se nemůže ve spánku volně pohybovat… Zkus fleecové dupačky s rukávama i se šlapkama-dělají se i dost velké velikosti. Já jednu takovou kombinézku koupila u vietnamců za 99 kč a je perfektní- malá je teploučká, i když je v místnosti 18 stupňu a je úplně odkopaná. Myslím že je to dobrá alternativa ke spacímu pytli.

elda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
24.11.04 14:14

Čau holky. Tak jsem obešla všechny sekáče v blízkém i dalekém okolí a velký pytel netrefila. Ale narazila jsem na fleecový overal s ťapkami a dlouhými rukávy. Vypadá dost hrubě, tak myslím, že to bude OK. Vyšlo to za 140Kč a jsem zvědavá, jak poslouží… Dík za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí